Kezdőlap
Kezdőlap
Lakatos Kevin nehézsúlyban sem volt legyőzhető (VIDEÓ IS) Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 01.
Image
Image
A szombati 3 meccsünk után jóval többet bokszoltak a DVSC-s fiatalok Szikszón vasárnap. Lássuk, mire jutottak a mieink a XIXO Kupa második napján! Edzőnk szerint az edzettség megmutatkozott a találkozókon, vagyis bízik benne, hogy mindenki levonja a megfelelő következtetést. A DVSC korosztályos csapata erős, de még többet kell edzeni, hogy sokra vigyék a srácok!

Szabó Titusz: Lakatos Gergő a szombatival ellentétben (akkor szépen bokszolva nyert) most nem volt elég friss. Látszott rajta, hogy kicsit enervált volt, emellett ellenfele is erősebb volt az előző napinál. Általánosságban is elmondható, hogy ezen a tornán szépen megmutatkozott, kik edzettek többet az elmúlt időszakban, s kik kevesebbet. Utóbbiak elfáradtak hamarabb. Gergőtől is most a második napon több kellett volna, s akkor nyer, hiszen szerintem jobb bunyós, mint riválisa, de így pontozással kikapott. Szabó Sándor szépen teljesített, s végig dominálva a mérkőzését nyert pontozással. Ráadásul meglehetősen magabiztosan, sok kérdés nem fért ahhoz, hogy ő a jobb ezen a napon. Az ifjabbik Bernáth László Énekes Dominik ellen bokszolt, s kapott ki. A meccs jó iramú volt, de megosztott pontozással múlták felül Lacit. Lehetett volna másként is, ha jobban teljesít. Az idősebb Bernáth László ellenfele visszalépett a felnőttek között, így ő nem öklözött Szikszón. Igaz, hogy válogatott edzőtáborban volt egész héten
Image
Image
(akárcsak a szintén DVSC-s Bernáth Attila, így annyira nem is nagy baj, hogy nem bunyózott Laci, fontosabb, hogy a nemsokára kezdődő Bocskai előtt pihentebb legyen, illetve arra a tornára felpörögjön. Lakatos Kevin egyedül volt a 81 kilós mezőnyben, így felment a 91 kilósok közé. Meg mertük tenni ezt a lépést, mivel úgy véltem próbálja ki magát ott, hiszen kell a meccs neki, s a 81 kilóban ha bokszolnak is ellene, mostanában nem sokszor mentek végig az ütközetek. Ráadásul egy korábbi magyar bajnok srác ellen bokszolt Kevin, de így is nyerni tudott, ami nagy dolog. A mérkőzésen egyre többet talált tisztán Kevin, s szépen bokszolva, úgy, hogy vigyázott is magára, jól meghúzgálva ütéseit a harmadik menetben TKO-val győzött. Bernáth Imre és Lakatos Dávid egymás ellen kellett bunyózzon, mert nem volt ellenfelük. Bár klubtársak, ez nem érződött a meccsen, rendesen megütögették egymást. Dávid jól küzdött, keményen állta a sarat, de Imike végül szépen kibokszolta őt, s nyert. A tanulsága a szikszói tornának, hogy láttuk, kinek milyen hiányosságai vannak még, illetve látszott az is, hogy nem véletlenül járunk edzeni, annak megvan az eredménye. Nemsokára jön az Énekes, illetve a diákolimpia, így ezekre készülünk, meg ugyebár a felnőtteknél a Bocskaira. 

Lakatos Kevin meccsét a Facebookon élőzték, s IDE KATTINTVA   visszanézhető (14 perc körül ér véget a csata, pár fejet rendítő ütése után).
Tovább...
 
Szikszón Lakatos Gergő az első nap legjobbja a mieink közül Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. január 31.
Image
Image
A szombati napon Szikszón 3 DVSC-s lépett ringbe, s közülük Lakatos Gergő volt a legügyesebb, aki győzött is. Ma, vasárnap több srác húz kesztyűt a mieink közül, s vív nagy csatákat.

Edzőnk értékelése a szombati első napról.

Szabó Titusz: Máthé Gergő ugyebár Kalucza Norbert által edzett srác, de nálunk versenyez. Ő túl van első éles bevetésén, amely során ugyan kikapott egy igen ügyes ellenféltől, de vélhetően egyre sikeresebb lesz Gergő a továbbiakban. Zsigó Csaba is vereséget szenvedett szombaton, méghozzá Kozák Ottótól, akitől már kapott ki korábban is. Így ez nem változott. Igaz, szerintem verhető riválisról van szó, ám Csabinak többet kell edzenie ehhez, hogy jobb kondival menjen bele a mérkőzésbe. Ezúttal is voltak jó dolgai Csabinak, de túl sokat várt, és így nem tudott győzni. Ami Lakatos Gergőt illeti, ő úgy bokszolt, hogy öröm volt nézni. Kimondottan szépen bunyózva simán verte meg döntő fölénnyel ellenfelét, akire már az első menetben rászámoltak kétszer is.

A bal oldali képen balról: Lakatos Gergő sárgában, majd Zsigó Csaba, Bernáth Imre, Lakatos Kevin és ifj. Bernáth László.
A jobb oldali képen: balról Szabó Titusz edző, Szabó Sándor, Bernáth Imre, Lakatos Kevin, Zsigó Csaba, id. Bernáth László, Lakatos Gergő, Szabó Ildikó klubvezető, Lakatos Dávid, ifj. Bernáth László
Tovább...
 
Már zajlik a XIXO Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. január 30.
Image
A kétnapos, január 30-31-én zajló szikszói tornára Szabó Titusz edzővel és Szabó Ildikó klubmenedzserrel elutazott a DVSC különítménye. A kilenc fiú erős csapatot alkot, meglátjuk mire mennek a riválisokkal. A szombati találkozók délután 2 órakor kezdődnek (kezdődtek).

A DVSC csapata: Lakatos Gergő, Bernáth Imre, Lakatos Dávid, Lakatos Kevin, ifj. Bernáth László, id. Bernáth László, Szabó Sándor, Zsigó Csaba és Máthé Gergő. A mellékelt fotó a minapi utolsó edzésről készült, a keret egy részével.

A meccsek ma 14 órakor kezdődtek, az eredményekről és a srácok helytállásáról beszámolunk.
Tovább...
 
A DVSC 9 sráccal utazik hétvégén Szikszóra Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. január 25.
Image
Itt az utazókeret a január 30-31-i szikszói tornára tartó DVSC-seket illetően. Edzőnk, Szabó Titusz kiemelte, hogy ideje már a versenyeknek, hiszen ez motiválja a bunyósokat a DVSC-nél, hogy még többet járjanak edzésre, s ott a célok eléréséért keményebben gyakoroljanak. Először ebben az esztendőben a XIXO Kupán lesz lehetősége a mieinknek az éles bokszmeccsre.  

Utazók névsora:

Serdülő: Máthé Gergő.
Junior: Lakatos Gergő, Szabó Sándor, Zsigó Csaba.
Ifi: Lakatos Dávid, Bernáth Imre, Bernáth László ifj, Lakatos Kevin.
Felnőtt: Bernáth László id.

Edző: Szabó Titusz

A tréner elmondta, hogy a csapatban új név Máthé Gergő, aki igazából az olimpiai 5. Kalucza Norbertnél edz, ám a DVSC-t erősíti, illetve a debreceni Szabó Sándor, aki igen tehetségesnek bizonyult amióta a klubunkhoz jár bunyózni. A többiek mind olyan srácok, akik már tettek le ezt-azt az asztalra, így "összességében egy erős kerettel utazunk Szikszóra, ugyanakkor most meglátjuk, hogy a többi klub hol jár" - foglalta össze Szabó Titusz.

A fotón az egyik legszorgalmasabb bokszolónk, Bernáth Imre látható, amint épp betalál.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 3828
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites