Kezdőlap
Kezdőlap
Bunyósaink Tatán készülnek a válogatott kerettel Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
A magyar amatõr ökölvívó-válogatott április 16-tól a tatai edzõtáborban kezdte el a felszülést a következõ nemzetközi megmérettetésekre. Az elsõ héten Kalucza Norbert püfölte a zsákokat, ám hétfõtõl már kadetjeink, Jónás Dani és Móna Imi is együtt készül a kerettel.
Tovább...
 
Török Feri nagy tervei Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Junior bajnokunk gõzerõvel készül a három hét múlva esedékes szakmunkásvizsgájára, melynek sikeres teljesítése után szakképzett kárpitosnak vallhatja majd magát. Frici azonban tovább szeretne tanulni, elsõ lépésként egy sikeres angol középfokú nyelvvizsga a cél, majd jöhet az érettségi megszerzése is. Persze, nem lenne teljes bunyósunk jövõképe, ha nem szerepelnének benne az ökölvívó sikerek is.
Tovább...
 
A DVSC nyerte a diákolimpia összetett pontversenyét is! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
A DVSC Ökölvívó Kft. négy arany-, négy ezüst- és öt bronzérmet szerzett a Móron megrendezett országos diákolimpián. A 13 medál az összetett csapatverseny során is szépen „fizetett”, együttesünk a verseny legeredményesebb klubjának járó serleget is haza hozhatta. (A versenyrõl készített képeket megtaláljátok a fotógalériában.)
Tovább...
 
Négy aranyat hoztunk haza Mórról! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Felemás mérleggel zárták sportolóink a Móron megrendezett diákolimpia negyedik versenynapját – a finálék után négy arany-, és négy ezüstéremnek örülhettek. Bár a bírók „belenyúltak” egy-két találkozóba, szomorkodásra még sincs ok, hiszen a DVSC Ökölvívó Kft. történetének egyik legkiemelkedõbb eredményét érték el srácaink.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3249 - 3256 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites