Kezdőlap
Kezdőlap
Török és Bernáth utazik a junior vb-re Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Szerdán végre pont került a junior válogatott vb-csapatösszeállítására. Szántó József nyilvánosságra hozta a szeptember 6-18 között, Marokkóba utazó versenyzõk névsorát. Nagy meglepetés nem született, tudtuk, Paczók Lacinak kevés az esélye a felnõtt Eb-t is megjárt Rácz Sándorral szemben, így nem volt meglepetés, hogy nem vehet részt a vb-n.
Másik válogatott kerettagunknak, Szabó Ádámnak most elsõsorban az egészsége a legfontosabb, gerincproblémái miatt az orvosok hosszabb idõre eltiltották az ökölvívástól, így vb-indulásával eleve nem számolhattunk.
Tovább...
 
Török és Paczók Szerbiában Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Tesztversenyen szerepeltek a junior korosztály legjobbjai, melyen 75 kilóban Török Ferenc, 57 kilogrammban pedig Paczók László képviselte a magyar színeket. A szerbek jó házigazda módjára éltek a hazai pálya nyújtotta elõnyökkel, így mindkét versenyzõnk vesztesen hagyta el a szorítót, bár a mérkõzés képe magyar gyõzelmeket mutatott.
Tovább...
 
Szabó Bea indul az Eb-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Bea kipróbálta magát az 57 kilogrammos súlycsoportban is az Ahmed Comelt Tornán, de végül egyesületi edzõjével, Hutai Lászlóval úgy döntöttek, hogy a 60 kilogrammban próbálják meg kiharcolni az Eb-indulás jogát. Most már kijelenthetjük, sikeres volt a stratégia, és Szántó József is elfogadta, hogy Bea a megszokott súlycsoportjában száll harcba az Eb-n. A tatai tábor egyértelm?vé tette bunyósunk dominanciáját súlykategóriájában, kit?nõ partnerekkel készülhetett, hiszen a nyíregyházi Nagy Timi és a régi motoros Szuknai Zsuzsa is remek ökölvívók.
Tovább...
 
Jók voltunk Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.

Image
A nyíregyházi torna kemény mezõnyében jól szerepeltek öklözõink.
A mezõnyre nem lehetett panasz, 17 egyesület 57 versenyzõje mérlegelt Nyíregyházán nõi, junior és férfi korcsoportban. A pénteki versenynapon három sportolónk lépett kötelek közé, junior 51 kilóban Czakó András már az elsõ menetben feladta a küzdelmet a békési Kun Gergõvel szemben. Bandikától talán kicsit harcosabb hozzáállást vártunk volna, akkor is, ha a békési srác más kategóriát képvisel. Ám az hozzátartozik az igazsághoz, Bandinak 51 kilóban nem volt ellenfele, így egy súlycsoporttal feljebb versenyzõ, 54 kilós harcossal szemben kellett bizonyítania.

Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3209 - 3216 / 3381
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites