Kezdőlap
Kezdőlap
Ostrava  Norbi ma bokszol Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 31.

Image
A Chicagóban megrendezésre kerülõ amatõr világbajnokság elõtti utolsó tesztversenyen, a csehországi Ostravában zajló viadalon ma lép kötelek közé 54 kilogrammban induló versenyzõnk, Kalucza Norbert. Bunyósunk ellenfele az éremért folyó ütközetben egy hazai öklözõ lesz, aki bírjon bármilyen képességekkel is, minden bizonnyal élvezi majd a hazai pálya elõnyét, így a csata nem ígérkezik könny?nek.
A gyéren csordogáló információk miatt jelenleg csak ennyit tudunk közölni portálunk olvasóival, ám ha újabb hírekhez jutunk, azt természetesen azonnal megjelentettjük.

2007.09.21

 
Boldog születésnapot, Fõnök! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 31.
Image
A DVSC Ökölvívó Kft. edzõi, sportolói és webszerkesztõje boldog születésnapot, és sikerekben gazdag, boldog életet kívánnak a szakosztály elnökének, Szabó Sándornak!!!
 
Derecskén is van már fiókcsapatunk! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 31.
Image
Nem tétlenkedett nyáron Szabó Sándor, klubelnökünk Berekböszörmény mellett Derecskén is megállapodást kötött a helyi önkormányzattal. A kontraktus értelmében a város edzéslehetõséget és felszerelést biztosít a frissen alakult ökölvívócsapat számára, míg a szakmai háttérrõl és a versenyeztetésrõl a DVSC gondoskodik. A derecskei és a berekböszörményi tagozattal együtt így már öt helyen folyik kihelyezett oktatás, hiszen a Vágóhíd utcai fõ bázis mellett a Nagysándor-telepen, Bocskaikertben és a Hódos Imre sportcsarnokban is csattognak a keszty?k.
Tovább...
 
Debreceni sikerek a hajdúhadházi Pofonpartin! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 31.
Image
Remek hangulatú, színvonalas csatákat hozott a hajdúhadházi Földi János általános iskolában megrendezett Pofonparti – öklözõink közül majd mindenki gyõztesen hagyta el a szorítót, egyetlen vereségünket Bartalos László szenvedte el, ám az õ legyõzõje klubtársa, Széll Tamás volt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3225 - 3232 / 3631
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites