Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth Pisti elõdöntõs a varsói junior EU-s Eb-n! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Remek hírt kaptunk junior nehézsúlyú ökölvívónk Varsóban nyújtott teljesítményérõl, Bernáth Pisti elsõ mérkõzésén a harmadik menetben kiütötte a házigazdák bunyósát, Marcin Brzeskit, így készülõdhet a csütörtöki elõdöntõre. Ha további részleteket is megtudunk, természetesen azonnal közöljük a portál olvasóival.
Csak így tovább, Pisti!
 
Húzós hét elé nézünk Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Komoly erõpróbák várnak a héten mind itthon, mind külföldön öklözõinkre. A junior válogatott tagjaként Bernáth Pisti (+91kg) Varsóban, míg Paczók Laci Németországban, a brandenburgi viadalon lép kötelek közé, de az itthoniak sem maradnak verseny nélkül, a mieink 24-én a Kolozsvár gárdája ellen vívnak csapatbajnoki mérkõzést, majd 26-án a miskolci Avas-kupa küzdelmein vesznek részt.
Tovább...
 
Remek rendezés, parázs csaták a derecskei Pofonpartin Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
A megye és a nyíregyházi Big-Boxing ökölvívói 16 párban mérték össze tudásukat szombaton délelõtt a derecskei sportcsarnokban. A rendezvény látogatottsága nem döntött rekordot, ám ez valószín?leg másként lesz, ha szeptemberben a településen is beindul az ökölvívó oktatás, s akkor már helyi bunyósnak is szurkolhatnak az egybegy?ltek.
Tovább...
 
Tatán válogatózhatnak a juniorok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Oláh Gyula, a junior válogatott egyik edzõje azt közölte portálunkkal, hogy a zombori Európa-bajnokságra készülõ csapat válogatóversenyét június 15-én, Debrecenben bonyolítják le. Balzsay Károly szövetségi kapitánytól azonban megtudtuk, valóban szó volt arról, hogy a Hajdúság fõvárosában válogatózik az arra kijelölt 28 ökölvívó. Ám változott a terv, az utazással és szállással járó jelentõs költségeket figyelembe véve úgy döntöttek, ha valamelyik súlycsoportban kérdés merül fel az induló személyét illetõen, akkor a ki-ki mérkõzésre, a felkészülésnek helyszínt adó tatai edzõtáborban kerül sor.
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3225 - 3232 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites