Kezdőlap
Kezdőlap
Már zajlik a XIXO Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. január 30.
Image
A kétnapos, január 30-31-én zajló szikszói tornára Szabó Titusz edzővel és Szabó Ildikó klubmenedzserrel elutazott a DVSC különítménye. A kilenc fiú erős csapatot alkot, meglátjuk mire mennek a riválisokkal. A szombati találkozók délután 2 órakor kezdődnek (kezdődtek).

A DVSC csapata: Lakatos Gergő, Bernáth Imre, Lakatos Dávid, Lakatos Kevin, ifj. Bernáth László, id. Bernáth László, Szabó Sándor, Zsigó Csaba és Máthé Gergő. A mellékelt fotó a minapi utolsó edzésről készült, a keret egy részével.

A meccsek ma 14 órakor kezdődtek, az eredményekről és a srácok helytállásáról beszámolunk.
Tovább...
 
A DVSC 9 sráccal utazik hétvégén Szikszóra Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. január 25.
Image
Itt az utazókeret a január 30-31-i szikszói tornára tartó DVSC-seket illetően. Edzőnk, Szabó Titusz kiemelte, hogy ideje már a versenyeknek, hiszen ez motiválja a bunyósokat a DVSC-nél, hogy még többet járjanak edzésre, s ott a célok eléréséért keményebben gyakoroljanak. Először ebben az esztendőben a XIXO Kupán lesz lehetősége a mieinknek az éles bokszmeccsre.  

Utazók névsora:

Serdülő: Máthé Gergő.
Junior: Lakatos Gergő, Szabó Sándor, Zsigó Csaba.
Ifi: Lakatos Dávid, Bernáth Imre, Bernáth László ifj, Lakatos Kevin.
Felnőtt: Bernáth László id.

Edző: Szabó Titusz

A tréner elmondta, hogy a csapatban új név Máthé Gergő, aki igazából az olimpiai 5. Kalucza Norbertnél edz, ám a DVSC-t erősíti, illetve a debreceni Szabó Sándor, aki igen tehetségesnek bizonyult amióta a klubunkhoz jár bunyózni. A többiek mind olyan srácok, akik már tettek le ezt-azt az asztalra, így "összességében egy erős kerettel utazunk Szikszóra, ugyanakkor most meglátjuk, hogy a többi klub hol jár" - foglalta össze Szabó Titusz.

A fotón az egyik legszorgalmasabb bokszolónk, Bernáth Imre látható, amint épp betalál.
Tovább...
 
A Bocskain ezúttal előreléphet Bernáth László Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. január 14.
Image
Image
A DVSC bízik benne, hogy a tervek szerint elindulhat a Bocskai emlékversenyen (február 7-13. Debrecen) fiatal felnőtt ökölvívója, Bernáth László, aki immár harmadjára próbálhatja ki magát az erős nemzetközi mezőnyben. Tegyük hozzá, hogy egy kis szerencse sem ártana, hiszen a két eddigi megmérettetése során elég sok nehezítő körülmény hátráltatta Lacit a jobb eredmény elérésében.  


1. Még mindig a felnőtt pályafutásod elején jársz, de van némi rálátásod a mezőnyre. Milyennek érzed súlycsoportodat mostanában?

Bernáth László: - Igen, még pályafutásom elején járok, amit a felnőtt mezőnyre értek. A súlycsoportomban lévők ügyesek és erősek, de nem lesz itt gond, úgy érzem, kezdem felvenni a tempót 56 kg-ban. 

2. A Bocskai emlékversenyen indultál már, de volt hiányérzeted. Most nyilván nehéz bármit is mondani, de mégis mi motivál és mit szeretnél megmutatni a 2021-es tornán?

Bernáth László: - Kétszer indultam a Bocskain, s mind a kétszer igen ügyes és eredményes ellenfelekkel kerültem össze már az elsö napon. Igen, van hiányérzetem ezzel kapcsolatban, hiszen az első alkalommal egy Izraeli sráccal találkoztam, aki fizikálisan komoly erőt képviselt, rutinos volt, és a nemzetközi mezőnyben is ott volt a topon. Ha jól tudom olimpián is részt vett. Tőle 3-2-re kaptam ki és heteken keresztül szúrta az oldalam, mi lett volna, ha egy kicsivel többet ütök... Aztán a második Bocskaimon egy románnal találkoztam, aki előtte volt U22-es Európa-bajnok. A felkészülésem arra a versenyre nagyon nehezen ment, előtte eltört a kezem is, így nem tudtam rendesen felkészülni erre a tornára. Az mindenképpen motivál, hogy megmutassam, helyem van a legjobbak között, s a tudásom javát adjam. Később pedig Magyarország legjobb 56 kg-os bunyósa akarok lenni, míg nemzetközi szinten is szeretnék valamelyik nagy versenyen felállni a dobogóra majd!

3. Hogy alakulnak az edzéseid, mit érzel, fejlődtél vagy a korábbi forma visszahozása zajlik még csak?

Bernáth László: - Az edzés eddig nagyon jól halad, érzéseim szerint. de inkább az edzőt, Szabó Tituszt kéne megkérdezni, kívülről ő mit lát. A korábbi formát érzésem szerint átleptem, s úgy gondolom, hogy erősödtem és technikailag is szintet tudtam lépni, remélem a trénerem is megerősíti ezt! Plusz pozitívum, hogy az elmúlt nehéz hónapok ellenére többször kaptam a válogatottba meghívást, ami nagyon hasznosnak bizonyult. Hiszen tudtam kesztyűzni régebbi ellenfeleimmel, és úgy éreztem, hogy igen jól sikerültek ezek az összetartások is. 

4. Hogyan teltek az ünnepek számodra - a karácsony, a szilveszter? Mi volt ami a legjobb programod volt ezekben az időkben?

Bernáth László: - Az ünnepek nagyon jól teltek, szokás szerint összegyűlt a szűk család, illetve a bátyáim, a nővéreim. Sok beszélgetéssel, humorral, evéssel töltöttük a karácsonyt. A legjobb programom ezekben az időkben persze, hogy a pihenés és a kicsi lustálkodás volt.
Tovább...
 
Már edzenek a mieink, hónap végén Szikszón kezdünk Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. január 09.
Image
Szabó
Titusz, a DVSC trénere beszélt arról, hogy már jó ideje belekezdtek a 2021-es edzésekbe a klubnál. Ráadásul jó hír, hogy a Magyar Ökölvívó Szakszövetség kiadta idei versenynaptárát, amelyben sorjáznak az események, vagyis bár a jelen helyzetben nyugtával dicsérjük a napot, de azért reméljük, megtartják azokat szép sorban!

Január végén (30-31.) a Szikszón megrendezendő XIXO Ice Tea Kupa várja a versenyzőket, ahova a DVSC is tervezi elmenni egy csapattal. 

Február 7-13. között pedig a patinás Nemzetközi Bocskai István Emlékverseny következik Debrecenben, ahol szintén érdekeltek leszünk,

A 2021-es versenynaptárat eléritek IDE KATTINTVA .

A fotó az egyik idei edzésen készült Hajdúhadházon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 3810
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites