Kezdőlap
Kezdőlap
Szabó Sanyi csúccsal hangolt a szeptemberi világbajnokságra Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 13.
Image
A World Raw Powerlifting Federation égisze alá tartozó nemzetközi fekvenyomó tornán ért el kiváló, saját maga magyar csúcsát beállító 170 kg-os eredményt Szabó Sándor a hétvégén.

A június 9-10-én Lillafüreden rendezett viadalon kivitelezett gyakorlat azonban hivatalosan magyar csúcsként nem hitelesíthető, mivel nemzetközi rendezésű volt a verseny.

Ezzel együtt is remek formában van a DVSC bokszklub 54 éves elnöke, aki most egy hónapot pihen. Kell a regeneráció, hiszen az edzését napra pontosan megtervező, csak kemény gyakorlással fejlődő, nyíltan "szerellenes" sportvezető július közepén még nagyobb elánnal veti bele magát a tréningekbe. A célja ugyanis az, hogy a szeptember 22-én Egerben esedékes világbajnokságon topon legyen. Akkor a 180 kg-os világcsúcsot szeretné megdönteni.

Érdekesség Szabó Sanyival kapcsolatban, hogy épp előtte vált korcsoportot, vagyis akkor már - a nemzetközi szinten 5 évenként váltanak - az 55-59 évesek között fog szerepelni (masters 3).

A fotó a mostani versenyen készült.
Tovább...
 
Női Eb: Timi hajtott, de a bírák nem így gondolták Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 09.
Image
Image
A női Európa-bajnokságon Nagy Tímea ellenfele kezét emelték a magasba a mai negyeddöntőben. Az ukrán Borutsa igen rámenősen bokszolt a meccs második felében - még ha sokszor nem is talált, de az biztos, hogy sok ütést indított, agilis volt -, igaz, eleinte meg Timi ment mint a gép, uralta a meccset. Mindenesetre eldőlhetett volna ide is. Maga a sportoló írt pár mondatot a meccs után szinte rögtön, ebből az derül ki, hogy Timi a magáénak érezte, valamint a magyar stáb is a meccset. Érthető, hogy bunyósunk ingerült, és meglehetősen haragos hangulatban van most... (A fotók a meccs felvételéből vannak kivágva.)
Tovább...
 
Női Eb: Nagy Timi ma este! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 09.
Image
Eljött a napja, hogy Nagy Tímea is szorítóba lépjen a szófiai női Európa-bajnokságon. Ma, szombaton az esti, magyar idő szerint 17.00 órakor kezdődő programban vív meg Timi az ukrán Mariya Borutsával, mégpedig a 11. párban. A tét a legjobb 4 közé kerülés.

ÉLŐBEN IDE KATTINTVA  követhetitek majd Timi meccsét. (A fotón a magyar csapat, bal szélen a Timi-családdal). 
Tovább...
 
Női Eb: Angi szomorú, mi is Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. június 06.
Image
A szerdai napon Nagy Angéla, a DVSC ökölvívója a bulgáriai Európa-bajnokságon szerb ellenféllel találkozott a legjobb 8 közé jutásért. A meccs elejét és végét uralta, a közepe volt neccesebb, de a felnőttek között még ifjoncnak számító Angi úgy érezte megvolt.  Mégis, a délszláv lány kezét emelték a magasba. Edzője, Salánki ászló már árnyaltabban fogalmazott, de ő is úgy érezte talán a mi lányunk nyert. Ám az biztos, hogy nagyon közel volt a továbblépéshez bunyósunk.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites