Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth a nyolc között Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Jó hírekrõl számolhatunk be az agadiri junior világbajnokságról - +91 kilós ökölvívónk, Bernáth István a nyolc közé jutásért magabiztos öklözéssel verte (22:6) a trinidad-tobagói Khalid Rowley-t. Szép volt, Pisti, jöhet az éremért menõ csata
 
Szabó Ádám nem adja fel Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
A junior vb-re sérülés miatt nem sikerült kijutnia, de Szabó Ádám bízik a sikeres felépülésben.
Tovább...
 
Török kiesett a vb-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
A találkozó nem a legjobban indult bunyósunk számára, Feri az elsõ menetet elaludta, így a kirgiz jelentõs pontelõnyre tett szert, amit tehetségünk nem tudott behozni a mérkõzés végéig, hiába küldte kétszer is padlóra az ázsiai harcost.
Frici a meccs után elismerte a vereség tényét, de hozzátette, túl alacsony õ ebben a súlycsoportban, jövõre lefogyaszt, s a 69 kilogrammos kategóriában próbálkozik majd.
 
Kabai kick-box sikerek Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Jól használták az ökleiket és lábaikat a kabai srácok, az erõs mezõnyben Kiss Szixtusz (42kg) és Vinis Csaba (47kg) az elsõ helyen végzett, Csabi a döntõben egy sokszoros magyar bajnok kick-bokszost gyõzött le.
Nem kell szégyenkeznie Kiss Rolandnak (37kg), Rácz Krisztiánnak (42kg) és Haja Tibornak sem az ezüstérmek miatt, de dicséretet érdemel Vinis Zoltán bronzérme is. A magyar korosztályos kick-boksz válogatott vezetõi a verseny után hirdették ki a horvátországi korosztályos világbajnokságon résztvevõ csapatot, melyben helyet kapott Kiss Szixtusz és Vinis Csaba is, de a hírek szerint Rácz Krisztián is indulhat majd az eseményen. (Egy országot két versenyzõ képviselhet súlycsoportonként.)
Vinis Csabira ráfér a kemény próbatétel, hiszen szeptembertõl már a Sportkollégium lakójaként a debreceni Vegyipari szakközépben koptatja a padot, az edzéseket pedig a DVSC öklözõivel végzi együtt, Deél Istán és Rácsai András irányítása alatt.

 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3201 - 3208 / 3381
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites