Kezdőlap
Kezdőlap
Száz százalék DVSC Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. március 01.
Image
Image
Bernáth Imre és Lakatos Kevin gyorsan, Bernáth László nagy csata végén lett bajnok az Énekes-emlékverseny döntőiben.

A DVSC három nevezett versenyzőjéből mind aranyérmes lett a 2021. február 24-27. között Budapesten, a Vasas otthonában rendezett 63. Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékversenyen. Ketten ráadásul még csak most léptek fel a juniorok közül az ifik közé, s máris uralják a súlycsoportjukat Magyarországon. A 49, az 52 és a 81 kg mezőnye, úgy tűnik, hogy a DVSC felségterülete lehet a következő években, hiszen a klub vezetői remélik, a tehetséges fiúk felnőttként is megállják a helyüket idehaza. Persze a nagy cél a nemzetközi porond lehet majd. (A dobogós fotón bal hátulról: Szabó Titusz edző, Lakatos Kevin, Szabó Ildikó klubmenedzser, elöl balról Bernáth Imre és ifj. Bernáth László.)

Néhány további kép IDE kattintva!

Énekes-emlékverseny, döntők
49 kg
Bernáth Imre (DVSC) - Farkas Béla (DRK) TKO 1. menet
52 kg
Énekes Dominik (CSB) - ifj. Bernáth László (DVSC) 2-3 pontozással
81 kg
Lakatos Kevin (DVSC) - Cseri Lajos (MP) TKO 1. menet

Szabó Titusz: Bernáth Imike fél percig volt a ringben, ellenfele nem mert ütni... ezért a bíró beszüntette a meccset. Bernáth Lacikának volt nehéz feladata, mert Énekes Dominikkal bokszolt, akitől a XIXO Kupán, év elején, pontozással kikapott. Nagyon kellemetlen ellenfél volt a srác, mert magasságát kihasználva, távolságot tartva hátrafele bunyózik, ha pedig közel lépsz, azonnal fog, ráadásul balkezes. Szóval nem könnyű ellene. Laci megtett mindent, amit tudott, a pontozók jelentősebb része szerint ez elég is volt a győzelemre. Az összkép alapján megérdemelten nyert. Ami Lakatos Kevint illeti, ismét pár ütéssel nyert, amit szinte fölösleges elemezni... Úgy gondolom, Imike és Kevin első éves ifiként kinőtte a súly- és korcsoportját, amiben az a hátrány, hogy versenykörülmények között nem tudnak igazán felkészülni a későbbi esetleges válogatott, illetve világversenyekre. A fiúknak gratulálok, büszke vagyok rájuk!!!

Gyakorlatilag egy ifjúsági magyar bajnoksággal ér fel az Énekes-viadal minden évben. A DVSC nem ivott előre a medve bőrére, de egészséges önbizalommal érkezett Budapestre, ahol egy három fős, de nívós csapattal szerepelt. A négynapos versenyen csakis az aranyérmet fogadták el maguktól mind a bunyósok, mind edzőjük, s végül teljesítették is a feladatot.

Bernáth Imre a fináléban nem rohanta le ellenfelét, de így is tekintélyt parancsolóan bokszolt, és így nem is ért véget az első menet, simán győzött. Bernáth László az előző napi, elődöntőbeli pontozásos sikere után újra végigbunyózta mind a három menetet. Megdolgozott az aranyért, hiszen a válogatott Énekes Dominik nagy kihívás elé állította. Volt is miért törlesztenie az ifjú hajdúhadházinak, ám nem görcsölt be a téttől. Nagyon izgalmas összecsapás kerekedett a kétféle alkatú és stílusú srác küzdelméből. Énekes okosan tartotta távol Bernáthot, aki bele is nézett olykor egy-egy pofonba, de azt tette, amit kellett, és a meccs elejétől a végéig hajtotta riválisát. A harmadik menetben aztán érezni lehetett, hogy a DVSC-s még rá tudott tenni egy lapáttal, tiszta találatai meg kellett maradjanak a pontozókban! S valóban: igaz, megosztott pontozással, de őt hozták ki győztesként. Az agilisabb, többet találó, harcosabb bunyós nyert, aki nem véletlen, hogy elképesztően örült, amikor az ő kezét emelték a magasba. Lakatos Kevin is hasonló döntőt vívott, mint a legjobb négy között. Hasonlóan rövidet… Ellenfele becsülettel odaállt elé, ám némi puhatolózás után Kevin sebességet váltott, ami nála azt jelenti, hogy kiváló ütemben és félelmetes gyorsasággal üti a kombinációit, amelyek rendre találnak is. Hamar megszámolták a kék sarok versenyzőjét, aki jelezte, folytatná még, ám a mérkőzésvezető úgy ítélte meg, rendben, de ne ma! Lakatos Kevin ellenállhatatlan volt, mint mostanában mindig.

Tovább...
 
Énekes: mindenki nyert pénteken, ma 3-an döntőznek! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 27.
Image
A budapesti Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékversenyen pénteken két DVSC-s győzött az elődöntőben, ma, délelőtt 10 órától az aranyért küzd 3 embere a DVSC-nek. 
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS ITT (10 órától) KATT IDE !

Szabó
Titusz: pénteken az elődöntőkben nyertek a mieink, ahogy elvártuk tőlük. Bernáth László (52 kg) 3 menetben pontozással jutott a döntőbe. Jól bokszolt, az első menetben meg is fogta ellenfelét, de nem tudta befejezni idő előtt a meccset. Innentől inkább többet bunyózott kintről, ám így is simán nyert. Lakatos Kevin (81 kg) ellenfele kicsit "túlérezte" magát, már ahogy belekezdett a meccsbe látszott rajta, hogy nagyon elszánt. Erősen is kezdett, de érezhető volt, hogy nagy falat lesz neki Kevin, s végül mintegy fél perccel később az edzője is ezt érezhette (nehogy baja legyen), mert amikor kapott pár nagyot, bedobta a törülközőt. 

Titusz szerint szombaton a finálékban is sikereket vár el a srácoktól. A pénteken győző Laci és Kevin mellé csatlakozik Bernáth Imre (49 kg) is. Ő egy egrivel bunyózik, aki nem lesz könnyű ellenfél, de mint mondták a srácok és edzőjük, mindenki nyerni ment az Énekesre. Bernáth Lacinak ehhez az őt korábban legyőző Énekes Dominikot kell legyűrnie, míg Kevin nem bízhatja el magát, de úgy véljük magabiztosan hoznia kell magát.

A lányok kezdenek szombaton, majd díjátadást követően a fiúk következnek. Bernáth Imre a 8. párban bokszol Farkas Attila (DRK) ellen, majd a 9. párban Énekes Dominik (CSB) vár Bernáth Lászlóra. Lakatos Kevin és Cseri Lajos (IMP) a 15. párban csap össze.

A fotón balról: Szabó Titusz, Bernáth Imre, Lakatos Kevin, Bernáth László, Szabó Ildikó látható.


Tovább...
 
Nincs magyar amatőr ökölvívás a Szabó testvérek nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 24.
Image
Image
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség a napokban két interjút is közölt honlapján a DVSC bokszklub vezetőivel, Szabó Sándorral (KATT IDE ) és Szabó Ildikóval (KATT IDE ).Tovább...
 
Énekes: rangos ifi-viadal kezdődik Budapesten szerdán Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 23.
Image
A DVSC 3 bunyósa, Bernáth László (52 kg), Lakatos Kevin (81 kg), Bernáth Imre (49 kg) lesz ott szerdától a Vasas termében. Bízunk benne, hogy a záró napon, szombaton is lesz kiért szorítanunk, hiszen akkor rendezik a döntőket majd!

A szövetség szerint 102 ökölvívó nevezett a 2021-es Énekesre (bővebben IDE kattintva  olvashattok erről). 
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 3809
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites