Kezdőlap
Kezdőlap
A Szertársport díjazta bunyósainkat Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 08.
Image
Image
Szertársport  (a facebookon ITT különdíjat adott a 64. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen a legjobb DVSC bunyósoknak. Bernáth Attila és Bernáth László fogadhatta a gratulációkat Szabó Sándortól és Szabó Ildikótól, klubunk vezetőitől. Egyébként a népszerű sportbolt - amely napjainkra kiemelkedő szereplőjévé vált a hazai sportszer-forgalmazásnak, s gazdag választékában szerepel szinte mindenféle sportághoz szükséges kellék, a legnagyobb márkák képviseletében - anyagilag is támogatta a díjazottakat. 

Bernáth László (57 kg) régóta klubunk bunyósa, egyúttal a hajdúhadházi edzéseket is vezeti egy ideje, aki a legjobb 8 közé kerülésért nagyot csatázott a rutinosabb, néhány hibáját jól kihasználó román U22-es Eb-aranyérmes ellen. Bernáth Attila (52 kg) szintén régi tehetségünk, aki itt kezdte pályafutását, korosztályos Eb-t nyert, majd egy rövid kitérő után újfent egyesületünk kötelékében bokszol mostantól. Ő a későbbi bronzérmes olasz öklöző ellen egy érdekes, megosztott pontozást hozó meccsen maradt alul, s végül nem küzdhetett az érmes helyekért. Ám mindketten fiatalok még, s szép jövő állhat előttük.
Tovább...
 
Bocskai 64: mindenki tanult ebből Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 04.
Image
Image
A 2020-as Bocskai emlékversenyen a két DVSC-s bunyós közül (edző: Szabó Titusz) Pongor Zita végül nem állt ki a spanyol Laura Fuentes Fernandez ellen (51 kg), mivel megbetegedett. Sajnáljuk, hogy nem ízlelte meg Zita a rangos nemzetközi verseny légkörét ezáltal. Bernáth László pedig a korábbi U22-es Eb-győztes Robert Eusebiu Jitaru ellen (57 kg) vívott kemény mérkőzést hétfőn, a legjobb 8 közé kerülésért, de bár kiválóan helytállt, a harmadik menetben testütéssel kétszer is eltalálta riválisa, így a bíró beszüntette az összecsapást - nem sokkal a vége előtt. Azt tegyük hozzá, hogy Bernáth most lépett fel az 57 kilósok közé, amibe saját bevallása szerint is még jobban bele kell erősödnie a nyáron 20. életévét betöltő bunyósnak. Láthatóan izmosabb már Laci, de az ütőerőben és további keménységben fejlődnie kell, s akkor szép jövő állhat előtte. KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA! 

Részletek a teljes cikkben!
Tovább...
 
Zita és Laci a ma 15 órakor induló Bocskain Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 03.
Image
Image
A sok nevező miatt nem 4, hanem 5 napos lesz 2020-ban a 64. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny (helyszín: Oláh Gábor utcai Sportcsarnok). Vagyis február 3-tól 7-ig (hétfőtől péntekig) zuhognak a taslik Debrecenben. A DVSC bokszklub az 51 kilós Pongor Zitát, a magyar bajnoki ezüstérmes hölgyet nevezte, illetve Bernáth Lászlót, aki 57 kg-ban vállalja a harcot a nemzetközi mezőny tagjaival. 

Szabó Titusz edző az elmúlt héten betegsége miatt némileg kiesett a munkából, de a felkészülést így is becsülettel befejezték versenyzőink. Titusz szerint Zitának a szokásos idegességét kell háttérbe szorítania ahhoz, hogy helytálljon - az ellenfelek is csak emberből vannak... Laci ugyanakkor bele kellett erősödjön az 57 kg-ba (majd most kiderül, hogyan sikerült), hiszen korábban lejjebb bunyózott. Ennek megfelelően fizikálisan jobban ki van pattintva, mint előtte, s a kondija is megfelelő szinten van trénere szerint. Sokat számított két egymáshoz közeli torna a felkészülés végén, amikor is Nagyváradon és Szikszón is ringbe lépett és kemény meccseket vívott. 

Bernáth a decemberi országos bajnokságnak félig sérülten vágott neki, a keze, amely előtte nem sokkal tört el, úgy tűnik, mostanra rendbe jött teljesen. Igaz, kesztyűpartnerekből lehetett volna több is, de például Lakatos Kevin nagyon sokat segített neki az edzéseken. 

Ma, hétfőn 11 óra környékén lesz a sorsolás (előtte bemérés, orvosi vizsgálat), utána okosabbak leszünk, hogy melyik versenyzőnk mikor és ki ellen kezdi meg a viadalt.

A Bocskai 64 heti programja szerint: hétfőn, kedden (selejtezők), szerdán és csütörtökön (elődöntők) is 15.00 órakor kezdődnek a mérkőzések az Oláh Gábor utcán. Pénteken pedig 17.00 órától (döntők). A megnyitó ünnepséget hétfőn 17.00 órakor rendezik meg, a nevezett nemzetek zászlóinak felvonultatásával. 
Tovább...
 
Happy birthday: Csabi! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. január 27.
Image
Image
Épp ma 19 éves Lakatos Csaba, a DVSC kiváló nehézsúlyú bunyósa. Sok boldog születésnapot kívánunk és sikereket az életben, a ringben!
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 105 - 112 / 3828
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites