Kezdőlap
Kezdőlap
A visegrádi négyek világkupáját is megnyerte Szabó Sándor Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 24.
Image
Image
1’st GPC V4 World Cu
p küzdelmei zajlottak Győrben a hétvégén, amelyen Szabó Sándor, a DVSC bokszklub elnöke ismét 1. helyet ért el. Mint a világkupa után elmondta, ehhez most elég volt 162,5 kg-os teljesítmény tőle fekvenyomásban. (Fotó: archív - egy 170-es nyomás alkalmával készült a vb-n).
Tovább...
 
Ifi Eb: ismét nyert, így már érmes Bernáth Attila Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 22.
Image
Image
A vasárnapi negyeddöntőben pontozással múlta fölül lengyel ellenfelét a DVSC 49 kilóban indított bunyósa, Bernáth Attila az ifjúsági Európa-bajnokságon. A magas, értelemszerűen hosszabb kezű Brach ellen Attila többször tudta érvényesíteni akaratát (beugrálós ütések, felütések, horgok), mint riválisa a maga vívó stílusát. Remek, Ati, csak így tovább!
Tovább...
 
Ifi Eb (MA 18.00): vívós, ügyes, de verhető... Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 22.
Image
Bernáth Attila ma, vasárnap a 18 órai program 3. párjaként lép a kötelek közé az olaszországi ifi Eb-n, ellenfele a lengyel Pawel Brach lesz, aki egy román ellenfélen jutott túl a legjobb 16 között (a mi Attilánk a grúz tavalyi junior Eb-ezüstérmest verte, mint tudjuk). ÉLŐBEN KATT IDE a közvetítéshez ami az "A" ringben lesz! (A fotó a tavalyi ifi Eb-n készült Attiláról.)
Tovább...
 
Ifi Eb: Bernáth Attila nyerte az ezüstfiúk csatáját (FRISSÍTVE!!!) Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. április 20.
Image
Nagy sikerrel
kezdte el az ifjúsági Európa-bajnokságot Bernáth Attila, a DVSC bunyósa, aki Olaszországban a legjobb 16 között a tavalyi junior Eb-ezüstérmes grúz fiút múlta felül egyhangú pontozással (Attila pedig az ifi Eb-n szerzett egy éve ezüstérmet). A nyitány nagyon ütősre sikeredett, két nap múlva, vasárnap lengyel vagy román bokszoló ellen folytathatja a hajdúhadházi sportoló (KÖZBEN ELDŐLT, LENGYEL LESZ AZ ELLENFÉL). Akkor már a legjobb 8 között megy a harc, vagyis aki nyer, a 4 közé jut, tehát már érmes.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3444
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites