Kezdőlap
Kezdőlap
Bocskai62: Tóth Ádi ma délután bunyózik Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. február 08.
Image
Nemsokára szólítják a DVSC 75 kg-ban induló öklözőjét a Bocskai emlékverseny második napján. Tóth Ádám a 11. párban szerepel
, és mivel a meccsek 14.00-kor rajtolnak ma (és holnap, pénteken is), így nagyjából 16.00 óra körül már Ádinak kéne következnie a debreceni Oláh Gábor utcai Sportkomplexumban - persze mindig lehetne kicsapkodások, így akár hamarabb is. Cseh ellenfele nem igazán ismert, ám éppen ezért kell "kesztyűs kézzel" bánni vele majd :) /A fotó a tavalyi Bocskain készült, amikor kínai riválist kapott Ádi -fotó: Koppányi/
Tovább...
 
Bocskai62: Egy kicsivel jobb volt a kazah srác Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. február 08.
Image
Image
Az ökölvívásban, ha kazah valaki, s még ifi világbajnoki dobogós is volt, sok jóra nem számíthat senki... Móna azonban így is nagyon megszorongatta ellenfelét - igaz, összetörnie nem sikerült.


Sok éves kihagyás után egy remek országos bajnoksággal tért vissza Móna Imre a magyar ökölvívásba decemberben (ezüstérem). A nemzetközi szinthez azonban még dolgoznia kell - igaz, a mai meccsen a kazah korábbi ifi világbajnoki bronzérmes ellen nagyon komoly bunyót mutatott be Imi. Végigtámadta a mérkőzést. Sokat talált is. Nagy ütései is beestek többször. Ám el kell ismerni, hogy Bekzad Nurdauletov egészében véve okosan, ügyesen, taktikusan bunyózva ha szűken is, de jobb volt a mi fiunknál. Így azonban vissza lehet térni a nemzetközi porondra is! Megjegyzendő: a 81 kilós Bocskai mezőnyt látva, Móna az egyik legerősebbel találkozott rögtön az első körben - ennyit arról, hogy "hazai" pályán mennyire kedvez nekünk a sorsolás (már, ha valakinek ilyen fordult volna meg a fejében). Bizton állíthatjuk, hogy sok más öklözőt átlépett volna Imi, ám neki ez a kazah jutott. Persze ahogy Szabó Sándor klubelnök megjegyezte a végén: "nem biztos, hogy nagy baj az, ha valaki az elején egy-két fiaskóval edződik a folytatásra, s nem rögtön nagy sikerekkel indít, hiszen a tudás megvan Imiben, csak dolgozni kell még többet!"
Tovább...
 
Bocskai62: Móna ma, a többiek holnaptól bokszolnak Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. február 07.
Image
Image
Szerdától szombatig tart Debrecenben a 62. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny, az Oláh Gábor utcai Sportkomplexumban. A sorsolás megtörtént: MÓNA IMRE ma, szerdán, várhatóan a 17.00 órai megnyitó ünnepség után bunyózik valamikor, a 14. párban. Nagyon fel kell kötnie a gatyáját, hiszen kazah riválisa van Bekzad Nurdauletov személyében, aki ifjúsági világbajnokságon bronzéremig jutott. A mai nap programja a jobb oldali képen.
Tovább...
 
Mindketten a fejre mennek (Szimi és Ádi interjú) Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. február 06.
Image
Image
A szerdán (febr. 7.) kezdődő Bocskai emlékverseny (Debrecen, Oláh G. utca) 5 DVSC-s bunyósa közül Móna Imrével és Nagy Timivel már beszélgettünk. Jöjjön most Pallás Szimonetta és Tóth Ádám! Mindketten 75 kg-ban indulnak, s Sziminek a második, Ádinak a harmadik fellépése lesz ezen a rangos nemzetközi ökölvívó viadalon. Tavalyhoz képest mindkét fiatal javítana, ám a kurázsi megvan bennük ehhez. Hajrá, skacok!

MÁS: a legutóbbi POFONPARTI TOVÁBBI KÉPEI IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETŐK!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3393
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites