Kezdőlap
Kezdőlap
Junior Eb: Kevin a mezőny legnagyobbja ellen remekelt Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 26.
A romániai junior Európa-bajnokságon Lakatos Kevin (70 kg) a 16 között az orosz Mikhail Usov ellen bokszolt - miután előzőleg a tavalyi serdülő Eb-győztes grúz fiút verte meg! Bárkit kaphatott volna a DVSC bunyósa, de naná, hogy a brutálisan erős és a korosztályos Európa-bajnokságokat sorra nyerő orosz lett az ellenfele - ennyit a sorsolásról. Ezzel együtt a tavalyhoz képest 3 súlycsoportot felfelé lépő Lakatos Kevin (2018-ban még 60 kg-ban szerepelt) kiváló első menetet bokszolt, majd a másodikban és a harmadikban az orosz volt a jobb egyértelműen. Ám végigment a mérkőzés, és Kevin nagy dicséretet érdemel amiért ilyen bunyóval állt helyt. 

Egy kis adat: Usov eddig 285 hivatalos meccset vívott, míg Lakatos nagyjából 30-at ezen a szinten. Az amatőr boksz egyik világviszonylatban is nagy tehetsége tehát legyőzte a mi Lakatos Kevinünket, de nem lépett át rajta csak úgy.

Szép volt, Kevin!

FRISS!

Lakatos Kevin: - Nagyobb darab volt mint én, hosszú kezű srác. Csináltam a saját bokszomat, egy jó párszor el is találgattam, de sajnos ez nem volt elég, így pontozással kikaptam.
Tovább...
 
Junior Eb: Lakatos Kevin szuper sikere a tavalyi Európa-bajnok grúz ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 24.
Remek nyitány a romániai galatiban zajló Európa-bajnokságon! Lakatos Kevin (a DVSC-nél Szabó Titusz és Bokor Zoltán az edzője) a 70 kg-osok között a 2018-ban még serdülőként Eb-aranyat szerző grúz Irakli Janelidze ellen 3-2-es győzelmet aratott. A szoros meccsen tehát egy nagyon komoly skalpot gyűjtött be Kevin. Óriási gratuláció hozzá!

Lakatos Kevin:
- Erős volt, belharcozni akart, én pedig távol tartottam. Hosszú egyenesekkel, felütésekkel és csapottakkal próbáltam lejönni róla. Mindent megcsináltam amit az edzők kértek.

Vasárnap (május 26.) egy orosszal - Mikhail Usov - bunyózik a 16 között Lakatos Kevin.
Tovább...
 
Junior Eb: Lakatos Kevin pénteken kezd egy grúz ellen Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 23.
A romániai junior Európa-bajnokságon a magyar bokszválogatott tagja a DVSC-s Lakatos Kevin is. A mai sorsoláson kiderült, hogy holnap a 16. párban bunyózik Irakli Janelidze ellen. A meccsek romániai idő szerint 18.00 órakor kezdődnek. Tehát jócskán este kerül a szorítóba Kevin, akiért nagyon szorítunk!
Tovább...
 
Junior EB: Lakatos Kevinnek szurkolunk csütörtöktől Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. május 22.
Már Galatiban van a DVSC junior bunyósa, hogy a csütörtökön elkezdődő junior Európa-bajnokságon képviselje Magyarországot és klubunkat. Lakatos Kevin 70 kg-ban indul, s reméljük, hogy ereje teljében, egy jó sorsolást kap!

1. Milyen volt a felkészülés a táborban?
KEVIN: - Kemény volt, de jó, sok futással, erősítéssel. Kesztyűzésből is volt rengeteg, románokkal, litvánokkal és skótokkal is. 
 
2. Eb-n részt venni nagy dolog. Mit vársz magadtól?
KEVIN: - A szállás a felkészülés során, Brailában nagyon jó volt, s a társaság is remek, jól érzem magam velük. Magamtól győztes meccseket várok, illetve, hogy teljesítsem az edzők utasításait. Mindent beleadok majd!
Tovább...
 
Továbbá...
  • DVSC debreceni edzése FOTÓKBAN
  • Siker és bánat Mezőtúron
  • Feltúrjuk a szorítót szombaton!
  • Happy birthday:Zoli!
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 153 - 160 / 3785
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites