Kezdőlap
Kezdőlap
Jócskán lejtett a hazai pálya Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Az Angliától elszenvedett 18-4-es vereség erõsen eltúlozza a két csapat közti tudásbeli különbséget, válogatottunk közel sem játszott ennyire alárendelt szerepet. Mint arról már korábban beszámoltunk, a magyar amatõr ökölvívó válogatott 18-4 arányú vereséget szenvedett Londonban a házigazdák csapatától, együttesünkbõl csak a 48 kilogrammban induló Bedák Pál és a 69 kilogrammos Harcsa Norbert tudott gyõzni. Így elsõ hallásra igen harmatosnak t?nik válogatottunk produkciója, ám ha kicsit képbe kerülünk a részleteket illetõen, már egyáltalán nem olyan tragikus a helyzet. Egyértelm?, hogy a rendezõk kihasználták a hazai pálya elõnyét, megszokott ez az amatõr, de még a profibokszban is. Ám amit az angolok m?veltek, az már kicsit erõs volt, s azt a szövetségi kapitány, idõsb Balzsay Károly sem tudta nyugodt idegekkel elviselni.
Tovább...
 
Kalucza kikapott Londonban Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.

Image
A magyar ökölvívó-válogatott 18-4 arányú vereséget szenvedett Angliától Londonban. Junior Európa-bajnoki bronzérmesünk a felnõtt magyar válogatott tagjaként Londonban lépett szorítóba az angol nemzeti csapat 51 kilogrammos versenyzõje, Stewart Langley ellen, ám sajnos meg kellett hajolnia a házigazdák képviselõjének - bírák szerinti - nagyobb tudása elõtt. A pénteki versenynap folyamán magyar részrõl csak Bedák Pál (49 kg) és Harcsa Norbert (69) gyõzött, míg az összes többi versenyzõnk vereséget szenvedett.

 

2007.03.24

 
Angliával mérkõzik ma válogatottunk Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
A Balzsay Károly vezette magyar amatõr ökölvívó válogatott ma az angol csapat ellen mérkõzik Londonban. - Felkészült és erõs csapattal vágunk neki ennek a mérkõzésnek. Úgy érzem mindenki egyben van, egyedül nehézsúlyban van pótlás, hiszen Bognár Gábor indul Darmos József helyett. Egy kiló súlyengedményt kaptak a srácok, így Bedák is 48-, míg Kalucza 51 kilogrammban, indul. Szép, és színvonalas ökölvívást várok mindenkitõl. – nyilatkozta a kapitány.
Tovább...
 
Sámsoni Pofonparti  gyõri csapattalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
A jövõ hét mozgalmasnak ígérkezik ökölvívóink számára, a sámsoni Harangi SE március 30-án, pénteken Pofonpartit kíván rendezni, de egy nappal késõbb is jelenésük van bunyósainknak, akkor a gyõriek csapattalálkozó meghívásának kell eleget tenniük.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3201 - 3208 / 3481
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites