Kezdőlap
Kezdőlap
Móron rendezik a diákolimpiát! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
A Magyar Ökölvívó-szakszövetség tájékoztatása szerint az idei diákolimpiának Mór városa ad otthont, a viadalt 2007. április 12. és 15. között rendezik meg. Együttesünk, mint idáig számos alkalommal, most is a lehetõ legtöbb aranyérem megszerzésére törekszik, s reméljük, valamelyik korosztály csapatbajnoki serlegét is elhozzuk.
 
Bernáth arany -, Paczók ezüstérmet szerzett az Énekes-emlékversenyen Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.

Image
Két döntõbe jutott versenyzõnk közül Bernáth István magabiztosan nyerte a +91 kilogrammos súlykategória döntõjét, míg Paczók Lacinak be kellett érnie az ezüstéremmel, bár 57 kilós bunyósunk semmivel sem volt rosszabb finálébeli ellenfelénél. Érdeklõdéssel vártuk Paczók Laci döntõjét Mohácsi Roland ellen, tudtuk, nem lesz könny? a hazai pályán harcoló vetélytárs legyõzése. Sajnos, sejtéseink beigazolódtak, a kiegyenlített csata után a zuglói fiú pontozásos gyõzelmét hirdették ki.

 

 

Tovább...
 
Énekes-emlékverseny: két bunyósunk a döntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Az Énekes-emlékverseny második versenynapján az 57 kilogrammban versenyzõ Paczók László meccselt, aki imponáló magabiztossággal teljesítette feladatát. Kemény csatára számított Paczók Laci a várpalotai Vetõ Gábor elleni ütközet elõtt, hiszen az ellenfél már a Bocskai István-emlékversenyen is megmutatta oroszlánkörmeit. Vetõ a juniorok között igen jó bunyósnak számít, ám ökölvívónk egy percig sem hagyott kétséget afelõl, hogy a szombat délutáni mérkõzésen le tudja õt gyõzni.
Tovább...
 
Veresége ellenére dicséretet érdemel Deél Szabolcs Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
A juniorok számára megrendezett Énekes István-emlékverseny elsõ napján a DVSC ökölvívói közül a 75 kilogrammban szereplõ Deél Szabolcs lépett szorítóba, aki csak óriási csatában szenvedett pontozásos vereséget Amir Kadritól, a kategória magyar bajnokától.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3233 - 3240 / 3503
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites