Kezdőlap
Kezdőlap
Hajdúsámsonba beszökött a boksz... Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 03.
Image
Image
...Sőt, már ott van régóta, hiszen jó edzők keze alatt remek bunyósok kerültek ki onnan. A helyi Harangi Imre SE, a DVSC, valamint Hajdúsámson Város Önkormányzata az ökölvívást népszerűsítő rendezvényt tartott a hétvégén, amelyen szép számú közönség tapsolta végig a programot. Máté Attila edző (HISE) vezette a gyakorlásokat, a mieinket Szabó Ildikó klubmenedzser (DVSC) kísérte - de feltűnt a bunyó közepette a 2-szeres Eb-érmes Varga Miklós is többek között, illetve Perge György tréner is Nyíradonyból.

Néhány kép készült, illetve IDE KATTINTVA tekinthető meg egy rövid VIDEÓ a legkisebb bemutatózó csöppségről, Marciról.
Tovább...
 
Happy birthday: Ildi! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 29.
Image
Image
Sok boldog boldogságot és finom tortából amennyit szeretne, Szabó Ildinek, aki ma ünnepli... valahányadik ;) szülinapját! A jó egészség és családi boldogság mellett idén is sok bokszsikert kívánunk neked, amelyeknek tevékeny részese leszel a DVSC-nél!
 
Tata és Szerbia következik a lányoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 27.
Image
Image
Hatalmas sikert aratott Bernáth Attila a minap, amikor ifi Eb-t nyert
, de közben a DVSC többi bunyósa sem tétlenkedik. Most például három lányunk tart Tatára (április 30-tól május 4-ig, illetve 6-ig), ahol Vogler Helen és Csete Bettina a korosztályos, Nagy Angéla a felnőtt válogatottal készül. Helen ráadásul utána utazik Szerbiába is, egy nemzetközi tornára. Mások is lesznek akik hamarosan Dél vagy Észak felé veszik az irányt szomszédaink közül, róluk is szó esik hamarosan.
Tovább...
 
Ifi Eb: ARANYFIÚ: BERNÁTH ATTILA Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 25.
Image
Image
...aki utolsó meccsén úgy legyújtotta az oroszt, hogy már sajnáltuk a srácot.

Az idei ifi Eb döntőjében egy vélhetően még sokszor felemlegetett verést mért a DVSC bunyósa orosz riválisára, akinek - ilyet sem nagyon írtunk még le magyar-orosz bokszmeccs kapcsán - sansza sem volt a hajdúhadházi tehetség ellen. Egy grúz, majd egy lengyel, az elődöntőben pedig egy ír bokszoló sem tudta megállítani Attilát, s végül az orosz is kapitulált (kétszer számoltak rá, az orvos többször kezelte). KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!!!

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 3444
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites