Kezdőlap
Kezdőlap
Egerben pénteken és szombaton a DVSC armada Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 06.
Image
Egerben a szokásos Bornemissza-emlékverseny helyett (azt nyáron rendezik meg) egy kétnapos viadalt hoztak tető alá, s ezen a DVSC-sek is szerepelnek egy népes csapattal. Ma, pénteken ők lépnek ringbe:
Balogh Márk (45 kg), Bagi Krisztián (50 kg), Bernáth Imre (50 kg), Kovács László (60 kg), Lakatos Kevin (80 kg). Folytatás pedig szombaton, további bunyósainkkal.

A csapattal Szabó Titusz edző is ott van természetesen. 
Tovább...
 
Hétvégén Egerben - de nem a Bornemisszán Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 02.
Image
A hírek szerint valamikor nyáron rendezik meg az amúgy szokásosan év eleji Bornemissza emlékversenyt Egerben, amely nemzetközi lesz - hagyományosan. Ám, hogy addig se maradjon bunyó nélkül a sok fiatal, 2020. március 6-7-én, vagyis pénteken és szombaton csak magyar versenyzők számára egy tornát rendeznek a hevesi megyeszékhelyen. A DVSC is ott lesz pár bokszolóval. Részletek később! (A fotó a 2019-es Bornemisszán készült.)
Tovább...
 
Bernáth Attila akár már most olimpikon lenne Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. március 01.
Image
Bernáth Attila itthon és nemzetközi szinten is letette már a névjegyét. Az 52 kg-ba még éppen beleszokóban lévő 20 éves bunyós mindent az olimpia mögé sorol, s ha módja nyílik rá még idén tavasszal élni akar az általa remélt lehetőséggel – ha elviszik a kvalifikációs tornák egyikére. Ám 2024-ben, Párizsban már mindenképp ott szeretne lenni az ötkarikás játékokon. A DVSC-ben nevelkedett, aztán volt egy kis kitérője, de 2020 elejétől ismét klubunk igazolt bokszolója. Edzője azonban továbbra is Salánki László marad, akivel sikeres párost alkotnak már sok éve.

Részletek a teljes anyagban...Tovább...
 
Gyere be hozzánk, s maradj is itt! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. február 27.
Image
Image
Új időszámításunk van! Egységesen 17 órától kezdődnek az edzések a haladóknak (versenyzőknek) Debrecenben (EURO Baptista Gimnázium, Angyalföld tér 7.) és Hajdúhadházon (Kazinczy u. 1.) is. Hadházon előtte 16 órától a kezdőknek külön gyakorlást tartunk, A debreceni hobbisták pedig 18.30-tól követik a versenyzőket. 

Hangulatos, jól felszerelt termeinkben edzőink átadják akár az alapokat, akár a későbbi csiszolást elvégzik a már haladókon, Versenyzőket képez ki a DVSC bokszklub, mindkét helyszínen tornákat is rendez klubunk rendszeresen, a hobbistáknak pedig a legjobb kardió edzést biztosítja, amitől az ép lélek mellé ép testet is kialakíthatsz nálunk!

Várjuk új érdeklődőinket! Hívjatok minket: 06703694540 (Szabó Titusz edző) Vagy írjatok: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges !
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 3749
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites