Kezdőlap
Kezdőlap
Országos bajnokság Egerben: szerdától erre fókuszál a DVSC Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. november 10.
Image
A DVSC mától Egerben bunyózik csapatával az országos korosztályos (serdülő és junior), valamint felnőtt női bajnokságon. Edzők, segítők: Szabó Titusz, Bernáth László és Szabó Ildikó.

FIGYELEM! A szövetség Facebook oldalán (KATT IDE ) 14 órától elérhető lesz az ÉLŐ közvetítés linkje!!! Szurkoljatok a mieinknek!

Serdülők:
Szilágyi Dominika
Verebey Zsombor
Bernáth Richárd

Juniorok: 
Zsigó Csaba 
Hamar Levente
Balogh Kevin
Szabó Sándor
Jónás Szabolcs

Felnőttek:
Győrfi Anna

Rajuk kívül még Szabó Balázs is ott lesz 12 évesen, de ő még gyerek, így a nem hivatalos bemutatómeccseken vesz részt, tapasztalatszerzés végett. Mátrai Petra is indult volna, de ő sajnos megsérült.

Szabó Titusz vezetőedző szerint aranyéremre is esélyesek többen a keretből, de mindenkitől nagy küzdést és helytállást vár el a klub. Ma sorsolás!
Tovább...
 
Csehország: Hamar Levente ismételt Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. október 31.
Vasárnap is ugyanazzal a cseh fiúval bunyózott a DVSC-s Hamar Levente Ústí nad Labemben, az Olimpiai Reménységek Tornáján, mint egy nappal korábban. A mérkőzés alakulása sem sokat változott. Tehát Levi irányított és dominált, ellenfele pedig igyekezett túlélni az összecsapást. Szabó Titusz edző és Levente jól dolgoztak odaát is, szép volt, srácok!
Tovább...
 
Egerben vitézkedik a csapat egy része Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. október 31.
A DVSC nem pihen, miközben felnőtt vb zajlik Belgrádban (Bernáth Attila holnap, november 1-én bunyózik a legjobb 8-ba kerülésért!!!), illetve amíg Hamar Levente és Szabó Titusz Csehországban képviseli a színeinket (Levi is bokszol ma), a klub egy másik része az Eger Kupán bokszol. Szombaton is szép sikereket arattak a mieink, ma, vasárnap folytatódik a hepaj. A csapattal Id. Bernáth László és Rácsai András dolgozik edzőként, valamint Szabó Ildikó klubmenedzser "keveri a zenét". A hangulat jó, az eredmények is... Mi kell még?!

Bernáth László: - 9 versenyzővel jöttünk a 4. Eger Kupára  Szilágyi Dominika megosztott pontozással verte kőszegi ellenfelét. Az első és második menetet hoztuk, a harmadik menetben kicsit elfáradt Dominika, mivel nem a saját súlyában indult, hanem egy csoporttal fentebb. Domika vasárnap döntőzik.  Zsigó Csaba nagy fölénnyel verte ellenfelét a KSI-ből. A harmadik menetben Csabika szépen ment előre és tette a dolgát, meg is számolták ellenfelét. Végigment a 3 menet és egyhangú pontozással nyertünk.  Lakatos Gergő is a megszokottnál fentebbi súlycsoportban indult, s az első menetet simán hozta, majd a második és harmadik menetet Gergő kiengedte így elveszítettük a mérkőzést. Győrfi Anna első ökölvívó mérkőzését vívta (felnőtt), ami egy nagyon harcos és csodálatra méltó teljesítmény volt Annától, bár a mérkőzést elvesztettük, nagyon büszkék vagyunk rá. Gratulálunk, Anna! Aki szombaton nyert annak vasárnap döntő, s vannak akik már döntőben kezdenek.

További fotók a Facebookon! KATT IDE!
Tovább...
 
Szombaton nyert Hamar Levente Csehországban Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. október 31.
Image
Az Olimpiai Reménységek Tornáján az első ellenfelét simán verte a DVSC 66 kilós bunyósa, Hamar Levente. Vasárnap is ringbe száll, reméljük, akkor is sikerül magabiztosan bokszolnia, s nyernie!

Szabó Titusz edző is a helyszínen dolgozik a magyar csapattal. Ahogy elmondta, Levente egy jóval magasabb srác ellen meccselt, de ahogyan elkezdte erőltetni saját, belharcos bunyóját, a riválisa gyakorlatilag végigmenekülte a találkozót. Intették is a cseh fiút, de végigment a meccs. A pontozás viszont nem lehetett kérdéses, egyhangúan győzött Hamar Levi.

Szép volt!
Tovább...
 
Továbbá...
  • Kóczián Kupa: Lakatos Gergő lett a legtechnikásabb junior
  • Hamar Levente és Szabó Titusz nemzetközi tornán a napokban
  • Felnőtt vb: Bernáth Attila első meccsén magabiztosan nyert!
  • Elhunyt fiatal bokszolóink édesanyja
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 3909
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites