Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth Attila döntős, Timi, Bence és Ádi bronzérmes Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 09.
Image
Image
KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA   érhető el a Bocskai 63 pénteki (2019. feb. 8. Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok) elődöntőiről - amelyekben a mieink bunyóztak. Fotó: Koppányi Szabolcs

Bernáth Attila élete első komoly felnőtt nemzetközi versenyén rögtön az aranyért harcolhat, miután pénteken harcos, szemre is látványos bunyóval verte iráni ellenfelét. 
Tovább...
 
Bocskai 63: Ma 4 elődöntőben szurkolhatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 08.
Image
Illetve több elődöntő lesz, de ez a 4 külön érdekel minket. A 14 órakor kezdődő programban a születésnapos (hepi, Timi!) Nagy Tímea (pirosban) a 6. párban az orosz Trafimovával, Bernáth Attila (pirosban) a 7. párban az iráni Ahmadisafával bokszol. Aztán egy kis szünet lesz - legalábbis Tóth Ádám és Nagy Bence elődöntőjéig. Ádi (kékben) a 16. párban a holland Artjommal, Bence (kékben) pedig a 18. párban az ukrán Horskovval méri össze erejét, tudását.

Egyedül Bence bokszol a "B" jelű ringben, a többiek az "A"-ban lépnek szorítóba. 

Mindez lefordítva időpontokra, azt saccoljuk, hogy már délután 15 órakor vagy ott körül, kezdődik Timi meccse, rögtön utána ugye Attila jön. Aztán Ádám és Bence Attila után másfél, két órával jön (függően attól, hogy lesznek-e rövidebb meccsek, idő előtt befejezve). Persze ha minden végigmegy lehet ebből később is, ám érdemes időben kilátogatni a debreceni Oláh Gábor utcai Sportcsarnokba, hogy szurkoljunk.

Tovább...
 
Bocskai 63: Nagy Bence megküzdve, Tóth Ádám könnyebben az elődöntőben Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 07.
Image
Image
A 81 kilósok között Tóth Ádámnak (81 kg) a korábbi évekhez képest most több szerencséje volt. Vagy mondjuk úgy, hogy rászolgált egy kis mázlira (igaz, nyilván a ringben akart volna megküzdeni a sikerért). Az elmúlt két Bocskain véleményesen esett ki mindig, jó bunyóval, de sajnos erősen lepontozva... Most iráni ellenfele megbetegedett, így nem tudta vállalni a csütörtöki meccset. Nagy Bence (91 kg) viszont második sikerét aratta már. A szerdainál nehezebb csatában, megosztott pontozással, de megérdemelten jutott túl a nagyon kemény belga srácon. Pénteken ők ketten, illetve Bernáth Attila (52 kg) és Nagy Tímea (75 kg) is a döntőért bunyóznak (Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok). Edzőjük Salánki László.

KÉPGALÉRIA IDE KATTINTVA!
Tovább...
 
Bocskai 63: Bernáth Laci megosztottal veszített Nyomtatás E-mail
Írta: Kopi   
2019. február 07.
Image
A csütörtöki nap DVSC-s bunyósa elsőként Bernáth László volt (52 kg), aki izraeli ellenfelével nagyot bokszolt, edzője, Bokor Zoltán szerint akár ide is adhatták volna a meccset, de végül a legkisebb különbséggel (3-2-re nyert az izraeli), de a riválist juttatták tovább a legjobb 4 közé. Az első felnőtt nemzetközi versenyén azonban így is letette névjegyét Laci, csak így tovább!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 3597
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites