Kezdőlap
Kezdőlap
Felnõtt ob: Kalucza döntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Ha nehezen is, de Kalucza Norbert kiharcolta a fináléba kerülést az 54 kilogrammos súlycsoport pénteki elõdöntõjében. Bunyósunkra a mindent eldöntõ szombati ütközet során a pécsi Oltványi Dávid vár majd.
Tovább...
 
Egy sima, egy fordított Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Felemásan szerepeltek sportolóink a 83. országos amatõr ökölvívó-bajnokság második versenynapján, míg az 54 kilogrammban szereplõ Kalucza Norbert fölényesen verte a nyíregyházi Kassai Ignácot, addig a +91 kilogrammban kötelek közé lépõ Bernáth Istvánt sorozatos szabálytalanságok miatt a 3. menetben leléptették.
Tovább...
 
Felnõtt ob: Kalucza és Bernáth csütörtökön lép szorítóba Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Szerdától szombatig Baja ad otthont az országos amatõr ökölvívó bajnokság küzdelmeinek – a szerdai mérlegelésnél 34 egyesület 114 versenyzõje kapott rajtengedélyt. Kezdjünk egy rossz hírrel. 75 kilós junior magyar bajnokunk, Török Ferenc, aki a felnõttek között a 69 kilogrammos kategóriában állt volna rajthoz, sérülés miatt nem tudott elutazni a verseny színhelyére. Frici hiába készült keményen, hiába szerette volna bizonyítani, csak kisiklás volt a junior ob-n nyújtott teljesítménye, a fülgyulladás erõsebb volt nála.
No, de nézzük, milyen sorsolást kapott az 54 kilogrammban induló Kalucza Norbert és a +91 kilogrammban rajthoz álló Bernáth István.
Tovább...
 
Miskolci kirándulás gyõzelmekkel Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.

Image
Sikerrel szerepeltek sportolóink a Miskolcon megrendezett Pofonpartin – hét versenyzõnk közül senki sem szenvedett vereséget, hatan gyõztesen hagyták el a szorítót, egyedül Hinger Gabinak kellett megelégednie a döntetlennel.

Öklözõink közül Hinger Gábor nyitotta a sort, aki döntetlent ért el a miskolci Deák Benjamin ellen. A borsodi fiú technikásabb, míg versenyzõnk erõteljesebb volt, így az egál végeredmény kihirdetésével korrekt döntést hoztak a bírák.

Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3233 - 3240 / 3462
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites