Kezdőlap
Kezdőlap
TESCO Kupa: három siker a DVSC-sektől Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 12.
Image
Image
Veres
Zoltán, Kovács László, Lakatos Gergő, Zsigó Csaba, Vilmányi Gábor, Komjáthi Norbert, Komjáthi András képviselte a DVSC-t Hódmezővásárhelyen szombaton, a TESCO Kupán. 

Közülük Lakatos Gergő, Zsigó Csaba és Kovács Laci nyert, míg a Komjáthi testvérek nagy csatában kaptak ki. Rajtuk kívül Vilmányi Gabi kapott testütést, ami után nem tudta folytatni, valamint a nagyon ügyes, de még kezdő Veres Zoli bemutató meccsen szépen bokszolt.

A szakmai stáb elmondta, hogy Komjáthi Norbi esetében gondolkodtak azon is, hogy egyáltalán engedik neki a bunyót, mivel olyan hátfájással küszködött, de végül belecsapott a lecsóba. Így dicséretet érdemel, hogy hősiesen kitartott! Bandinál más volt a helyzet, őt konkrétan tökön vágták, de nem volt retorzió az egyértelmű mélyütésért, viszont ő nem tudta folytatni a meccset, így az finoman szólva is szerencsétlenül ért véget. 

Zsigó Csaba a második menetben TKO-zta ellenfelét, Kovács Laci már az elsőben véget vetett a meccsének, s úgy nyert, míg Lakatos Gergő végig vezetve a harmadik menetben TKO-val nyert, mivel ellenfele orra annyira vérzett, hogy nem engedték tovább bunyózni.

A csapattal Szabó Titusz és Bokor Zoltán edzők mellett Szabó Ildikó klubmenedzser tartott. Ő fotózott is, további képei IDE  kattintva láthatók az eseményről.
Tovább...
 
TESCO Kupa: Remekelnek a mieink Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 11.
Image
Még nincs vége, de az eddigi bunyósaink közül Lakatos Gergő, Zsigó Csabi és Kovács Laci is nyert a hódmezővásárhelyi TESCO Kupán. Veress Zoli ügyes volt, de kikapott, Komjáthi Norbi is éppen csak, ráadásul sérülése hátráltatta, Vilmányi Gabit testen megfogták, addig igyekezett. Teljes tudósítás később.

Tovább...
 
Lakatos Kevin a junior Eb-n! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 10.
Image
Image
Image
A DVSC bunyósai közül többen tartalékok súlycsoportjukban a magyar válogatottat illetően, ám Lakatos Kevin (a bal oldali képen Szabó Sándor klubelnök gratulál neki a hónap sportolója címhez) első számú versenyző a május 22. és június 2. között a romániai Galatiban megrendezendő junior Európa-bajnokságra készülő magyar keretben. A csapat már jövő hétfőtől Romániában (Braila) edzőtáborozik. Hajrá, magyar boksz, hajrá, Kevin! (A két jobb oldali képen Kevin, Laci és Robi Tatán, illetve Norbi egy korábbi edzésen.)

MÁS: szombaton egy jó kis csapattal a hódmezővásárhelyi TESCO Kupán vesz részt a DVSC - erről bővebben holnap!
Tovább...
 
Sérülten is dobogón, ám a feladat vállat, könyököt rendbe tenni Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 08.
Image
Image
Image
Szabó Sándor
a hétvégi mezőkeresztesi nyílt Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupán 172,5 kg-ot teljesített fekvenyomásban. A DVSC bokszklub elnöke a jó eredmény ellenére kicsit elkeseredve nyilatkozott, hiszen többet is tud, ám makacs vállsérülése hetek óta kínozza, szinte felemelni sem tudja a karját, fájdalomcsillapítóval mégis belevágott a versenybe.

Így is második helyet ért el kategóriájában, csak a tavalyi 100 kg-os világbajnok, Bugyi László tudta megelőzni, aki 175 kg-ot nyomott - amiből Sanyi nemrég edzésen hármat nyomott ki egészséges vállal... Érdekesség: Bugyi egy évvel fiatalabb Szabónál, így a nemzetközi versenyeken ők idén még külön csoportban indulnak, hiszen a DVSC elnöke 56 éves, vagyis master 4-ben szerepel (56-60 évig), míg Bugyi eggyel alatta, ám a magyarországi viadalokon nem 5, hanem 10 évenként van kategóriaváltás, így ezeken egymás ellen is versenyezhetnek. Ugyanakkor nem tart riválisától Szabó Sándor, hiszen edzésen már teljesített 185 kg-ot is. 

"Megpróbálom a 3 hét múlva kezdődő Európa-bajnokságot, de utána le kell állnom egy időre, s rendbe szedni a vállamat, mert aludni is alig tudok már vele. Makacs gyulladás van benne, ami kicsit elkeserít, de ismerem magam, hogy ez egyúttal meg is erősít engem" - tette hozzá Szabó Sándor a közeljövőjét illetően. Tiszakécskén lesz a viadal, ahol mindenképpen szerepelni akar a DVSC bokszklub vezetője, utána pedig a pihenés szerepel a naptárban, amíg helyre nem jön az a váll.

Szabó Ildikó is súlyt ragadott ezen a viadalon, ám nem talált ellenfélre, így önmagával küzdött - ő is sérüléssel bajlódva vállalta egyébként a szereplést.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 129 - 136 / 3753
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites