Kezdőlap
Kezdőlap
Junior ob: elsõ nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Czakó Andrásnak (54kg) nem volt túl szerencsés a sorsolása, már az elsõ kanyarban beleszaladt a zalaegerszegi Füzesi Adriánba, aki többszörös bajnoknak és válogatottnak mondhatja magát. A találkozó a zalai öklözõ egyhangú pontozásos gyõzelmével zárult, aki harcosságával, rutinjával felülmúlta Bandit. Sportolónkat nem érheti szemrehányás, ebben az esztendõben még csak két mérkõzést vívott, ám tehetsége adott, s ha kicsit többet foglalkozna az edzésekkel, akkor még jobb eredményeket érhetne el. Mivel jövõre is a junior korosztályban állhat rajthoz, minden esélye megvan arra, hogy megfelelõ felkészülés esetén odaérjen a bajnoki dobogóra.
Tovább...
 
Kosznovszki Kati mandula m?tét elõtt Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Kati már jó ideje bajlódik krónikus könyöksérülésével, s az eddigi orvosi vélemények alapján a problémát a visszanõtt mandula okozta.Ezért Kati úgy határozott, az ob után kiveteti manduláit, de a legújabb vizsgálatok szerint a gondot nem ez okozza. Válogatott versenyzõnk jelenleg egyik orvostól a másikig jár, a doktorok igyekeznek kideríteni a szervezetben lévõ folyamatos gyulladás okát.
Jobbulást, Kati!
Tovább...
 
Gyógyulj meg, Ádám! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Biztos, hogy nem a legjobb hangulatban telnek mostanság a napjai Ádámnak, hiszen a hétvégén, Sárospatakon nélküle rendezik a junior országos bajnokságot.A még mindig gerincproblémákkal küszködõ bajnokunk ezt a versenyt még biztosan kihagyja, de az már reményre adhat okot, hogy Somlai Miklós irányításával szép lassan elkezdhette az edzéseket. Most még csak heti egyszer végezhet ökölvívótréningeket, ezek inkább amolyan könnyített gyakorlások, a csúcsterhelés még jóval odébb van. A gyógytornát viszont teljes intenzitással nyomja, hiszen a sérült testrészt alaposan meg kell mozgatni, erõsíteni, mert csak így lesz alkalmas a sportági munkára.
Gyógyulást, Ádám, ne aggódj az ob miatt, vár még rád egy-két arany!
 
Junior ob: esélylatolgató Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Bár az eddigi korosztályos bajnokságokon sem szerepeltek rosszul sportolóink, a junior ob-tól különösen kiemelkedõ eredményeket várunk.Sajnos, válogatottunk, Szabó Ádám gerincproblémák miatt nem vehet részt a Bodrog-parti viadalon, de reméljük, minél hamarabb rendbe jön, s megmutatja, miért is tartják õt az egyik legtehetségesebb bunyósnak. Ádi, gyógyulj meg minél hamarabb, számítunk rád!
De nézzük kik azok, akik harcba szállnak az érmekért:
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3249 - 3256 / 3462
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites