Kezdőlap
Kezdőlap
Színvonalas Pofonparti a Bocskaikertben Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Vámospércshez hasonlóan Bocskaikert sem maradt bunyó nélkül a munka ünnepén. A település általános iskolájának tornatermében felállított ringben tíz pár küzdött egymással. A családias légkörben lezajlott sporteseményt megtekintette a település polgármestere, az egykori bunyós, Szöllõs Sándor, de jelen volt Tasó László országgy?lési képviselõ is.
Tovább...
 
Kovács András-emlékverseny - Vámospércs Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
14 pár küzdelmét láthatták a vámospércsi majális nézõi a Kovács András ökölvívó emlékversenyen. Az eseményt megtekintette a település polgármestere, Ménes Andrea, de a díszvendégek között volt a MÖSZ képviseletében ifjabb Papp László is.
Tovább...
 
A fiatalok legyõzték a szerbeket Nagykanizsán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Kadettekbõl és juniorokból álló válogatottunk 14:10 arányban gyõzött Szerbia hasonló korú fiataljaival szemben a nagykanizsai MÁV-NTE Sportcsarnokban megrendezett válogatott csapatviadalon. Remek összecsapásokat láthatott a nagykanizsai közönség, a két gárda tagjai felkészülten, kicsattanó harci kedvvel léptek ringbe. A vendégek erõs csapattal érkeztek, ökölvívóik sok félkészülési mérkõzést vívtak az idén, hiszen az általuk megrendezésre kerülõ junior Európa-bajnokságra készülnek
Tovább...
 
Május 1-én is ringbe lépnek bunyósaink! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Csapatunk egyik része bocskaikerti „részlegünk” debütáló Pofonpartiján mutatja meg magát. A rendezvényen Fazekas László csoportjának ökölvívói mutatkoznak majd be a helyi közönség elõtt, az ellenfelek pedig a megye klubjaiból kerülnek ki, de jelezték részvételi szándékukat a nyíregyháziak is. A május 1-én, fél 11-kor kezdõdõ partin tizenkét pár küzdelmét láthatják majd a nézõk. Teljes lesz a skála, a serdülõktõl a felnõttekig minden korosztály képviselteti magát a remélhetõleg magas színvonalú eseményen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3241 - 3248 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites