Kezdőlap
Kezdőlap
Versenyezzünk mi is! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. május 11.
Image
Árnyékboksz-verseny holland mintára

Amíg az igazi éles versenyek nem indulnak be újra, mindenféle módon össze lehet mérni tudásotokat - az interneten keresztül.

Ahogy a MÖSZ hivatalos oldala is hírt ad róla, Boris van der Vorst, a tulipánosok ökölvívó szövetségének elnöke arra buzdít minden versenyzőt, hogy töltsön fel saját Facebook és Instagram oldalára egy-egy 15-30 másodperces, tehát rövid videót, amely során árnyékbokszol. Bármilyen technikát bemutathat, a lényeg a változatosság és a játék, na, meg a bunyó!

Aki feltöltötte, ezeket a hashtageket tegye mellé: #EUBC #AIBA #NF #ShadowBoxingChallenge #ShadowBoxing #PunchChallenge #EUBCevent #EUBCchallenge

Aztán már csak várni kell a díjat, ha az övét találják arra érdemesnek.

Bővebben erről KATT IDE !

A DVSC bokszolói, ha ide nem is akarnak oda nevezni, de saját játékunkat elindíthatjuk.

Srácok és csajok! Kezdők vagy haladók! Ha van kedvetek, készítsetek ti is valami rövid videót társatokról, s töltsétek fel magatokról saját oldalatokra, de tegytek hozzá a #DVSCbokszklub hashtaget.
Tovább...
 
Hadházi edzések újra! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. május 07.
Image
Image
A minapi hajdúhadházi edzésről a képeket IDE KATTINTVA  nézhetitek meg.

DVSC edzések Hadházon ismét: Debrecenben még várjuk az iskola, illetve a tankerület engedélyét, hogy ismét beinduljanak a bokszedzések az Angyalföld téren. Hajdúhadházon azonban ha nem is a régi intenzitással, de kezd újra élet költözni a falakba a DVSC saját edzőtermében.

A srácok szellősen, egymástól azért megfelelő távra zsákoltak és végeztek mindenféle gyakorlatot Szabó Sándor tréner irányításával.

A tréningek egyelőre 17 órától vannak, de ha beindul a rendes menet, akkor ismét 15 órakor lesznek Hadházon, s utána 17 órától Debrecenben majd.

A fotókat Szabó Ildikó készítette.
Tovább...
 
Happy birthday: Ildi! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. április 29.
Image
Image
Image
A mai napon ünnepli szülinapját Szabó Ildikó, a DVSC klubmenedzsere, aki immár több mint két évtizede áll testvére, Sanyi mellett és irányítja vele az egyesületet. Ez egy csonka év sajnos, ám eddig is voltak részünk bunyóban, illetve ezután is lesz, amihez Ildi is hozzá tartozik. Szóval együtt várjuk az újabb versenyeket, Ildinek pedig nagyon sok boldogságot kívánunk az életben és a sportvilágban is! Kis képgalériánkban láthatjátok Ildi örömkönnyeit, a csapattal való kapcsolatát, s azt is, amikor ő is beállt edzeni a hobbistákhoz. 

További képek IDE KATTINTVA!
Tovább...
 
Félmaraton Bernáth módra Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. április 09.
Image
A DVSC bunyósa félmaratont futott edzésképpen nemrég. Videók is készültek róla, illetve megkérdeztük Bernáth Attilát, hogyan telnek a napjai mostanában, így vészhelyzet idején. Bár a tokiói olimpiát kereken egy évvel elhalasztották, így 2021 júkiusa végén kezdődik, ha semmi sem jön közbe, de Attilának van még sansza arra, hogy ott legyen. Persze akár Tokió, akár 2024-ben Párizs a cél, a kemény edzésekkel nem szabad leállni, s amit tud elvégez egyedül is.

"Már többször megfutottam a 21 km-t. Azt tervezem, hogy majd az időeredményen javítok. Illetve ezután rövidebbeket futok, az lesz a feladatom. Most Debrecentől Hadházig háztól házig mentem, ez 21 km kb. 1 óra 40 perc alatt, ami nem a legjobb, de lesz jobb is. A forgalomban futottam, vagyis az úton, meg a bicikliúton is. Egyfelől edzésnek is szántam, meg amúgy is jó kondiban tartani magamat. Salánki Laci bá írt ki nekem emellett edzésprogramot, azt hetente háromszor megcsinálom, jelenleg így készülök és tartom formában magamat." 

A videók ide kattintva nézhetők meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3768
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites