Kezdőlap
Kezdőlap
Ifi ob: legyen sikeres a ma kezdődő viadal! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. november 07.
Image
Image
A DVSC-ből Bernáth Attila és Bernáth László van nevezve a Madárfészekben (Budapest) november 7-10. között zajló országos ifjúsági bajnokságra. Salánki Laciék ma, szerdán már a helyszínen lesznek természetesen, hiszen vizsgálatok és sorsolás után indul a verseny.
Tovább...
 
Happy birthday: Patrik és Norbi! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 31.
Image
Image
Két ütős srác, akik még a bunyózás elején járnak, de azért van bennük lehetőség a jövőre nézve. Rézműves Norbi az ifjabb, de Lakatos Patrik sem egy vénség még. Sok boldogságot kívánunk nektek és sportsikereket, születésnapotok alkalmából!
Tovább...
 
Serdülő ob: nagyot kaszáltak bokszolóink Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 27.
Image
Image
A DVSC bokszklub, amellyel Salánki László és Nagy Tímea tartottak edzőként a serdülő országos bajnokságon, megnyerte a csapatversenyt, emellett 5 aranyérmet és 1 ezüstöt, valamint 2 bronzot vihet haza. A torna különdíját Balogh Lászlónak adták, szintén a mieink közül. Bravó, gyerekek, köszönjük, edzők!

(Balra csoportkép, jobbra Balogh Laci a dobogón.)
Tovább...
 
Serdülő ob: 6 aranyesély Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. október 27.
Image
Image
A kaposvári serdülő ob elődöntőit rendezték pénteken. Ezeken további sikereket értek el bokszolóink, így szombaton össesen 6 döntőben leszünk érdekeltek. Bravó! (Fotókon, balra Lakatos Kevin, Balogh Krisztián, Siroki Róbert, Csete Beatrix és Balogh László látható Kaposváron, míg a jobb oldali fotón Komjáthi Nóra - utóbbi egy korábbi pofonpartis kép).

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites