Kezdőlap
Kezdőlap
Norbi a nyolcig jutott az Ahmet Comert Tornán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
51 kilós felnõtt válogatottunk azon kevés magyar versenyzõk közé tartozott, akik meccset tudtak nyerni a világ egyik legerõsebb amatõr versenyén, az isztambuli Ahmet Comert Tornán. Kalucza Norbi régi-új súlycsoportjában, az 51 kilogrammban állt rajthoz, a 40 ország 500 versenyzõjét felvonultató megatornán. Öklözõnk a nyolc közé jutásért a hazaiak képviselõjével, Ramazan Balliogluval mérkõzött meg.
Tovább...
 
Paczók László hétfõtõl a junior válogatottal készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
A Szolnokon megrendezett Tanintézetek Országos Bajnokságán Oláh Gyula, a junior válogatott nemrég kinevezett edzõje arra kérte ügyvezetõnket, Szabó Sándort, hogy a brandenburgi tornára készülõ keretbe ajánljon 60 kilogrammos versenyzõt.
Tovább...
 
Három arany a Tisza partjáról! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Sikerrel szerepeltek ökölvívóink Szolnokon, a Tanintézetek Országos Bajnokságának második versenynapján – öt döntõsünk közül hárman megnyerték mérkõzésüket, s felállhattak a dobogó legfelsõ fokára. A serdülõ 48 kilogrammban versenyzõ Szabó Szilárd révén szereztük elsõ nemesfém medálunkat, diákolimpiai bajnokunk magabiztos produkcióval verte Ladányi Tamást. A kecskeméti fiú elég passzívan állt a sportághoz, sokszor kivonta magát a küzdelembõl, így nem alakult ki igazán élvezetes csata. Sziszi megtette a magáét, határozottan irányított, s pontütésekkel gy?jtögette találatait.
Tovább...
 
Két diákolimpiai bajnokunk is kikapott az elsõ napon Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
A Tanintézetek Országos Bajnokságának elsõ napján erõsen közepes produkciót mutattak be bunyósaink, móri aranyérmeseink közül Hinger Gabi és Széll Tomi is elbúcsúzott a további küzdelmektõl. Búslakodásra azért nincs okunk, hiszen a szombati döntõkben így is öt versenyzõ képviseli majd színeinket. Az eredetileg háromnaposra tervezett viadal a mérlegelés után két versenynapra zsugorodott. Az ok egyszer?, az egyesületek nehezen tudják kigazdálkodni az ezerforintos nevezési díjat, valamint a szállás és az étkezés költségeit. Megyénkbõl rajtunk kívül csak a berettyóújfaluiak hoztak versenyzõt Szolnokra, míg az erõs sámsoniak, hajdúhadháziak távol maradtak a viadaltól.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3233 - 3240 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites