Kezdőlap
Kezdőlap
Amatõr boksz pontozógép és fejvédõ nélkül? Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 31.
Image
Az AIBA tervei szerint két sok vitát kiváltó „segédeszköz” használatát gondolják át: a reformbizottság javasolja, hogy szám?zzék az elektronikus pontozást, valamint a felnõtteknél nem tennék kötelezõvé a fejvédõ használatát. A szabálymódosításra az AIBA rendkívüli kongresszusán, az októberi chicagói világbajnokság alatt kerülhet sor, amennyiben a tagállamok egyetértésre jutnak. Szóba került, hogy visszaállítják a 3x3 perces meneteket, valamint esetleg csökkentik a keszty?k méreteit is.
 
Ervin és Pisti a junior Eb-kerettáborban Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 31.
Image
A korábbi hírekkel ellentétben, sajnos csak két sportolónk utazott el a junior Európa-bajnokságra készülõ válogatott tatai edzõtáborába. Az 57 kilogrammos Paczók Laci egészségügyi problémák miatt nem tarthatott Szabó Ervinnel (64kg) és Bernáth Istvánnal (+91kg), szívproblémákra panaszkodó bunyósunkra tüzetes orvosi kivizsgálás vár.
Tovább...
 
Móna Imi indulhat a siófoki Eb-n! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 31.
Image
Tegnap a tatai edzõtáborban Farkas József szövetségi edzõ kihirdette a jövõ héten kezdõdõ siófoki kadet Európa-bajnokságon induló válogatott névsorát. Nagy örömünkre Móna Imre (70kg) is tagja a csapatnak, de az is elképzelhetõ, hogy Nagy Peti is részt vehet a viadalon, mivel a 63 kilogrammban kijelölt magyar induló megbetegedett, így Péter a szokott súlyához képest egy súlycsoporttal feljebb kaphat lehetõséget.
Tovább...
 
Edzõtáborok, versenyek elõtt bunyósaink Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 31.
Image
Kadet- és junior válogatottjaink Tatán készülhetnek a korosztályos Európa-bajnokságokra, míg kétszeres felnõtt magyar bajnokunk, Kalucza Norbert az írországi Dublinban megrendezésre kerülõ Uniós Országok Bajnokságán lép majd kötelek közé.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3201 - 3208 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites