Kezdőlap
Kezdőlap
DVSC: ahol a boksz a gyógyír mindenre Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 22.
A DVSC bokszklub 1998 óta működik Szabó Sándor irányítása alatt. Az ország meghatározó egyesülete a miénk. Korosztályos versenyek tucatját nyerték az ökölvívóink, és felnőtt bajnoki címek is sorakoznak eredményeink között. Emellett régóta működik hobbi csoportunk is, ahol mindenféle korosztály, nők és férfiak mozognak hétről hétre az egészségük megőrzéséért, azért, hogy kondíciójukat formába hozzák a mindennapokra, és egy remek közösségben sportoljanak. 

VÁRJUK A JELENTKEZŐKET a továbbiakban is!

Lehetsz fiatal (gyerek): ITT A HELYED! Edzőink, Szabó Titusz, Tivadar Lajos és Bernáth László Debrecenben és Hajdúhadházon is kitartó, szakmailag magas szintű munkát végeznek, s a tehetségek felkarolása mellett kiváló versenyzőket nevelnek évtizedek óta a DVSC kötelékében, az alapoktól felépítve a munkát.

Lehetsz idősebb: ITT A HELYED! Ha csak kiadós mozgásra vágysz, abban lesz részed, hogy a mindennapok idegi fáradtságát sporttal vezesd le, feltöltődj.

Lehetsz nő
: az ökölvívás már régóta nem csak a férfiak sportja, mind a versenyzők, mind a hobbisták között sok hölgyet találunk a DVSC-nél.

ELÉRHETŐSÉG

Írjatok facebook oldalunkon üzenetet (KATT IDE ) vagy emailen ide: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges Szabó Ildikó klubmenedzsernek. Vagy hívjátok Szabó Titusz edzőt: 06703694540

Rendszeres versenyzési lehetőség, mind az országos viadalokon, már 13 éves kortól, mind a saját rendezésű pofonpartikon, ahol még fiatalabbak is megmutathatják tudásukat.

EGYÜTTMŰKÖDÉS MÁS KLUBOKKAL

Egy november eleji KÖZÖS EDZÉS rövid videója (Czirják András, a HSE trénere jóvoltából) IDE  kattintva nézhető meg: a HSE járt Debrecenben.
Tovább...
 
Ifi ob: nem a jó Lakatos nyert... Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 15.
A DVSC 3 bunyóssal indult a 2019-es ifjúsági magyar bajnokságon, ám a második napon, csütörtökön elvérzett mindegyik legényünk. A sorsolás konkrétan nagyon rossz volt a számunkra, ám ezzel együtt is tény, hogy bár erős, bajnokesélyes riválisokkal szemben, de alul maradtak fiaink sajnos, s érem nélkül tért haza a csapat.


56 kg Lakatos Zsolt (RSK) - Siroki Zoltán (DVSC) nyert Lakatos pontozással
75 kg Kóczián Dávid (UTE) - Komjáthi András (DVSC nyert Kóczián pontozással
+91 kg Lakatos Csaba (DVSC) - Kiss Levente (UTE) nyert Kiss TKO

Szabó Titusz edző: - Siroki Zoli az első menetben biztatóan bokszolt, azután viszont elment a kondi és a rutinja se volt meg erős ellenfelével szemben. Ehhez társult, hogy ő is a könnyen orrvérzős srácok közé tartozik, s ez végigkísérte a meccset. Így is végigbunyózta, de nem tudott nyerni. Komjáthi Bandi szintén jó ellenféllel szemben maradt alul, talán az idei bajnok lesz Kóczián. Eleinte próbált figyelni arra Bandi, amit megbeszéltünk, nem belemenni a nagy harcba, sok egyenest ütni, amiből talált is. Ám ahogy fáradt elszállt az okos boksz is, és kiszámítható nagy ütéseire jól tudott reagálni ellenfele. Nagyot harcolt Bandi, de pontozással kikapott. Lakatos Csabi a súlycsoportja talán legjobbjával bokszolt. Látszott, hogy hiányzik neki a sok kesztyűzés, hiszen munkája mellett kevés edzésen vett részt. A meccs első részében Csabi is helytállt, ám amire számítottunk, hogy eredményre vezethet azt összességében nem igazán tudta kivitelezni. Ellenfele bevitte a kötelekhez, ott sorozta Csabit, és végül TKO-val nyert is. 

Egészében véve elmondható, hogy három ügyes, tehetséges bunyósunk mondott hamar búcsút a küzdelmeknek. Nagyon kemény ellenfeleket kaptak, de az is tény, hogy megfelelő mennyiségű edzés nélkül nehéz komolyabb eredményt elérni. 
Tovább...
 
Ifi ob: mindhárom DVSC-s erőnyerő az első napon Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 13.

Összesen 90 indulóval (64 férfi és 26 nő) rajtol el ma, szerdán az ifjúsági országos bajnokság. Az ifjú bunyósok között ott van 3 DVSC-s is Szabó Titusz edző vezetésével. 

Ma még sem Siroki Zoltán (56 kg), sem Komjáthi András (75 kg), sem Lakatos Csaba (+90 kg) nem lép ringbe. Holnaptól lehet szurkolni a srácoknak.

Hajrá, DVSC-sek!
Tovább...
 
Eger: Lakatos Kevin kupagyőztes Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 10.

A közelgő ifi bajnokság előtt Egerben 4 döntőt vívtak a mieink vasárnap - a kétnapos torna zárásaként. Kevin még mindig legyőzhetetlen, és a többiek is megvillantották oroszlánkörmeiket. 

Szabó
Titusz: Zsigó Csaba magasabb ellenféllel szemben, bár kértem ne aludja el az elejét, mégis csak a 3. menetre lendült bele igazán. Ez így pedig pontozásos vereséghez vezetett. A végén teljesen azt bokszolta amit kellett volna az elejétől. Lakatos Gergő szintén álmos volt az elején. Volt pár messziről elindított ütés is, amit beszedett. A meccs közepe már egyenlőnek tűnt, a 3. menetet pedig tisztán nyerte. Ezzel együtt is megkaphatta volna a meccset, de végül mégsem így alakult, ő is ezüstérmet vehetett át. Lakatos Dávid veresége valahol papírforma volt, de nagyon jól megszorította erős ellenfelét, aki addig mindenkit simán vert meg, ám Dáviddal azért nem volt könnyű dolga. Szépen teljesített, nagyon jól bunyózott Dávid, de végül kikapott. Lakatos Kevin ezúttal szépen ráment Ocskóra, nem úgy mint idén már egyszer, s meg is lett az eredménye. Végül nem ütötte ki ellenfelét, de Kevin ismét hamar döntő fölénybe került és a másik oldal feladta a meccset.

A DVSC tehát Lakatos Kevin révén, akárcsak a junior bajnokságon, egy aranyérmet hozott haza Egerből, a helyi kupáról. A 3 ezüstérmünk is értékes, hiszen több esetben jó boksszal párosult - más kérdés, hogy volt aki későb ébredt, így akár még több is kijöhetett volna ebből.

A jövő héten az ifjúsági országos bajnokságon érdekelt a DVSC, vagyis további izgalmaknak nézünk elébe hamarosan.


43 kg Zsigó Csaba (DVSC) - Nagy Mátás (TMÖ) nyert Nagy pontozással
44,5 kg Lakatos Gergő (DVSC) - Kozák Kevin (EDI) nyert Kozák pontozással
48 kg Lakatos Dávid (DVSC) - Koloszár Valentin (RSK) nyert Koloszár pontozással
70 kg Ocskó Gergő Márk (SZB) - Lakatos Kevin (DVSC) nyert Lakatos TKO 1. menet

Szép volt srácok!

Még több kép IDE  kattintva.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 129 - 136 / 3828
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites