Kezdőlap
Kezdőlap
Ifi Eb: Bernáth Laci közel állt a hazai bunyós legyőzéséhez Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 22.
Image
Az Antalyában zajló ifi Európa-bajnokságon vasárnap Bernáth László a kezdeti gyengébb boksza után magára talált és akár le is győzhette volna török riválisát, ám biztosra akkor mehetett volna, ha ennél többet üt, kombinációkkal megtűzdelve ökölvívását. (A fotón Laci balra, Attila jobbra látható.)
Tovább...
 
Ifi Eb: Laci vasárnap, Attila szerdán kezd Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 22.
Image
Image
A DVSC bokszklubból Bernáth Attila (49 kg) és Bernáth László (52 kg) vesz részt a Törökországban, Antalyában zajló (okt. 20-29.) ifjúsági Európa-bajnokságon. A csapatképen középen látható két tehetségünkért szoríthatunk tehát ma és szerdán mindenképpen! A többit pedig meglátjuk, attól függ, nyernek-e a srácok. Hajrá, Attila és Laci!
Tovább...
 
Prága, fekvenyomó világbajnokság: Szabó Sándor aranyérem! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 20.
Image
Image
WUAP világbajnokság 2017 Prága erőemelés, fekvenyomás, felhúzás RAW & EQ

A prágai Arena Spartában október 17-22. között megrendezett nemzetközi viadalra készült gyakorlatilag egész évben Szabó Sándor, a DVSC elnöke, hiszen bár több nagy verseny is zajlott 2017-ben (nemrég világkupát is nyert), ez a világbajnokság rangú esemény volt a csúcs.

A vasárnapig tartó programban a többféle versenyszám között a fekvenyomás küzdelmei már véget értek, amelyben nagy sikerről számolhatunk be.

Kategóriájában a nemzetközi vetélytársak mellett hazai riválisa is akadt Sanyinak, akivel fej fej mellett haladtak a gyakorlatok során. A 2,5 kg-onkénti emelések során végül ugyanannyinál jártak a felek, de Sanyi testtömege nagyobb volt valamennyivel, ezért neki még az utolsó kísérleténél fel kellett mennie 170 kg-ra, hogy megszerezze az aranyérmet.

A gyakorlat sikerült, így a kiemelkedő produkció kiemelkedő eredményt ért: a világbajnokság győztese lett Szabó Sándor az 50-55 év közöttiek mezőnyében.

(A bal kép Prágáról készült, a jobb oldali pedig a győztes, 170 kilós nyomás Szabó Sándortól). További képek a facebookon, IDE kattintva !
Tovább...
 
KÉPGALÉRIA a Hajdú Kupáról Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. október 16.
Image
Image
Az október 14-i debreceni viadlról 5 galéria (150 kép) nézegethető meg, illetve tölthető le honlapunkról IDE és IDE és IDE és IDE és IDE kattintva!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 3326
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites