Kezdőlap
Kezdőlap
Meccseket és érmet nyerne Bernáth Laci a Bocskain Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. január 17.
Image
Hamarosan, február 3-án kezdődik a Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny Debrecenben. A DVSC részéről Bernáth László mindenképp ott szeretne lenni a mezőnyben. S ha már ott van, az éremig meg sem állna. A decemberi országos bajnokságon sajnos egy kéztörés miatt bár elindult, fel kellett adnia rögtön az elején. Ám azóta jó híreink vannak Laciról... Lássuk, mit mond ő maga!

1. A kézsérüléseddel mi újság, jelenleg milyen állapotban van?

BL: Gond nélkül tudom használni, semmiben sem gátol. Viszont a zsáknál és a kesztyűzésnél még nem terhelem 100%-osan.

2. Milyen edzéseket végzel a Bocskai emlékversenyig?

BL: A fizikumomat fejlesztjük. Sők erősítés és futás. Persze a technikát sem hanyagoljuk el. Reggel általában suli előtt futás, délután az edzéseken szermunka, de a naptól is függ mikor mi. A kondinövelésnek azonban hamarosan vége, utána változtatunk.

3. Az ob előtt jó formában voltál, de jött a sérülés. Most ahhoz képest (mielőtt megsérültél) milyennek érzed magad?

BL: Amikor eltört a kezem nagyon jól éreztem magam, fejben is összeszedett voltam, s fizikálisan is rendben voltam. Mostanára ismét hasonlóan jó kezd lenni az állapotom, érzem, hogy erősödtem és fejlődtem. 

4. Még van pár hét addig, de milyen célt tűzöl ki magad elé minimálisan a Bocskain?

BL: Célom a Bocskain kihozni magamból a maximumot. Legalább 2 meccset nyerni akarok, eljutni az éremig. Ezzel elégedett lennék. Az olimpia miatt erős lesz a mezőny, de ez a célom, s az, hogy megmutassam, Bernáth Lacival is számolni kell! A tavalyi nem volt túl jó évem, pár szép meccsem volt, de a végén megsérültem. Sokak szerint a döntőben lett volna a helyem az ob-n. 2020-ra minden szinten fejlődni akarok, és az összes Magyarországon rendezett meccsemet megnyerni!
Tovább...
 
BÚÉK 2020-ra mindenkinek! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 31.
Image
Az alábbi világbajnoki döntő mérkőzés videójával kíván a DVSC mindenkinek boldog új évet!

KATT IDE!
 
Happy birthday: Betti! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 28.
Image
Image
Sok boldog szülinapot kívánunk a tegnap 15 éves Csete Beatrixnak, Bettinek, aki a DVSC női kötelékét erősíti pár éve már. A jó fizikumú bunyós lány sok munkával lépegethet feljebb a képzeletbeli rangsorban. Sok sikert, Betti!
 
Boldog karácsonyt! a DVSC évzáró képeivel Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. december 25.
Image
Image
A DVSC lett 2019-ben a II. legeredményesebb bokszklub Magyarországon!

FOTÓKÉRT GÖRGESS LE!!!

- A debreceni Chili Caféban tartottuk szokásos összejövetelünket. Szabó Sándor klubelnök köszöntött mindenkit és beszélt a nehéz elmúlt két esztendőről, valamint arról, miként lábal ki ebből a DVSC - amelyet továbbra is szívügyének tekint és támogat ezután is. Debrecenben, s főleg Hajdúhadházon is folytatódik a közös munka, és fiatal tehetségekben sincs hiány.

Mindebben az építő munkában nagy része van Szabó Ildikónak, testvérének is, aki az egyesület mindennapjaiban intéz el bármit, amit csak kell, ezzel fekszik, ébred. Edzőink, Szabó "Titusz" Sándor nagy lökést adott a klubnak áldozatos munkájával, szakmaiságával. Tivadar Lajos pedig továbbra is az a biztos alap, akire, amire építeni lehet. A még nemrég felnőtté váló Bernáth László is - a boksz mellett - beállt a sorba, s immár ő is nagy segítsége a tréningek vezetésének, de az immár nem velünk lévő, de nemrég még velünk dolgozó Bokor Zoltánt is ki kell emelni, aki sokat tett a DVSC-ért ebben az időszakban.

A nagyon finom étkeket is felvonultató, a fiatal bokszolókat Titusz által egyenként értékelő rendezvényen részt vett Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke (és ismét a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökségi tagja), aki ugyancsak arra biztatott mindenkit, hogy váljon - akarjon válni - nagy sportolóvá. Ahogyan Szabó Ildi is megjegyezte, ő szíve szerint mindenkit a magyar válogatottban szeretne látni, és nemzetközi sikereket kíván a srácoknak és lányoknak, akik ehhez segítséget kapnak a klubtól.

Megható momentuma volt a napnak, amikor Ildi DVSC-s pólót kapott ajándékba, míg Sanyi egy hatalmas madártej tortát, amelyen egy fotó is volt a csapat egy részéről - jelentjük, nagyon ízlett a csemege :)

Novákné Kónya Zita, az EURO Baptista Gimnázium igazgatója (szintén velünk volt ezen a csütörtöki eseményen) büszke lehet nemrég indított sportosztályukra, amelyben több DVSC-s is tanul - van aki ösztöndíjjal.

A DVSC minden támogatójának megköszöni az idei segítéségét és a korábbiakat is, egyúttal reméljük velünk maradtok továbbra is!

A csipet-csapat ezúttal is nagy játszadozással zárta az évet, hiszen a Chili-ben biliárdoztak, bowlingoztak a mieink az ebédet követően.

2020-ban is hajrá DVSC, hajrá magyar ökölvívás!

Az évzáról képei két galériában IDE  és IDE  kattintva nézhetők meg. 

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK KLUBON BELÜL ÉS KÍVÜL!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 3718
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites