Kezdőlap
Kezdőlap
Angliával mérkõzik ma válogatottunk Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
A Balzsay Károly vezette magyar amatõr ökölvívó válogatott ma az angol csapat ellen mérkõzik Londonban. - Felkészült és erõs csapattal vágunk neki ennek a mérkõzésnek. Úgy érzem mindenki egyben van, egyedül nehézsúlyban van pótlás, hiszen Bognár Gábor indul Darmos József helyett. Egy kiló súlyengedményt kaptak a srácok, így Bedák is 48-, míg Kalucza 51 kilogrammban, indul. Szép, és színvonalas ökölvívást várok mindenkitõl. – nyilatkozta a kapitány.
Tovább...
 
Sámsoni Pofonparti  gyõri csapattalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
A jövõ hét mozgalmasnak ígérkezik ökölvívóink számára, a sámsoni Harangi SE március 30-án, pénteken Pofonpartit kíván rendezni, de egy nappal késõbb is jelenésük van bunyósainknak, akkor a gyõriek csapattalálkozó meghívásának kell eleget tenniük.
Tovább...
 
Kalucza Norbi 51 kilogrammban lép ringbe Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Az elmúlt héten a tatai edzõtáborban készült a magyar amatõr ökölvívó válogatott Kalucza Norberttel és Bernáth Istvánnal a soraiban. Két bunyósunk közül Norbi a héten is a kerettel gyakorol, mielõtt csütörtökön Manchesterbe utaznak, hogy megmérkõzzenek Anglia együttesével. Kõkemény volt a tatai meló, Balzsay kapitány nem kímélte a fiúkat, a futás és a keszty?zés sem a diétás adagokról szólt. Kalucza Norbi és Bernáth Pisti azonban jól bírta a terhelést, nem kell hozzá jóstehetség, hogy kijelentsük, sokat fognak még profitálni a táborban töltött napokból.
Tovább...
 
Dr. Rónai Györgyre számíthat a debreceni ökölvívás Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Dr. Rónai György „beugróként” látta el a 2002-es, Bocskai-emlékverseny orvosi teendõit, ám beleszeretett a sportágba, s azóta állandó szereplõje a város ökölvívóéletének. A doktor úr az évek során szakértõvé vált, s ha csak teheti, a helyszínen szorít kedvenc debreceni bunyósa, Kalucza Norbi sikereiért.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3225 - 3232 / 3503
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites