Kezdőlap
Kezdőlap
Royal Sport&Fitness: a tehetségek támogatója Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 22.
Image
Image
A múlt évi Hajdú Kupán nem csupán pofonzuhatag, de ajándékeső is hullt a DVSC termében. A képzavar kicsit sem túlzó, hiszen amellett, hogy a résztvevő bunyósok keményen osztották az "áldást" egymásnak, s fogadták, amit kaptak, a támogató Royal Sport&Fitness cég tulajdonosa, Csató Csaba szorgosan adta át az ajándékokat is a fiataloknak. A sportszereket előállító és forgalmazó, az egészséges életmóddal kapcsolatos tevékenységeket támogató, emellett rendezvények szervezését is folytató cég szerepvállalása az ökölvívásban tetten érhető, s várható ezután is.
Tovább...
 
Nagy Timi mindenképpen nyert Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 15.
Image
A több mint egy éve nemzetközi meccset nem vívó, augusztusban szült, decemberben már a hazai országos bajnokságon elindult (aranyat szerzett) Nagy Tímea edzője, Salánki László is elmondta véleményét a minap véget ért szerbiai Nemzetek Kupája kapcsán,ahol ezüstérmet bokszolt össze Timi.
Tovább...
 
Nemzetek Kupája: Nagy Timi ezüsttel tért vissza Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 14.
Image
Image
Csupa érdekes nevű bunyós ellen bokszolt Nagy Tímea, a DVSC Eb- és vb-érmes öklözője a szerbiai Nemzetek Kupáján. Az ukrán Shevchenko után ugyanis a kazah Sholtay következett - a fináléban,. Itt Timi megosztott pontozással alulmaradt, ám kiváló visszatérést produkált így is a 2017 augusztusi szülése után. Szép volt, Timi!
Tovább...
 
Nemzetek Kupája: Timi ukránon túl, kazahon innen Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. január 13.
Image
Az ukrán leckét jól mondta fel a DVSC bokszklub öklözője, a szülés után első nemzetközi mérkőzését vívó Nagy Tímea, miután pénteken legyőzte a focivilágból is ismerős névnek számító Shevchenkót... A vasárnapi 81 kilós fináléban kazah bunyóssal néz szembe, ami nem lesz kis feladat. Hajrá, Timi!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 3357
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites