Kezdőlap
Kezdőlap
Serdülő Eb: Balogh és Csete érmes, Jónás döntős Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 26.
Image
Image
Gyorshír (serdülő Európa-bajnokság, Bulgária): a DVSC bunyósai közül Csete Bettina már érmesként bokszolt ma, de kikapott sajnos orosz riválisától, míg Balogh László szlovák ellenfélll szemben verekedte oda magát a dobogóra. Mindent bele, Lacika a folytatásban is! A régiónkba tartozó (Balmaz Boxing) Jónás Kornélia ismét győzött, ő ukránt vert, s döntőt vív kedden.
Tovább...
 
Serdülő Eb: Lakatos Kevin a bírók szerint kikapott Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 25.
Image
Rövidhír: a serdülő Európa-bajnokságon Lakatos Kevinnek nem siekrült túljutnia mai ellenfelén, ám Salánki László szerint az ukrán nem verte meg tanítványát. Mégis az ő kezét emelték a magasba.
Tovább...
 
Serdülő Eb: ma Lakatos Kevin bunyózik, de Jónás Lia is remekel Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 25.
Image
Image
Bár nem a klubunk, de a régiónk bunyósa Jónás Kornélia. Vele kapcsolatos jó hír, hogy az olasz Federica Lombardo ellen nyert a Balmaz Boxing tehetsége (edzője Czirják András). Így ő már érmes, szombaton a döntőbe kerülésért egy ukrán lánnyal csap össze az albenai serdülő Európa-bajnokságon a 45 kg-osok között. Trénere szerint megoldható az elődöntő, ha olyan brutális lesz Lia, mint eddig. Az esetleges döntőn meg ráér főni a fejük akkor, ha bejut oda hajdúsági lány - ott ugyanis egy óriás méretű és jó képességű orosz lány következhet... Na, de ez még odébb van. Addigra nemcsak a mieinknél amúgy is ott lévő Salánki László lesz a ring mellett, de Czirják András is kiutazik Bulgáriáa, hogy tanítványa közelében lehessen.

Lakatos Kevin (DVSC) meg ma bunyózik az éremért!


Az ukrán Olaksandr Balabin lesz Lakatos Kevin ellenfele ma (56 kg). Ők a 14.00 órás programban a 8. párban öklöznek.

A bal fotón Kevin, a jobb oldali bal szélén - szemből - Lia látható.
Tovább...
 
Serdülő Eb: Balogh Laci tovább, Helen most megállt Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. május 25.
Image
Balogh László
nyert Albenában! A serdülő Európa-bajnokságon a 40 kg-os kategóriában az angol Price ellen egyhangú pontozással diadalmaskodott a DVSC öklözője. Edzője dicsérte. Vogler Helen (42 kg) ugyanakkor sajnos a második menetben TKO-val kikapott, így ő most nem tudott továbbjutni. (A fotót Kicses Tibortól kaptuk, Balogh Laci és az angol srác van rajta.)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3472
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites