Kezdőlap
Kezdőlap
Ismerd meg jobban Bernáth Lacit! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. november 20.
Image
Image
A DVSC a 2020-as csonka évben is ért el sikereket tehetséges bokszolói révén. Egy sorozatban mutatunk be néhányat közülük, hiszen megérdemlik, hogy ismertebbek legyenek. Először Bernáth Lászlóról (edzője Szabó Titusz) lesz szó, akiről rögtön érdemes megjegyezni, hogy nem a klubnál edzőként és a felnőtt mezőnyben szereplő idősebb Bernáth Lászlóról van szó, hanem az ifi korú unokatestvéréről, aki egyébként a korábbi ifjúsági Európa-bajnok Bernáth Attila öccse

Image
Image
Nos, a fiatalabb Bernáth Laci idén a Debrecenben rendezett országos bajnokságon a 17-18 évesek között aranyérmet szerzett az 52 kilósok között (bővebben itt olvasható a döntőkről ). Ráadásul a fináléban egy korábbi kétszeres junior bajnokot, Eb-résztvevőt, Rózsavölgyi Márkot legyőzve. Nem is akárhogyan: végig dominálva a mérkőzést. Ennek is köszönhetően meghívták a korosztályos magyar válogatottba, ám hiába várta nagyon a montenegrói kontinensviadalt (épp most zajlik Budvában az ifi-Eb), s készült rá, mert a magyar küldöttség végül az itthon maradás mellett döntött – a koronavírus-járvány miatt.

TELJES CIKK a "tovább" gombra kattintva!

További képek a Facebook-posztban (katt ide )!


Tovább...
 
Új a terem, már csak be kell lakni Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. november 10.
Image
Image
A DVSC bokszklub megtartotta első gyakorlását az új debreceni termében hétfőn (nov. 9.) Bunyósaink nemcsak edzőikkel, de klubvezetőikkel együtt vették birtokba az elmúlt hetekben, hónapokban felújított ingatlant a Jánosi utca 99. alatt (ez a Csapókertben található). Tiszteletét tette Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökségi tagja is, aki köszöntötte a fiatalokat és örömét fejezte ki az új lehetőség miatt.

Az új öltözővel, zuhanyzóval, egy csinos küzdőtérrel, benne ringgel, körülötte zsákokkal, sportszerekkel felszerelt sporttér lesz tehát a DVSC otthona a továbbiakban
Image
Image
Debrecenben, ahogyan Hajdúhadházon a Kazinczy u 2/a alatti termünk.


Mindkét helyszínen tovább nevelik trénereink a magyar ökölvívás újabb tehetségeit, illetve igyekeznek kihozni a már most is sokra hivatottakból a legtöbbet. Szabó Titusz vezeti a szakmai munkát, Tivadar Lajos pedig ezután is bárkinek megmutatja a kellő alapokat, Bernáth László segíti őket - s egyúttal versenyez is.

Az új bérlemény, amelynek megszerzésében Debrecen városa segített, reményeink szerint ismét egy olyan sikerkorszak kezdeti lépcsőfoka, amely során a DVSC a múltjához hűen továbbra is élversenyzőket az Magyarországnak, emellett értékes időtöltést és életszemléletet az ifjaknak, akik - bízunk benne - élnek is mindezzel! Szabó Sándor elnök és Szabó Ildikó klubmenedzser a garancia minderre, akik mintegy negyed évszázada gardírozzák a DVSC bokszegyesületet, fektetnek bele pénzt és energiát, na, meg sok-sok szeretetet!
Tovább...
 
Hétfőtől újra edzések Debrecenben a DVSC új termében!!! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. november 07.
Image
Hosszú idő telt el, mire Debrecenben ismét tréninget tud tartani a DVSC bokszlub a COVID miatt, ám 2020. november 9-től a Jánosi u. 99. alatt (a Csapókertben, pár száz méterre légvonalban a Főnix Csarnoktól, lásd a mellékelt fotót a térképről) újra várunk minden bunyóst, érdeklődőt, hobbistát és versenyzőt!!!

A DVSC sok szép év és kiváló rendezvény, na, meg tréningek sora után elhagyta a régi termét az EURO-gimnáziumban. Ellenben felújított egy újat a város másik végében, amelyről nemsoká fotókat is közlünk. A hivatalos megnyitóig is: gyertek és próbáljátok ki, vegyétek fel a kapcsolatot a klubbal (Szabó Titusz: 06703694540) és eddzetek!

Így Hajdúhadház mellett Debrecenben is teljes kapacitással folynak majd a gyakorlások!

Az edzések az alábbi időpontokban lesznek:

- hétfőtől péntekig minden nap 18 órától a versenyzők, 19 órától a hobbisták püfölhetik a zsákokat. Szabó Titusz és Tivadar Lajos, Bernáth László várják az ifjú és korosabb bunyósokat, mozogni vágyókat. 
Tovább...
 
Bernáth Laci az ifi Eb-re tart(ott volna, ha nem maradna el) Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. november 05.
Image
Montenegróban ifjúsági Európa-bajnokságot rendeznek 2020. november 12-23. között
. Erre való felkészülésként a korosztályos magyar válogatott Tatán edzőtáborozik november 6-11. között. Ide, vagyis a táborba hívták meg a DVSC-ből Bernáth Lászlót, aki a nemrég végetért debreceni országos bajnokságon az ifiknél aranyérmet szerzett az 52 kilósok között (erről többet IDE kattintva olvashatsz ). Sokat mondótény, hogy a Magyar Ökölvívó Szakszövetség nemcsak az edzőtábor, de a kontinensviadal idejére is kikérte Lacit a DVSC-től. Vagyis vele számolnak elsőként.

Jó munkát, Bernáth László (az ifjabbról van szó) és reméljük, nemcsak Tatán, de Budvában is - itt rendezik az Eb-t!

FRISSÍTÉS ///SAJNOS SEM A TÁBORT NEM TARTJÁK MEG, SEM A MAGYAR CSAPAT NEM UTAZIK AZ EB-RE A COVID MIATT - TUDATTA A MÖSZ MINDEN ÉRINTETTEL.../////  

Az európai szövetség (EUBC) oldalán IDE kattintva találtok további infókat az ifi Eb-ről!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3809
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites