Kezdőlap
Kezdőlap
2 nap, 5 győzelem, 1 vereség az Ostrom Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. augusztus 30.
Image
Image
Igazán jól sült el a kőszegi kétnapos túrája a DVSC négytagú csapatának, amelyet Szabó Titusz edző vezetett. Az első napi két sikert (Lakatos Kevin és Bernáth Imre is nagy fölénnyel győzött), szombaton további három diadal követte (Kevin és Imi ismét, Zsigó Csaba először), míg az egyetlen fiaskónk valahol sejthető volt, hiszen a felnőtt magyar bajnoki címvédő Virbán ellen még most nem volt elég Bernáth Laci, aki azonban tudható, hogy egész nyári építőmunkából jött pár hete edzésbe, s készült ahogy tudott. Bízunk benne, hogy több tréningre lesz lehetősége Lacinak, aki előtt szép jövő áll, míg a most hétvégén győzőknek nagy gratuláció jár a szép teljesítményért!

Szombati meccsek:

44 kg (junior) Jónás Rajmund (HSS) - Zsigó Csaba (DVSC) 0-5
50 kg (junior) Bernáth Imre (DVSC) - Énekes Dominik (CSB) 5-0
80 kg (junior) Balogh József (KSI) - Lakatos Kevin (DVSC) TKO 2. menet, nyer a kék sarok
56 kg (felnőtt) Virbán Gábor (BHS) - Bernáth László (DVSC) TKO 1. menet, nyer a piros sarok
 
Szabó Titusz: - Zsigó Csaba a 42 kg os kategóriából fellépő Jónás Rajmundot kapta, a meccs végigment, de könnyed boksszal sikerült nyerni. Bernáth Imre az 50 kilós Énekes Dominik ellen lépett szorítóba, akit 3 menetben egyhangú pontozással, megérdemelten győzött le. Lakatos Kevinnek ez visszavágó volt. Kevin, hiszen Szikszón pontozásos vereséget szenvedett ez ellen a srác ellen. Azzal küldtem ringbe, hogy ahogy tegnap is, a saját lehengerlő bokszát mutassa, amit meg is tett, így a 2. menetben, döntő fölénnyel sikerült a mérkőzést megnyerni. Bernáth Laci a válogatott Virbán Gábor ellen húzott kesztyűt. Nagyon kemény ellenfél volt, talán túl kemény is a három hete edzésbe álló Lacinak. Az első menetben a harmadik rászámolás után a bíró beszüntette a mérkőzést. 
Tovább...
 
Imi és Kevin is nyert, folytatás holnap Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. augusztus 28.
Image
A kőszegi Ostrom Kupa első napján (a második napon új sorsolás lesz, és új ellenfelek) a 4 DVSC-sből csak 2 bunyózott (Lakatos Kevin és Bernáth Imre is meggyőző teljesítménnyel nyert). Szombaton mind a négyen ringbe szállnak (tehát Bernáth László és Zsigó Csaba is), amihez sok sikert kívánunk, srácok, a mai két győztesnek pedig jár egy nagy pacsi!

Szabó Titusz:- Bernáth Imre (48 kg) egy hozzá képest technikailag és erőt tekintve is gyengébb ellenfelet kapott (Rusai Menyhért - PÁS), akinél tapasztaltabbnak is tűnt. Ezt bebizonyította igen hamar, mert már az első menetben döntő fölényt harcolt ki, s nyert. A 80 kg-ban Lakatos Kevin egy fordított alapállású bunyóssal találkozott (Balogh Rinaldo - KSI). Az volt a kérésem hozzá, hogy a saját bokszát vívja, s ezzel őrölje fel ellenfelét. A második menetben ez sikerült is. Mindkét fiú a megbeszélteket betartva bokszolt, jól teljesített. Várjuk a holnapot!

Szombaton Lakatos Kevin ellenfelét még nem ismerjük most, de Bernáth Laci Virbán Gáborral vívhat meg (hatalmas csatára számítunk a magyar bajnokkal szemben, hajrá, Laci!). Bernáth Imi Énekes Dominikkal, Zsigó Csabi pedig Jónás Rajmunddal találkozik.
Tovább...
 
Kőszeg ostroma következik holnaptól! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. augusztus 27.
Image
Image
Lakatos
Kevin, Bernáth Imre, Bernáth László és Zsigó Csaba utazott Szabó Titusz edzővel Kőszegre ma. A hosszú utazást, bízunk benne, nem tették meg hiába, és az Ostrom Kupán méltó módon fogja a csapat képviselni a DVSC-t! A pénteken és szombaton zajló országos viadalon várhatóan erős ellenfelekkel mérkőznek meg a srácok, ám nem kell félteni a zsivány négyest! Mindent bele, ifjoncok!
Tovább...
 
Hárman bunyóztak Helvéciában a mieink közül Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2020. augusztus 23.
Image
A VI. Gönczi Róbert Emlékversenyen, szombaton a DVSC öklözői közül csak háromnak jutott ellenfél, ami nem örömteli, hiszen a nagy kihagyás után úgy kellene minden bunyósnak a tétmeccsen való szereplés, mint a falat kenyér. Ráadásul hamarosan újabb kihívások elé néznek sportolóink, ami előtt nem ártott volna némi élesben történő gyakorlás. Ugyanakkor örömteli, hogy hárman legalább kesztyűt húzhattak.

Szabó Titusz edzőnk így látta a tegnapi eseményeket:

- Veress Zoltán ügyesen mozgott, de hiányzik az agresszió és nem tesz erőt az ütéseibe, sajnos ez mindig így van. Ám idővel fejlődni fog ebben is, reméljük, ahogy más dolgokban. Bagi Krisztián próbálkozott, de ez nem az ő napja volt, amit tudott, azt megtette...sajnos kikapott. Baktai Tihamér két év után tért vissza és 1 hét (!) edzéssel jött el. Igazából csak kíváncsiak voltunk, hogy mi maradt meg benne. A 2. menetben  feladtuk a csatát. Sajnos a többi versenyzőnk nem kapott ma lehetőséget, ami fontos lett volna az Ostrom kupa előtt, és lassan jön az országos bajnokság is (az utánpótlás korúaknál - a szerk.). A jövő héten Kőszegre megyünk, bízunk benne, hogy mindenki megmutathatja magát. (Pénteken és szombaton - augusztus 28-29-én lesz a verseny - a szerk.)

A kőszegi keretünk még képlékeny, de várhatóan a most Helvéciára nem utazó Lakatos Kevinnel és Lakatos Gergővel, valamint Lakatos Dáviddal egészül ki a csapat, amelyben még Bagi Krisztián kap szerepet, valamint a most sajnos csak kívülről a többieket buzdító (ők nem kaptak riválist) Zsigó Csaba, Bernáth Imre és Bernáth László. 

Fotó: Tamara
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 3785
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites