Kezdőlap
Kezdőlap
Hadházon rotyogott a babgulyás és a pörkölt hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. július 22.
Image
Image
2019. július 20-án a hadházi DVSC bokszteremnél gyűltünk össze egy kellemes főzőcskére (vendégként Jónás Kornélia is ott volt a HSE-ből). Ajándékot kapott Szabó Sándor klubvezetőtől Bernáth Imre és ifjabb Bernáth László, az elmúlt két hónap sportolója klubunknál. Emellett köszöntöttük tortával és zenével 3 mostanában szülinapos bunyósunkat, id. és ifj Bernáth Lászlót, valamint Balogh Lászlót. A főzésért klubvezetőink voltak felelősek, Sanyi mellett Szabó Ildi volt a főséf, s készítettek finom pörköltöt és babgulyást. A fűnyírást Szabó Titusz edző vállalta magára. Fotók: Koppányi Szabolcs

FOTÓGALÉRIÁKÉRT KATTINTS

IDE  és IDE  és IDE !

VIDEÓÉRT KATTINTS IDE !

Voltak, akik dolgoztak vagy más miatt nem tudtak velünk lenni, de rátok is gondoltunk, hogy velünk vagytok!
Tovább...
 
Békéscsaba is remek bunyót hozott a mieink számára Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. július 07.
Image
Image
Ahogy edzőnk, Szabó Titusz mondta összefoglalójában: semelyik emberünk sem kapott gyengébb ellenfelet, inkább erősebbet, mégis mindenki kitette a szívét a vasárnapi ringcsaták során. Így bár hivatalos eredményt nem hirdettek a békéscsabai pofonpartin, a DVSC-sek a mi szemünkben nyertek. Ráadásul valóban jó mérkőzéseken, izgalmas csatákat vívva. TOVÁBBI KÉPEK IDE  kattintva, Szabó Ilditől.
Tovább...
 
Ezúttal Békéscsabán öklöznek a mieink vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. július 05.
Image
A DVSC fiatal bunyósai ezt a hétvégét sem hagyják ki - mint mostanában teszik. Szabó Tituszék Békéscsabán lépnek porondra. A Nagyszövetség Boksz Club és a "The End" Lauri Promotion szervezésében rendezik a csípősre keresztelt - profi meccseket és amatőr találkozókat is felvonultató - sporteseményt. Kezdés július 7-én 13.00 órakor, Békéscsabán, a Kossuth tér 8. alatti bokszteremben. 
Tovább...
 
Matyó Kupa döntők: Minden éremből több is Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. július 01.
Image
A DVSC bokszolói a vasárnapi döntők során Mezőkövesden aranyakkal és más érmekkel gazdagodtak - igaz, előfordult olyan eset is, amikor a mi két bunyósunk vívta az aranycsatát. Lássuk mi is történt!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3676
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites