Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth Attila aranyérmes Szerbiában! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 12.
Image
Image
Remek hír a Golden Glove nemzetközi viadalról: a DVSC 49 kilós ifi bokszolója, Bernáth Attila ma a döntőben pontozással verte szerb, vagyis hazai ellenfelét, így megnyerte súlycsoportját. (A bal oldali képen a siker után, a jobb oldalin a napokban szintén Szerbiában bunyózó Nagy Angélával látható Attila.)
Tovább...
 
Nem volt jó a kazah ellen bokszolni Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 11.
Image
A szerbiai Golden Glove nemzetközi viadalon Nagy Angéla, a DVSC bunyósa csütörtökön kikapott a kazah Albikhan Sandougash-sal szemben a női ifi 57 kilósok negyeddöntőjében. A munkából érkező Angi fáradtnak érezte magát, és az ütőtávot sem találta meg, így nem sikerült a legjobb 4 közé verekednie magát - 4-1-re kapott ki, egy szerb bíró szorosan, de neki adta a meccset, a többiek a kazah lánynak. Bernáth Attila (ifi 49 kg) szombaton hazai, vagyis szerb fiúval csap össze a DVSC-sek közül.
Tovább...
 
Ma Angi, szombaton Ati bunyózik Szerbiában Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 10.
Image
Image
A Golden Glove versenyen Nagy Angéla a női 57 kg-os súlycsoportban kazah lánnyal néz szembe (Albikhan Sandougash), és ma, csütörtökön bokszol ellene a 4 közé kerülésért. Bernáth Attila (49 kg) szombaton döntőt vív a szerb Aleks Karamanival.
Tovább...
 
Szülés után is ott akar lenni az ob-n Nagy Timi! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. augusztus 09.
Image
Image
A címben egy kis csúsztatás van, hiszen nem bunyósként, hanem edzőként venne részt az október 4-7. között Kőszegen megrendezendő országos bajnokságon Nagy Tímea, ám ez sem kis teljesítmény, hiszen augusztus közepére várják babájukat Salánki László trénerrel. A fiatal tehetségeket azonban nagy pocakkal is edzi Timi, úgy, hogy elvileg másfél hét múlva gyarapodik a család...
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3284
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites