Kezdőlap
Kezdőlap
Kalucza Norbi a cseheknek is bizonyítani akar! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Kalucza Norbi a Bocskai-emlékversenyen elért gyõzelme után szombaton már Csehországban lép a kötelek közé, ahol a Brno együttesének tagjaként egy orosz bunyóssal néz majd farkasszemet.
Tovább...
 
Kalucza Norbert gyõzött a Bocskain! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Kétszeres magyar bajnokunk, Kalucza Norbert óriási csatában diadalmaskodott a török Dundar Hussein ellen a Bocskai-emlékverseny 54 kilogrammos döntõjében. Norbi csattanós választ adott a kétkedõknek, akik felvetették, hogy versenyzõnk mérkõzés nélkül fogja megnyerni a Bocskai-emlékversenyt. A „huhogók” közül többen arra számítottak, hogy a döntõben a török Hussein - akárcsak az elõdöntõben Oltványit - Norbit is simán veri majd. Szerencsére nem így történt, bár a balkáni versenyzõ már az elsõ gongszótól jött elõre, gyorsan érvényre akarta juttatni szemmel is látható fizikai erõfölényét. Bunyósunk azonban számított a török taktikájára, oldalra kilépkedve horgokkal és csapottakkal állította meg a rohamokat, így az elsõ menet után elõnnyel vonulhatott pihenõre.
Tovább...
 
Kalucza döntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Hiába vártunk Kalucza Norbi Martin Parlagi elleni 54 kilogrammos elõdöntõjére, a szlovák fiú nem jelent meg az összecsapás kezdetére, így Norbi mérkõzés nélküli gyõzelemmel jutott a szombati fináléba. Kalucza Norbert még mindig nem mutatkozhatott be a debreceni közönségnek, bár ez a legkevésbé múlott rajta. Mivel súlycsoportjában, az 54 kilogrammban öt versenyzõ mérlegelt, s Norbi az elsõ fordulóban erõnyerõ volt, így nyugodtan várhatta a török ellenfelét legyõzõ szlovák Martin Parlagit.
Tovább...
 
Norbi ma a döntõbe jutásért küzd! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
54 kilós ökölvívónk, Kalucza Norbert a Bocskai-emlékverseny mai elõdöntõjében a szlovák Martin Parlagival csap össze. Az öt fõt számláló súlykategóriában Norbi erõnyerõként jutott a legjobb négy közé, ami a gyakorlatban azt jelenti, már a sorsolás után bronzérmesnek számított. Persze, versenyzõnknek nem a dobogó legalsó foka a cél, s ennek megfelelõen készül a Parlagi elleni elõdöntõre. Az elõzetes hírekkel ellentétben, bunyósunk idáig nem csak egyszer, hanem már háromszor gyõzte le északi szomszédunk reprezentánsát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3209 - 3216 / 3462
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites