Kezdőlap
Kezdőlap
Ma kezdõdik a Tanintézetek Országos Bajnoksága Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Serdülõ és kadet ökölvívóink ma kezdik meg szereplésüket a szolnoki versenyen, ahol a diákolimpián részt vett csapat tagjai képviselik a DVSC Ökölvívó Kft. színeit.Kecskeméten sikerült nyolc elsõséget begy?jtenünk a diákolimpián, reméljük, Szolnokon sem adjuk alább. A viadal jelentõsége, persze nem mérhetõ az országos bajnokságéhoz, de azért minden bizonnyal, jó kis mezõny gy?lik majd össze a Tisza-parti városban.
Tovább...
 
Nagy Péter április legjobbja Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
A szakvezetõk döntése alapján a kecskeméti diákolimpia aranyérmese, Nagy Péter lett április hónap legjobb sportolója.
A tehetséges ökölvívó két évvel ezelõtt, 12 éves korában egy osztálytársa csábításának engedve látogatott el elõször a DVSC Vágóhíd utcai termébe, ahol hamar kiderült, van tehetsége a „szakmához”.
Tovább...
 
Nem sikerült a bemutatkozás az új súlycsoportban Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Bár Szabó Beáta keményen felkészült a nagyhír? Ahmed Comelt Tornára, a többszörös világ- és Európa-bajnok szovjet Elena Karpancseva még túl nagy falatnak bizonyult számára az 57 kilós súlycsoportban.
- Hétfõ délben érkeztünk meg Isztambulba, s a keddi mérlegelést követõen már szorítóba is léptem – kezdte a beszélgetést legeredményesebb nõi versenyzõnk. – 12-en voltunk az 57 kilós súlycsoportban, de engem pont a legkeményebb versenyzõvel sorsoltak össze. Nem azt mondom, hogy a többieket simán legyõztem volna, de biztos, hogy lényegesen nagyobb eséllyel vehettem volna fel a harcot.
Tovább...
 
Bea a világbajnokkal kezd Isztambulban Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Szó se róla, magyar bajnokunk alaposan belehúzott, az elsõ fordulóban az orosz világbajnokkal néz majd farkasszemet a bombaerõs mezõnyt felbonultató Ahmed Comelt Tornán. Szabó Bea új súlycsoportjában, az 57 kilogrammban még csak ismerkedik a mezõnnyel, de a sors küldhetett volna egy picit gyengébb ellenfelet is.
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3225 - 3232 / 3329
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites