Kezdőlap
Kezdőlap
Május 1-én is ringbe lépnek bunyósaink! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Csapatunk egyik része bocskaikerti „részlegünk” debütáló Pofonpartiján mutatja meg magát. A rendezvényen Fazekas László csoportjának ökölvívói mutatkoznak majd be a helyi közönség elõtt, az ellenfelek pedig a megye klubjaiból kerülnek ki, de jelezték részvételi szándékukat a nyíregyháziak is. A május 1-én, fél 11-kor kezdõdõ partin tizenkét pár küzdelmét láthatják majd a nézõk. Teljes lesz a skála, a serdülõktõl a felnõttekig minden korosztály képviselteti magát a remélhetõleg magas színvonalú eseményen.
Tovább...
 
Csak a kadettek és a juniorok csatáznak Nagykanizsán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
A pénteki mérlegelés után kiderült, hogy a szombati magyar-szerb csapattalálkozón csak kadettek és juniorok lépnek kötelek közé, ugyanis déli szomszédaink nem hoztak felnõtt versenyzõt. A DVSC ökölvívói közül Jónás Dani bemutatót vívhat egy nagykanizsai bunyóssal, míg Móna Imi meccs nélkül marad szombaton.
Tovább...
 
Bea jó eredménnyel akar végezni! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
A mostani idõszak több versenyzõnknél is elsõsorban a tanulásról szól. Négyszeres magyar bajnokunk, Szabó Beáta is teljes erõvel készül az utolsó számonkérésekre, s az azt követõ államvizsgára.
Tovább...
 
Bernáth Pisti nem utazik Tatára Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Bár Balzsay Károly, a válogatott szövetségi kapitánya meghívta a tatai edzõtáborba Bernáth Isvánt, junior bajnokunk azonban tanulmányi elfoglaltságai miatt kénytelen volt lemondani az invitálást. Két kadet versenyzõnk, Jónás Dani és Móna Imre már hétfõtõl a tatai edzõtáborban készül a kerettel, de tegnap Bernáth István, junior +91 kilogrammos versenyzõnk részére is megérkezett a meghívó.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3201 - 3208 / 3503
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites