Kezdőlap
Kezdőlap
Pofonpartival várunk titeket VASÁRNAP Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 30.
Image
Szeptember 2-án
egy jópofa sör - helyett egy jó pofonparti dukál az ökölvívás kedvelőinek Debrecenben, a DVSC termében, az EURO gimiben (Angyalföld tér 7.). Kezdés 13.00 órakor, előtte technikai minimumvizsga a kicsiknek. A belépés ingyenes.

Az őszi serdülő, junior és ifjúsági országos bajnokságok előtt kiváló felkészülési, megméretési lehetőség ez a térség utánpótláskorú bokszolóinak, amelyre szokásosan sokan érkeznek - így most is legalább 50-70 bunyóst és edzőiket várják a szervezők.

A reggeli bemérések és orvosi vizsgálatok után egy technikai minimumvizsga is lesz a legkezdőbb fiataloknak, akik elméletben is meg kell mutassák alapvető tudósukat az ökölvívás versenyszerű szabályairól, a mérkőzéseken előforduló bírói jelzésekről, viselkedési formákról a meccs közben.
Tovább...
 
Ifi vb: fotók Bernáth Ati meccséről Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 24.
Image
Image
Bár a képek úgy készülnek, hogy egy jó fotós azt a pillanatot kapja le, amit szeretne, de azért Szaka József fotói sem arról tanúskodnak, hogy Bernáth Attila különösebb bajban lett volna az orosz fiú ellen csütörtökön (sőt!!!), amikor elég rondán elmeszelték őt a vb nyitányán (ATIRÓL 6 FOTÓ IDE KATTINTVA ). Forrás: MÖSZ facebook oldala (KATT IDE TÖBB KÉPÉRT ).
Tovább...
 
Ifi vb: lestünk mint a moziban... Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 23.
Image
Image
...Bernáth Attila, a DVSC bunyósa ugyanis a budapesti ifi világbajnokság nyitányán, az Eb-döntő visszavágóján megosztott pontozással kikapott orosz ellenfelétől, így sajnos ennyi volt számára a szereplés... Más kérdés, hogy ketten simán neki adták a meccset, hárman a legszorosabban elvették. Az összpontszáma Atinak 144, az oroszé 141. Ám utóbbi van ott a legjobb 8 között. Láttuk a mérkőzést, és nem gondoljuk, hogy ez így volt helyes. Bármennyire is egy képzett, harcos orosz srác volt Attila ellenfele. Akit fűtött a bizonyítási vágy az Eb-n elszenvedett nagyon ronda vereség miatt. Mégis megtették: itthon, hazai közönség előtt Bernáth Attilát megverették egy orosszal. 
Tovább...
 
Ifi vb: Ma 17 órától a 2. párban bunyózik az ÖRDÖG! Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2018. augusztus 23.
Image
Image
Az "A" jelű ringben (BUDAPEST, Duna Aréna) az 1. meccs egy kazah és egy algériai között zajlik majd 17.00 órától, vagyis, ha őket látjátok már nem kell sokat várni és jön BERNÁTH ATTILA, valamint az orosz Dimitri Batyay (az Eb-döntő visszavágóján!!!). Vagyis ma, aug. 23-án nagyjából 17 óra után kicsivel a DVSC bunyósa a 16 között összecsap az orosszal. Nem írunk semmi mást erről, hiszen csak nyerje meg valahogy Attila!!! Nem lesz egyszerű! Nagyon nem!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÉRT KATT IDE!!!

A tavaszi EB-DÖNTŐ a magyar és az orosz bunyós között pedig IDE KATTINTVA látható ismét.

Alább pedig INTERJÚ!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 3518
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites