Kezdőlap
Kezdőlap
Ifi vb: Beri Kevin kemény csata után kapott ki a lengyeltől nehézsúlyban Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. április 19.
Igen nagy küzdelem után pontozással győzött szombaton a hazai lengyel fiú, Jakub Strasewsky az NYVSC - Big Boxing Club 91 kilós versenyzője, Beri Kevin ellen a lengyelországi ifjúsági világbajnokságon. A meccsen a Keleti Régió nehézfiúja mindent megtett a sikerért, ám riválisa tapasztalata sokat ért az élete első nagy nemzetközi viadalán bokszoló Kevin ellen. Na, meg az utolsó menetben (a videó lentebb megtekinthető) a mérkőzésvezető is elég sokat hagyta pihenni az akkorra kitikkadó hazai sportolót. 

Nagy Lajos, a válogatott és a nyíregyházi klub edzője: - "Jól kezdte az első menetet, több tiszta ütést vitt be Kevin, mi úgy éreztük a sarokban, hogy nyerte a menetet, a bíróknál nem, sajnos. A másodikban visszaesett Kevin és ott jobb volt a lengyel. A harmadikban nagy küzdelem alakult ki, ahol akár Kevin fordíthatott volna, de a vezetőbíró három alkalommal is megpihentette a lengyelt, aki nagyon elkészült az erejével, így pontozásos vereség és komoly tapasztalatszerzés volt."

A meccs visszanézhető IDE  kattintva (38 perc 20 mp-nél jön Kevin).
Tovább...
 
Két külföldi tornára hangolnak a válogatottban, Bernáth Attila is keretben Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. április 18.
Tatán gyakorolnak tovább a magyar felnőtt válogatott tagjai, és hamarosan (április 22-én) Szerbia felé veszik az irányt, ahol több remek bunyós között az 52 kilósok között Szaka Istvánt és Bernáth Attilát is nevezte a szövetség. Május elején pedig Csehországban is szerepel a nemzeti csapat, ott még van olyan súlycsoport, ahol kérdéses, hogy ki bokszol.

Bertók Róbert szövetségi kapitány értékelését és hasznos infókat IDE  kattintva olvashattok.

A fotón fut a keret egy része, középen piros-fehérben látszik Attila.
Tovább...
 
Ifi vb: Petrimán Patrik kiváló ellenféllel csapott össze Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. április 17.
Ahogy már írtunk róla, a kielcei ifjúsági világbajnokságon a Keleti Régióból 3 versenyző vesz részt a tornán. A DVSC-s Bernáth László egy szép győzelem után csütörtökön nagy csatában egy orosz ellen búcsúzott Lengyelországtól. A két nyíregyházi bunyós közül, akik még régiónkat képviselik, Petrimán Patrik (NYVSC - Big Boxing Club) pénteken maradt alul egy nemzetközi szinten rutinosabb riválissal szemben. Edzője, a válogatottnál is dolgozó Nagy Lajos mondta el véleményét.

"Petrimán Patrik (64kg) a németek egyik rutinos ifjúsági versenyzője, Franklyn Dwomoh ellen lépett ringbe a péntek esti programban a 32 között. Német ellenfele három korosztályos Európa-bajnokságon járt 2016-ban, 2017-ben, és 2018-ban, csapattagságát hosszabb idő után szerezte vissza. Patrik számára mindössze 21 másodpercig tartott a világbajnokság, az erőtől duzzadó Dwomoh padlóztatta a magyart, és a mérkőzésvezető beszüntette az összecsapásukat."

Patriknak lesz még sikerekre lehetősége, bízunk benne, míg Beri Kevin (91 kg, NYVSC - Big Boxing Club) ma fog egy fordított alapállású lengyel ellen meccselni, ami edzője szerint - "itt már nincsenek könnyű mérkőzések" -, nem lesz kis kihívás számára sem. 

Hajrá, Kevin!

Az ÉLŐ közvetítés linkje hamarosan kint lesz a MÖSZ Faceook oldalán , nézzétek, szurkoljatok!
Tovább...
 
Ifi vb 2021: Bernáth László remek meccsen nyert a lengyel, majd kapott ki szűken az orosz ellen Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. április 16.
Bernáth László
 először egy hazai versenyzővel, a lengyel Jakub Krzpiettel találkozott a kielcei ifjúsági világbajnokságon (52 kg), és a remek második és harmadik menetének köszönhetően legyőzte őt. Ezután a 8 közé jutásért a méltán erős orosz iskola növendékével, a korábban fehérorosz riválist legyűrő Evgenii Zhorovval bunyózott. A változatos kemény meccsen végül az oroszt hozták ki nyertesként, ám a DVSC 52 kilós öklözője igen jó mérkőzést vívott, s emelt fővel hagythatta el a ringet.

VIDEÓK!!!!!
Bernáth orosz elleni meccse IDE  kattintva nézhető vissza (24 perc 10 mp-nél kezdjétek.) Míg az előző, nyertes összecsapása a lengyel fiú ellen IDE  kattintva nézhető meg. Itt a 40. perctől kell nézni a felvételt.
VIDEÓK!!!!!

Nagy Lajos, a magyar válogatott egyik edzője így értékelte a lengyel elleni meccset: "Laci picit átengedte az első menetet, de a másodiktól jött fel és egyenlîtett,a harmadik menetben ami döntött pedig néha sziporkázó bunyóval döntötte el a meccset. Szerencsénkre a lengyel nem bírta a terhet ez is segített Lacinak!"

Több kép ITT.
Tovább...
 
Továbbá...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 3822
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites