Kezdőlap
Kezdőlap
Angi U22-es Eb-n, Attila Montenegróban bokszol Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 24.
Image
Image
Nagy
Angéla nemcsak a magyar U22-es válogatott tagja, de edzői remélik, hogy húzóembere lesz a magyar csapatnak a romániai Targu Jiuban (márc. 24-31.), ahol hamarosan kezdődik a számukra kiírt Európa-bajnokságon. Bernáth Attila közben (márc. 29-31.) Podgorica Trófeájáért szállhat harcba majd, szintén az UP válogatott tagjaként.
Tovább...
 
KÉPGALÉRIA (magyar-román csb és pofonparti) Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 19.
Image
Image
Image
Összesen 6 galériában töltöttünk fel képeket a március 16-i serdülő válogatott csapattalálkozóról és a vele együtt zajló pofonpartiról - Debrecenben, a DVSC boksztermében. Kattintsatok IDE  és IDE  és IDE  és IDE  és IDE  és IDE !

Fotók: Koppányi Szabolcs
Tovább...
 
A magyar serdülő válogatott győzött a mai csapattalálkozón Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 16.
Image
Image
Image
A DVSC boksztermében, Debrecenben a pofonpartik mellett a román és a magyar serdülő válogatott mérte össze erejét 13 párban. A mieink az első 12 meccset nyerték, az utolsóban sikerült vendégeinknek szépíteni az eredményen. Kicsit pechesek is voltak a románok, hiszen voltak akik sérülés miatt kellett feladják a maguk meccsét, ám mindent egybevéve túlzás nélkül kijelenthető, hogy ebben az összeállításban a magyar csapat jobb erőkből állt. Köszönjük a román bunyósok részvételét - reméljük, hogy hamarosan visszaadhatjuk a látogatást náluk -, a magyar együttesnek pedig gratuláció jár. A DVSC klubjából 3 öklöző is szerepelt a magyar gárdában (Bernáth Imre, Lakatos Kevin és Balogh Krisztián) - mind nyertek is.
Tovább...
 
Pofonparti és román-magyar csapattalálkozó március 16-án Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. március 14.
Image
Debrecenben
, a DVSC boksztermében rendezzük azt a kettős pofonpartit március 16-án, pénteken, amely részben a szokásos meccsekből áll majd az UP versenyzők részére, ám magába foglalja azt a nemzetközi csapattalálkozót is, amelyen a román és a magyar utánpótlás-válogatottak mérkőznek meg egymással. Emellett lesz szakmai minimumvizsga is a kezdőknek. Mindenkit szeretettel várunk nemcsak régiónkat érintő, de  a határon is túlnyúló viadalunkra!
              
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 3393
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites