Kezdőlap
Kezdőlap
Ifi ob: Minden éremből jutott a négy versenyzőnknek Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. szeptember 28.
Az ifi országos bajnokságon a DVSC 4 érmet szerzett 4 versenyzője által. Bernáth Imre (49 kg) és Lakatos Kevin (80 kg) aranyat, ifj. Bernáth László (51 kg) ezüstöt, míg Mátrai Petra  (57 kg) bronzot vihetett haza. A csapatok között a 3. helyen végzett a DVSC.

Lássuk, miként értékelték a sportolók a saját produkciójukat!

Bernáth Imre: - Eléggé jól éreztem magam. A meccseket nem igazán tudtam kiélvezni mivel Magyarországon a 48 kg-os súlycsoportban kevésbé van riválisom most, de ettől eltekintve nagyon jól éreztem magam a ringben arra a kevés időre. Az ifjúsági Európa-bajnokságra nézve próbálok még többet javítani a kondimon és még csiszolni a technikán. S aztán jöhet az Európa bajnokság!

Lakatos Kevin: Az első meccset éreztem úgy húzósabbnak, mert az ellenfelem jól állta a pofonokat. Örülök neki, hogy sikerült megnyernem az ifi ob-t is és ez a pár csata nagyon jó volt így az Eb előtt ,és örülök annak is, hogy volt kihívásom ezen a versenyen.

Mátrai Petra (őt elsősorban az elődöntőről kérdeztük, ahol a súlycsoport favoritja ellen nagyot küzdött, de kikapott): - Izgultam egy kicsit, de utána amikor bevonultam és bementem a ringbe akkor már nem izgultam... Nagyon jól kezdtem, csak belehajoltam egy ütésbe és ezért az orrom megsérült amit az orvosnak el kellett látnia. Ezután újra felszívtam magam és megpróbáltam folytatni... Mi az erősségem? Talán az, hogy addig megyek előre amíg csak lehet. Szerintem nagyon sok mindenben kell még fejlődnöm és mindent meg is teszek, hogy egyre jobb legyek.

Tovább...
 
Ifi ob: három döntősünk bunyózik ma Bükön az aranyért Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. szeptember 26.
Image
ÉLŐBEN ide kattintva  nézhetitek a MAI döntőket!, amelyek 10 órakor kezdődtek, a mieink sorsolása lentebb olvasható.

Szombaton Mátrai Petra a súlycsoport esélyesével, Nagy Evelinnel mérkőzött meg. Az elődöntő során a DVSC bunyósa mindent megtett amit tudott, nagyot küzdött, sőt, amikor az orra megsérült, még utána is próbálkozott, de ellenfele erősebb volt, így idő előtt befejeződött a meccs, mivel Szabó Titusz edző nem akarta kockáztatni, hogy jobban megsérül Petra. Ezzel együtt nagyon büszkék vagyunk a lányunkra, aki bronzérmes lett az ifjúsági országos bajnokságon.

Bernáth Imre ellentmondást nem tűrően bokszolt, s verte meg az első menetben TKO-val Farkas Bélát, aki ellen kötelező volt a győzelem, s ennek megfelelően bokszolt Imi. Ő az aranyért száll ringbe ma, vasárnap.

Lakatos Kevin kapcsán Titusz úgy fogalmazott, hogy helyreállt a világ rendje, hiszen Pápai Krisztián ellen ő is hamar végzett, TKO az első menetben. Az elején a riválisa belekóstolt Kevinbe, de innentől kezdve a DVSC tehetsége kellően megpuhította őt, s bejutott a döntőbe. 

A két fiú mellett ifj. Bernáth Lászlónak is szurkoljunk, aki szintén az aranyat célozta meg.

DÖNTŐK

8. pár, 48 kg: Bernáth Imre (DVSC) - Szabó Dávid (FBO)
9. pár, 51 kg: ifj Bernáth László (DVSC) - Énekes Dominik (CSB)
17. pár, 80 kg: Lakatos Kevin (DVSC) - Mészáros Ciprián (HOB)

 
Tovább...
 
Ifi ob: Kevin közönségszórakoztató meccset nyert meg Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. szeptember 25.
Image
A büki ifjúsági országos bajnokság negyeddöntőjében az előző napi siker (Mátrai Petra nyert) a DVSC nehézbombázója, Lakatos Kevin (80 kg) kemény csatában 3-2-re győzött Dervalits Olivér (KNS) ellen. Szabó Titusz edző szerint sokan jelezték a meccs után, hogy rendkívül látványos volt és változatos. Ugyanakkor a vártnál valamivel szorosabban alakult, hiszen Kevin ellenfele nagyon jól felkészült ellene, főleg fizikálisan volt jó erőben. Ezzel együtt Lakatos sokkal többet talált, viszont riválisa sokat ment előre, ami kívülről nézve elég feltűnő volt. Viszont a mérkőzést talán a 3-2-es pontozásnál egyértelműbben hozta a DVSC bunyósa. Mindenesetre megdolgoztatták Kevint, aki viszont ezt a feladatot is jól oldotta meg. Várjuk a jó folytatást tőle is, a többiektől is!

Szombati program (elődöntők, már mindannyian érmesek):
2. pár - 57 kg női: Nagy Evelin (FHR) - Mátrai Petra (DVSC)
3. pár - 48 kg férfi: Bernáth Imre (DVSC) - Farkas Béla (DRK)
15. pár - 80 kg férfi: Pápai Krisztián (ZSU) - Lakatos Kevin (DVSC)

Vasárnap döntők lesznek, reméljük, hogy a már ott lévő ifj. Bernáth László (51 kg) mellett még lesznek további DVSC-sek is az aranycsaták során!

A fotón csapatunk látható, a versenyzők és edzőnk mellett Szabó Ildikó klubmenedzserrel.
Tovább...
 
Ifi ob: Mátrai Petra magabiztos sikerével indult a viadal Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. szeptember 24.
Szépen, taktikusan bokszolt Szabó Titusz edző szerint a DVSC egyetlen női versenyzője az ifjúsági országos bajnokságon, csütörtökön a honvédos Szögi Nóra ellen. Mátrai Petra (57 kg) így látta a meccsét, s válaszolt arra a kérdésünkre, hogy mi vezetett a győzelméhez: "Szerintem sokkal többet ütöttem, amik be is találtak. Nagyon jól éreztem magam a ringben, mindent ütöttem amit a mester mondott. Szóval még egyszer, nagyon jól éreztem magam és ez látszott  is a teljesítményemen."

Ma, pénteken Lakatos Kevin is ringbe lép, míg Petra már a 4 között van a győzelmével. A két Bernáth, Imre és László is hamarosan kesztyűt húz.
Tovább...
 
Továbbá...
  • Bükön az ifik vasárnapig
  • Táborozik Laci és Attila
  • Megint nem volt jobb Szabó Sándornál fekvenyomásban
  • Így látták a srácok a szerbiai tornát
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 3907
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites