Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth Zoli is a válogatotthoz hivatalos Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 05.
Image
Július 23-27
. között Tatán az edzőtáborban várják a DVSC fiatal tehetségét, aki tavaly junior ob-t nyert, van benne sansz arra, hogy jó bunyós legyen - megfelelő mennyiségű és minőségű munka esetén. Bernáth Zoltán tehát Bernáth Attilához és Lacihoz hasonlóan továbbra is képben van. a legjobb UP versenyzők között.
Tovább...
 
Bernáth és Bernáth szanaszét utazza magát hamarosan Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 04.
Image
Bernáth Attila
július 9-22. között Oroszországban táborozik, illetve versenyen vesz részt. Bernáth László pedig július 10-től 16-ig hasonlóan a nemzeti együttes keretével tréningezik, meccsel, méghozzá Szerbiában. A DVSC-nél közben elkezdődtek a nyári edzések, korosztályos versenyzőink a serdülő, junior, ifi viadalokra (országos bajnokságok) gyakorolnak, amelyek ősztől kezdve sorjáznak a versenynaptárban. Később női és férfi ob, de lesz női világbajnokság is, na meg ne feledjük, augusztusban Budapesten ifi világbajnokság! Szóval nem unatkoznak edzőink, bunyósaink idén sem. (A fotón Laci és Ati épp egymást püföli egy helyi pofonpartin.)
Tovább...
 
Szorgalmasak és élvezik a bokszot Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. július 02.
Image
Image
A nyár eleji serdülő Európa-bajnokságon két lánykánk közül Csete Bettina (70 kg) a dobogóra állhatott, míg Vogler Helennek (42 kg) ez nem sikerült, ám mindkettejüknek maradandó emlékei maradtak - és már nagyon várják a júliusi újrakezdését a tréningeknek. Velük beszélgettünk. A facebookon is (további képekkel) KATT IDE!
Tovább...
 
Békessy-díj, jegygyűrű, nyaralás - Nagy Timi Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 28.
Image
Image
Nagy Timivel
beszélgettünk a sok eddigi 2018-as munka után, illetve a júliustól beinduló további edzések, meccsek előtt - készülve a női világbajnokságra... A bibionei napsütésből és az olasz tengerpartról az önfeledt családi nyaralás, na meg egy lánykérés is emlék marad a DVSC ökölvívója számára! :)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites