Kezdőlap
Kezdőlap
Happy birthday: Nóri! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. november 02.
Image
Image
Boldog szülinapot kívánunk Soltész Nórának, a DVSC 16 éves bunyósának! További szorgos edzéslátogatást és a versenyeken a legutóbbi junior ob-ezüsthöz hasonló eredményeket, Nóri, s az élet egyéb területén is minden szépet és jót!
 
Happy birthday: Patrik! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 31.
Image
Image
Öccse, Kevin egyre jobb és jobb lesz, s örömünkre szolgál, hogy ismét edz Lakatos Patrik is, akinek ezúton is kívánunk boldog születésnapot, valamint kitartást ahhoz, hogy sok-sok edzéssel ő is (újra) sikereket érjen el a ring világában! Hajrá, Patrik!
 
Bernáth Lacit felszalagozták Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 26.
Image
Image
A BSZC Szilágyi Dániel Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája szalagavatóját tartották pénteken, ahol Bernáth László is részt vett az ünnepségen. Lesznek majd helyszíni fotók is, addig pedig lássuk a fess Lacit, aki azért egy kis öltönyös bejárást tartott a hadházi DVSC bokszteremben még az esemény előtt.

Megállapítható: a boksz szerkó mellett az elegáns öltözék is jól áll ökölvívónkon, aki nem mellékesen sokat segít a hadházi edzések levezénylésében Szabó Titusznak. 

Csak így tovább, Laci!

További képek IDE  kattintva.
Tovább...
 
Junior ob: Lakatos Kevin kimagaslott a mezőnyből, a DVSC klubelső lett Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2019. október 20.
Image
Image
Az egri junior országos bajnokságon a DVSC válogatott csapattal vett részt a küzdelmekben, s végül 4 döntőse is volt. Közülük Lakatos Kevin (70 kg) álltahott a dobogó tetejére, aki ellenállhatatlanul bokszolt a 4 nap során. Egyetlen mérkőzése se ment végig, ami egyfelől remek, hiszen a közelébe se ért senki, másfelől rossz, mert jó lett volna, ha többet van a szorítóban, és még nagyobb meccsrutint szerez. Persze ilyen "gondjai" legyenek csak mindig a DVSC kiválóságának! A legeredményesebb csapat is a miénk lett, hiszen rajta kívül is kitett magáért a legtöbb öklözőnk.

52 kg Soltész Nóra (DVSC) - Lukács Tifani (FBO) nyert Lukács TKO-val
70 kg Orsós Patrícia (HSK) - Csete Beatrix (DVSC) nyert Orsós TKO-val
46 kg Váry Tamás (GYÖ) - Bernáth Imre (DVSC) nyert Váry pontozással
70 kg Lakatos Kevin (DVSC) - Horváth Kevin (KÖB) nyert Lakatos TKO-val

Szabó Titusz: - Soltész Nóri megpróbált amit tudott, s jobban bunyózott, mint legutóbb, de a bíró nem érezte elégnek ezt, s ezért idő előtt beszüntette a döntőt. Csete Betti meccse jól indult, ki-be lépegetett, jókat ütött, s bár ellenfele sem volt adósa, de ebből akár siker is születhetett volna. Ám egy furcsa malőr miatt mégis elmaradt a győzelem, mivel rossz volt a fogvédője, amitől hányingere lett, öklendezett, s mivel nem tudott így rendesen bokszolni, a bíró végül megálljt intett. Tanulni kell ebből, s másmilyen fogvédőt használni, illetve hozzászokni. Bernáth Imre pontozásos vereséget szenvedett, ám az első és a harmadik menetben egészen jól bunyózott. A meccs közepe inkább ellenfeléé volt, s bár a végén sokat kapaszkodott a srác, valamint előző nap elütötték az ujját Iminek, nem lehet erre fogni a vereséget. Végül is adható volt az ellenfélnek, de akár Imi is kaphatta volna, szoros, jó mérkőzés volt. Lakatos Kevin, nem is kell már mondanom, visszafogottan kezdett. Ám ismét rázavarták az ellenfelét, és Kevin a kezdeti putatolózás után újra igen hamar kiütötte riválisát - még ha nem is igazi KO volt, "csak" TKO. Az egész bajnokság alatt ha 1 menetet töltött a ringben, sokat mondok. 

A DVSC szereplése a 2019-es junior országos bajnokságon:

1 arany: Lakatos Kevin (70 kg)
3 ezüst: Soltész Nóra (52 kg), Csete Beatrix (70 kg), Bernáth Imre (46 kg)
3 bronz: Lakatos Dávid (48 kg), Siroki Róbert (54 kg), Balogh Krisztián (57 kg)

Legeredményesebb csapat: DVSC
Legeredményesebb csapat edzője: Szabó Titusz

A fotókat köszönjük Szabó Ildikó klubmenedzsernek, s a csapattal volt még Szabó Sándor, a DVSC elnöke is, illetve idősebb Bernáth László, segédedzőként.

További képek IDE  kattintva.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3718
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites