Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth László a felnőtt válogatottnál dolgozik Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. augusztus 13.
Image
Image
A magyar  bokszválogatott Bolat Nijazimbetov, a kazah tréner irányításával készül, s cél a tokiói olimpiára legalább egy magyar bunyós kijuttatása. Persze, ha több lenne, az se volna baj... A DVSC fiatal tehetsége, Bernáth László (az idősebb) a Madárfészek akadémián edz együtt szerdáig a válogatottal, ahol megnézik mit tud. Elsősorban a hírek szerint 57 kg-ban számítanának rá, ám meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Jelöltek bőven vannak erre a súlycsoportra, így egyelőre örüljünk annak, hogy Laci ott van a tűz közelében. 
Tovább...
 
Tavaly a kosarasok, most a kézisek Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. augusztus 13.
Image
A DVSC bokszedzésén járt hétfőn, Debrecenben a HRSE néhány kézilabdás hölgytagja. Szabó Titusz tréner megmozgatta őket is, míg Tivadar Lajos a sajátjainkkal foglalkozott elsősorban. További képek - az ütősek! - és videók is még ma!!!

Közben Bernáth László a magyar felnőtt-válogatottal készül a Madárfészek akadémián szerdáig, róla is hírt adunk nemsoká.

Hajrá, Laci! Hajrá, DVSC! További néhány kép a Facebookon, katt IDE !

A kézis hölgyeket pedig szeretettel várjuk legközelebb is, hajrá HRSE !

Tovább...
 
Lakatos András temetése kedden lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. augusztus 10.
Image
Image
Ahogy a mellékelt képre kattintva is olvasható, a debreceni köztemetőben búcsúzhatnak el rokonai, barátai, ismerősei Lakatos Bandi bától, aki a magyar ökölvívás elsősorban megyei életében elévülhetetlen érdemeket szerzett több évtizednyi tevékenységével. Augusztus 13-án, kedden 11 órakor a II. számú ravatalozóban lesz a szertartás. 
Tovább...
 
A két Bernáth a válogatottnál gyakorol keddtől Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. augusztus 07.
Image
Edzőtáboroznak, azután Szerbiában éles meccseken is ringbe szállnak a DVSC bunyósai közül ketten, a magyar válogatott tagjaként. 

Bernáth Imre és ifj. Bernáth László tehát Tatázik, majd a déli fertály felé veszi útját.

Szabó Ildikó klubmenedzser elmondta, hogy a két srác nagyon komolyna vette az edzéseket nyáron is, készültek arra, hogy behívják őket, s lám, most bizonyíthatnak. Augusztus 6-19. között lesznek távol. Sok sikert, srácok!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 3676
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites