Kezdőlap
Kezdőlap
Nagy mezõny, parázs csaták Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Ütõs kis meccseket hozott a Pofonparti versenysorozat elsõ, debreceni állomása – a 27 pár mérkõzésein parázs csaták zajlottak a ringben, persze, azért látszott az idény eleji forma, ám az aktivitásra nem lehetett panasz. A DVSC Ökölvívó Kft. sportolói 13 mérkõzést vívtak a péntek délután folyamán, teljesítményüket vezetõedzõnk, Deél István értékelte.
Tovább...
 
Pénteken rendezzük az év elsõ Pofonpartiját Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
A felnõttek már túl vannak a Bocskai István Nemzetközi Emlékversenyen, de pénteken csapatunk többi tagja is elkezdi az idei versenyszezont.v A tíz rendezvénybõl álló Pofonparti sorozat elsõ állomását csapatunk Vágóhíd utcai termében rendezzük meg 2007. február 2-án, pénteken 17 órától. Egyesületünkön kívül már a város és a megye összes ökölvívó klubja jelezte indulási szándékát, de várjuk Nyíregyházi VSC, a Big-boxing, Miskolc és a Törökszentmiklós bunyósait is.
Tovább...
 
Kalucza Norbi a cseheknek is bizonyítani akar! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Kalucza Norbi a Bocskai-emlékversenyen elért gyõzelme után szombaton már Csehországban lép a kötelek közé, ahol a Brno együttesének tagjaként egy orosz bunyóssal néz majd farkasszemet.
Tovább...
 
Kalucza Norbert gyõzött a Bocskain! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Kétszeres magyar bajnokunk, Kalucza Norbert óriási csatában diadalmaskodott a török Dundar Hussein ellen a Bocskai-emlékverseny 54 kilogrammos döntõjében. Norbi csattanós választ adott a kétkedõknek, akik felvetették, hogy versenyzõnk mérkõzés nélkül fogja megnyerni a Bocskai-emlékversenyt. A „huhogók” közül többen arra számítottak, hogy a döntõben a török Hussein - akárcsak az elõdöntõben Oltványit - Norbit is simán veri majd. Szerencsére nem így történt, bár a balkáni versenyzõ már az elsõ gongszótól jött elõre, gyorsan érvényre akarta juttatni szemmel is látható fizikai erõfölényét. Bunyósunk azonban számított a török taktikájára, oldalra kilépkedve horgokkal és csapottakkal állította meg a rohamokat, így az elsõ menet után elõnnyel vonulhatott pihenõre.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3249 - 3256 / 3504
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites