Kezdőlap
Kezdőlap
Férfi ob elődöntők: Móna Imre és Nagy Bence is az aranyért küzd holnap Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 07.
Image
Image
94. Papp László felnőtt férfi országos magyar bajnokság
csütörtöki elődöntőiben a 81 kg-osok között Móna Imre első menetes TKO-val, míg Nagy Bence a 91 kg-osoknál egyhangú pontozással nyert - így mindketten a döntőbe jutottak.

Imi teljesítménye egyelőre pazar, a tavalyi bajnokot verte elsőként, aztán a megyei rivális, ifjú titán Pallait (egyhangú pontozással mindkettőt), ma pedig szétrombolta riválisa védelmét, majd átgázolt rajta... Bence egy KO-val nyitott az idei ob-n, majd két egyhangú pontozásos sikert harcolt ki magának, kemény meccseken. Így jutottak el a döntőig. Mindkettejüknek kemény feladata lesz a fináléban holnap, de az biztos, hogy látszatra egyértelműen Bence dolga lesz nehezebb, hiszen az ötödik magyar bajnokságára hajtó Hámori áll vele szemben majd - aki azonban korántsem legyőzhetetlen, s ezt nem a hurrá optimizmus mondatja velünk.
Tovább...
 
Ma is élőben Bence és Imi az ob-n!!! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 07.
Image
Image
Image
AZ ÉLŐ közvetítésért KATTINTSATOK IDE ! A ma 15 órától kezdődő élő adás vége felé (nagyjából 17 óra után valamikor saccperkábé) a 15. párban Móna Imre, a 18. párban Nagy Bence lép a kötelek közé a férfi országos bajnokság elődöntőjében. Szurkoljunk a két DVSC-s srácnak együtt a képernyő előtt is!
Tovább...
 
Férfi ob: Nagy Bence és Móna Imi dobogós Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 06.
Image
Image
Nem sok kellett ahhoz, hogy az elindult 4 DVSC-s versenyzőből 4 jusson a 94. magyar bajnokságon a legjobb 4 közé - ennyit a 4-es szám misztikájáról... Ráadásul kivételes tett lett volna, hogy közülük hárman a 81 kilóban értek volna oda, magyarán az UTE-s Bárányi mellett 3 DVSC-s állt volna a dobogón. Na, de tényleg ennyit az álmodozásról, hiszen Móna Imre végül elérte ezt (ismét remekelve), ám Kálucz Martin nagy lehetőséget elszalasztva elfáradt a végére, így egy szerintünk jó darabig neki álló meccsen kikapott, Tóth Ádi pedig a tavalyi ezüstérmes ellen egy kőkemény, emberes küzdelem végén megosztott pontozással szenvedett vereséget - azazhogy szerintünk nem, de nyilván ez a pontozókat kevéssé érdekli... Kár, mert Ádi megérdemelte volna a
Image
Image
tavalyi utáni újabb érmet a produkciója alapján.

ELŐZETES: csütörtökön Móna Imre a 81 kiló döntőjébe kerülésért Polgár Ádámmal (CSÖ) csap össze, míg a 91 kilós fináléért Nagy Bence a KSI-s Tarnóczai Mihállyal. A program 15.00 órakor kezdődik Budapesten.

Hajrá, uraim!
Tovább...
 
Férfi ob 2. nap: Élő közvetítés ma is a 4 DVSC-s meccseiről Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 06.
Image
Ma
, szerdán 15.00 órától folytatódnak Budapesten a férfi országos bajnokság küzdelmei. A tegnap győzelemmel rajtoló 4 DVSC-s is ringbe lép. 


A párosításaink alapján bizakodóak vagyunk, a srácok pedig egy mai sikerrel már a dobogón találják magukat. Ezért azonban meg kell küzdenie: Móna Iminek, Tóth Ádinak, Kálucz Martinnak és Nagy Bencének! 

Csapassátok!

Nézzétek a DVSC facebook oldalát is (katt IDE ), amint lesznek friss hírek, oda felrakjuk (a végén pedig a honlapra az összegzést).
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 3356
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites