Kezdőlap
Kezdőlap
Simon Niki készül a visszatérésre! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Európa-bajnoki bronzérmesünk a szülés után pár hónappal elkezdte a könnyített edzésmunkát, természetesen a baba az elsõ, de Niki nem hanyagolja el az ökölvívást sem, készül a visszatérésre.
Tovább...
 
Szabó Ádám második helyet szerzett Brandenburgban! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Sikeresen szerepeltek ökölvívóink a hagyományos németországi junior tornán - Szabó Ádám csak a döntõben szenvedett vereséget kazah ellenfelétõl, de Paczók Laci teljesítményére sem lehet panasz, bár õ kikapott a késõbbi gyõztes orosz bunyóstól.
Tovább...
 
Bonyodalom a kadet vb-re készülõ csapat körül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Az idáig biztos vb-indulónak hitt Zöld Tominak a jelek szerint távolodni látszik a megmérettetés, a tartaléksorból elõrelépõ Szabó Ervinnek azonban megnõttek az esélyei. A magyar kadet ökölvívó válogatott túl van a tatai edzõtáborozás elsõ hetén, számunkra igen felemás eredményekkel. Arról már beszámoltunk, hogy Jónás Dani betegség miatt kihagyta az elsõ gyakorlásokat, de a hét végén arról is értesültünk, hogy az idáig biztos utazónak hitt Zöld Tamás nagy valószín?séggel nem vehet részt a világbajnokságon.
Tovább...
 
Nyári bunyó, nyári közönség Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Túlzás lenne kijelenteni, hogy teltház elõtt zajlott a pénteki Pofonparti, de a felemás érdeklõdést tudjuk be a nyaralásnak és a kánikulának. Persze, voltak jó meccsek, sajnálhatja, aki távol maradt. A bunyósok azonban nem pihentek, aki részt vett a viadalon, az kõkeményen odatette magát. Sajnos, nem tudott kötelek közé lépni nõi klasszisunk, Simon Nikolett, szülés után visszatérõ bajnoknõnk egy makacs húzódás miatt hagyta ki a megmérettetést.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3225 - 3232 / 3381
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites