Kezdőlap
Kezdőlap
Zöld Tomi bizakodó Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Szakosztályunk egyik legeredményesebb ökölvívója, a korosztályos magyar bajnok és válogatott Zöld Tamás három hete újra elkezdte az edzéseket, s február végén már a kötelek közé lép a Pofonpartin. Az biztos, hogy Zöld Tamás a legutóbbi három hónapot nem sorolja majd pályafutása legsikeresebb idõszaka közé. Tomi kénytelen volt kihagyni az év végi, nagykanizsai magyar bajnokságot, majd középiskolai problémái térítették el az edzések látogatásától.
Tovább...
 
Nagy mezõny, parázs csaták Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Ütõs kis meccseket hozott a Pofonparti versenysorozat elsõ, debreceni állomása – a 27 pár mérkõzésein parázs csaták zajlottak a ringben, persze, azért látszott az idény eleji forma, ám az aktivitásra nem lehetett panasz. A DVSC Ökölvívó Kft. sportolói 13 mérkõzést vívtak a péntek délután folyamán, teljesítményüket vezetõedzõnk, Deél István értékelte.
Tovább...
 
Pénteken rendezzük az év elsõ Pofonpartiját Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
A felnõttek már túl vannak a Bocskai István Nemzetközi Emlékversenyen, de pénteken csapatunk többi tagja is elkezdi az idei versenyszezont.v A tíz rendezvénybõl álló Pofonparti sorozat elsõ állomását csapatunk Vágóhíd utcai termében rendezzük meg 2007. február 2-án, pénteken 17 órától. Egyesületünkön kívül már a város és a megye összes ökölvívó klubja jelezte indulási szándékát, de várjuk Nyíregyházi VSC, a Big-boxing, Miskolc és a Törökszentmiklós bunyósait is.
Tovább...
 
Kalucza Norbi a cseheknek is bizonyítani akar! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Kalucza Norbi a Bocskai-emlékversenyen elért gyõzelme után szombaton már Csehországban lép a kötelek közé, ahol a Brno együttesének tagjaként egy orosz bunyóssal néz majd farkasszemet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3225 - 3232 / 3481
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites