Kezdőlap
Kezdőlap
Útra kelt a magyar hadtest - a Brahmaputra partjára Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 16.
Image
Nem elég, hogy a távoli Indiába, de annak is az észak-keleti csücskébe, vagyis tőlünk még messzebbi tájára, a szent Brahmaputra folyó déli partjára utazik a magyar női ifi bokszválogatott - a DVSC-s Nagy Angélával is a fedélzeten. A majdnem 1 milliós város (Guwahati) Banglades és Bhután között, India területének azon a részén elvékonyodó "csíkjában" fekszik. A mieink ma hajnalban indultak, és jókora utazás végén érkeznek meg az ifjúsági világbajnokság helyszínére.
Tovább...
 
Csütörtöktől indiai kaját eszik Nagy Angi Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 14.
Image
Image
Persze remélhetőleg lesz európai étel is a soron következő ifjúsági női világbajnokságon, amelyet november 19-26. között az indiai Guwahatiban rendeznek. Az AIBA honlapja 5 okot sorol fel, amiért szerintük nem szabad kihagyni ezt a világversenyt. A számunkra talán legérdekesebb az ezek közül, hogy bizony a most 17-18 éves csajok már a 2020-as tokiói olimpia felnőtt generációját képezik, akik Japánban akár komoly esélyekkel is indulhatnak majd (már aki kvalifikálja magát az ötkarikás játékokra). Ráadásul korábban - írja szintén az AIBA honlapja - olyan kiválóságok is ezen a szinten kezdték el a diadalokat aratni, mint például a még mindig csak 22 éves Claressa Shields, London és Rio olimpiai bajnoka. A motiváló ösztönzés tehát ott lebeghet a fiatalok előtt, hogy igen, én is oda akarok jutni, és a legjobb akarok lenni - ráadásul nemcsak az utánpótlásban, hanem majd a felnőttek elit kategóriájában is!

A DVSC kiválósága, Nagy Angéla is Indiába utazik, hogy a magyar válogatott tagjaként 57 kg-ban képviselje a magyar színeket és klubunkét is.

A fotók még itthon készültek természetesen (el se indultak a mieink Indiába), a csapatotón a legmosolygósabb (jobbról a negyedik) Angi - egy versenyző hiányzik arról a képről.
Tovább...
 
Király volt a Nyírség Kupa szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 12.
Image
Image
Nyíregyházán kitettek magukért a szervezők. A DVSC bokszklub is segített (a ringet Hadházról vitték például), ám a házigazda a Nyíregyházi Box Club volt, Ezúton is köszönjük a Dunai család, főleg az apuka, Tibor segítségét támogatóként, valamint Molnár Bencének és édesanyjának szintén! A fotókat Szabó Ildikó, a DVSC klubmenedzsere készítette (kivéve pár berettyóújfalui fotót - azokat a facebookról loptuk). További fotók várhatók később. EREDMÉNYEKÉRT KATT A JOBB OLDALI KÉPRE! További fotók IDE KATTINTVA !
Tovább...
 
Nyírség Kupa - régiós pofonparti szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2017. november 10.
Image
Az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régió újabb pofonpartija egyben NYÍRSÉG KUPA néven fut majd szombaton (november 11.), amelyet a nemrég alakult egyesület, a Nyíregyházi Box Club és a DVSC szervezett. Várunk szeretettel mindenkit, a stadion melletti csarnokba!!!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 3356
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites