Kezdőlap
Kezdőlap
Pénteken sajtótájékoztató, vasárnap Mikulás Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. december 01.
Image
Emlékeztető! Pénteken a beszédé a főszerep, míg vasárnap a bunyóé - Debrecenben.
Tovább...
 
Mikulás Kupa vasárnap, megnyitó pénteken - NAGY BEJELENTÉSSEL! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 28.
Image
A DVSC bokszklub és az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régió szervezésében december 3-án, VASÁRNAP 13.00 órától az EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola tornatermében (DVSC bokszterem) elsősorban fiatalok számára rendhagyó pofonpartit rendezünk a régió, sőt, a határon túli tehetséges bunyósok számára,.

Az eseményt már PÉNTEKEN (december 1.) felvezetjük, illetve megnyitjuk, ugyancsak az Euro középsikola aulájában, ahol egy SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ keretében, illusztris vendégek részvételével Magyarországon egyedülálló kezdeményezésről teszünk bejelentést 17.00 órai kezdettel.. Mindkét esemény sajtónyilvános, valamint bárki számára megtekinthető, s természetesen ingyenes.

Szeretettel várunk benneteket pénteken a bejelentésen és vasárnap a pofonosztáson is!
Tovább...
 
Happy birthday: Bence! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 24.
Image
Image
Nemrég még azért szurkoltunk, hogy vajon majd a felnőttek között hogy állja mega  helyét a "kis" Nagy Bence, ma meg már 23 éves, szinte tapasztalt bunyós a hazai elit mezőny nehézsúlyú mezőnyében. Azért persze nem kell túlzásokba esni, hiszen még fiatal most is, de bízunk benne, hogy amellett, hogy az életben is megtalálja számítását Bence, a bokszringben is egyre több ragad rá és még sokáig ér el sikereket, illetve bunyózik a maga és mások örömére is! Hajrá, Bence a közelgő felnőtt országos bajnokságon is!
 
Ifi vb: ezt most elengedjük szépen... Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 21.
Image
Nagy Angéla
nemrég fejezte be meccsét az indiai ifjúsági női világbajnoskágon. Skót ellenfelétől megosztott pontozással ugyan, de kikapott. A DVSC remek bunyósa röviden beszélt arról, mi történt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3356
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites