Kezdőlap
Kezdőlap
Kalucza az örmény Vachagan ellen kezd Plovdivban Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Felemás sorsolást kapott junior Európa-bajnoki bronzérmesünk a 36. felnõtt ökölvívó kontinensviadalon – az 51 kilogrammban versenyzõ Kaluzca Norbert hétfõn a nyolc közé jutásért a legyõzhetõ örmény Avagyan Vachagannal meccsel. A kõkemény örmény ellen nem vár könny? mérkõzés ökölvívónkra, de a következõ forduló még nehezebbnek ígérkezik, hiszen a kadet és junior Európa- és világbajnok, az azeriek kiválósága, Samir Mamadov vár majd rá az éremért folyó összecsapáson.
Tovább...
 
A kadettek a vb-re, a juniorok Brandenburgba készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.


Image
A DVSC Ökölvívó Kft.-nél már megszokott dolog, hogy a sportolók szinte soha nem vesznek részt teljes létszámban az edzéseken. No, nem lógnak a fiúk, csak arról van szó, hogy a társulat egy része folyamatosan valamelyik válogatott edzõtáborában püföli a zsákokat. Nagy feladat vár kadet ökölvívóinkra, akik hétfõtõl megkezdik felkészülésüket a korosztályos világbajnokságra. Jónás Dani, Zöld Tomi és Szabó Ervin Tatán készülhet a kerettel, a végállomás pedig a földkerekség legjobb kadetjeinek versengése lehet.

 

 

 

 

Tovább...
 
Kalucza kit?nõ formában utazik az Eb-re! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Norbi most sem szenved hiányt önbizalom dolgában, aranyérmet akar hazahozni Plovdivból. Szabó Sándor elnök már egy bronzzal is elégedett lenne, de tudja, öklözõje bármire képes lehet.
Rengeteg edzés, számtalan lebokszolt menet áll Kalucza Norbi háta mögött, ökölvívónk az egyik legszorgalmasabb résztvevõje volt a tatai Eb-tábornak. Kit?nõ partnerekkel készülhetett, köztük a vb-ezüstérmes Bedák Pimpával, aki ellen egyetlen egy alkalommal sem vallott szégyent.
Tovább...
 
Haza hoztuk a Matyó-kupát! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
A vasárnap kötelek közé lépõ négy ökölvívónk közül három gyõztesen hagyta el a szorítót, csak Zahari Máténak kellett megelégednie az ezüstéremmel.Mikó Ferenc a serdülõk 41,5 kilogrammos fináléjában a tegnap Rácz Krisztiánt legyõzõ Boros Zsolttal csapott össze, s az elõzetesen esélytelenebbnek ítélt ökölvívónk saját fegyverével, erõszakos bunyóval gyõzte le hódmezõvásárhelyi vetélytársát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3233 - 3240 / 3381
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites