Kezdőlap
Kezdőlap
Megtartották az elsõ edzést a Bocskaikertben Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Sikeres volt új csoportunk elsõ tréningje az általános iskola minden igényt kielégítõ tornatermében, melyen részt vett a település polgármestere, Szöllõs Sándor, az intézmény igazgatója, Dúró Ágnes, valamint Szabó Sándor, a DVSC Ökölvívó Kft. ügyvezetõje is. Az ökölvívókeszty?knek, bokszzsákoknak nagyon örült az edzésre jelentkezõ 12 apróság, akiket reméljük, minél többen követnek majd, hogy megismerkedhessenek a számunkra oly gyönyör? sportág alapjaival.
Új tagozatunk edzõjének és ökölvívóinak nagyon sok sikert kívánunk, bízunk benne, hogy néhány hónap múlva eredményesen mutatkoznak be a DVSC Ökölvívó Kft. által megrendezett Vágóhíd utcai Pofonpartin.
 
Bea nem jósol, inkább a vizsgáira készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.

Image
Szabó Beátát bántja a kihagyott vb, de tanulmányai miatt nem dönthetett másként.

 

- Nem szeretnék okoskodni, fogalmam sincs, hogyan bokszoltam volna Ploveczki Krisztina ellenfelével. Krisztináról is csak annyit tudok, hogy 3. lett a magyar bajnokságon, a döntõbe jutásért bokszolt Pezdány Edinával, de kikapott tõle. Egyébként nem ismerem, az ob-n láttam elõször bokszolni - mondta Eb 5. helyezett, négyszeres magyar bajnok ökölvívónk, majd így folytatta.

Tovább...
 
Hutai László viszi tovább a kabai csoportot Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Nem lesz könny? dolga Hutai Lacinak, hiszen Kiss Robi kit?nõ csapatot hozott össze Kabán. Az egykori kiváló kickbokszos és ökölvívó tanítványai számtalan érmet szereztek mindkét sportág országos bajnokságain, és nemzetközi versenyein. Ám Robi a civil életben lehetõséget kapott a továbblépésre, így kénytelen volt felhagyni edzõi karrierjével. Bármennyire is fájdalmas volt a döntés, szomorú szívvel, de kénytelen volt meghozni.
Az élet azonban megy tovább, Robi egykori mesterét, Hutai Lacit kérte fel az edzések további vezetésére, amit a tréner örömmel vállalt el. Kész csoportot kapott, a 15 fõs társulat tele tehetségekkel, akik a bunyóban és a kickbokszban is szép eredményeket érhetnek el.
Kiss Róbertnek köszönjük eddigi munkáját, az új vezetõnek, Hutai Lászlónak pedig sok sikert kívánunk!
 
Bunyó a Bocskaikertben Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Bocskaikert elsõ embere, Szõllõs Sándor egykor hajdúhadházi öklözõként korosztályos magyar bajnoki címet szerzett, így a sportághoz való vonzódása csöppet sem meglepõ. A polgármester úr megválasztása után szinte azonnal felvette a kapcsolatot egyesületünk ügyvezetõjével, Szabó Sándorral - akihez régi sportbarátság f?zi -, hogy segítsen a településen beindítani az ökölvívó oktatást. Az nem lehet kérdés, hogy a bunyó jótékony hatással van a gyerekek szellemi és fizikális fejlõdésére, s többek között segít a hátrányos helyzet? fiatalok szociális integrálódásában is. A polgármester úr mellett az általános iskola vezetése is teljes mellszélességgel az ügy mellé állt, s hetente háromszor, hétfõn, szerdán és pénteken 17 órától lehetõséget biztosít a tréningekre. A november 20-tól kezdõdõ edzéseket a Hajdúhadházon már szép eredményeket elért szakember, Fazekas László vezeti majd. A DVSC Ökölvívó Kft. biztosítja az edzõt, a felszerelést, s állja a versenyeztetés költségeit. Reméljük, bocskaikerti tagozatunk is hamarosan hasonló eredményeket produkál, mint a Kabán, a Nagy Sándor-telepen és a Hódos Imre Sportcsarnokban m?ködõ csapatunk.
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3241 - 3248 / 3462
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites