Kezdőlap
Kezdőlap
Pofonparti Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Szokás szerint nagy sikerrel rendeztük meg a pofonpartit. A gyermek korcsoportban Kovács Zsolt ütõs kis meccset vívott a nyíregyházi Horváth Tamás ellen, a két apróság bemutatta a korosztályra jellemzõ ökölvívás minden szépségét. Elsõsorban a harc és az akarat dominált, de idõnként szép megoldásokkal is szórakoztatták a nagyérdem?t. A kiegyenlített csatát a döntnökök egálnak látták, így mindkét gyermekharcos elégedett lehetett az eredménnyel.
Tovább...
 
Junior Eb:Kalucza bronzérmes Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Nem sikerült a döntõbe jutás versenyzõnknek, a tallinni Európa-bajnokságon. Az már nem meglepetés, hogy a több évtizedes sportbarátságnak megfelelõen a volt szovjet utódállamok továbbra is támogatják egymást a pontozóasztalnál, de ezen a találkozón felesleges volt, hiszen az azeriek szupertehetsége segítség nélkül is hozta volna a mérkõzést.
Tovább...
 
Junior Eb: Kalucza már érmes Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Második mérkõzésén is gyõzelmet aratott Kalucza Norbert, aki angol ellenfele után a lengyel Cichockit is legyõzte, így készülõdhet az elõdöntõre. A polák fiúnak már nem volt ennyire kedvére a dolog, hiszen az okítás igen súlyos pofonokkal járt. Norbi most is ragaszkodott jó szokásához, nem bízta a pontozóbírókra a döntést, hanem már a harmadik menetben összeütötte a döntõ fölényhez szükséges húszpontos különbséget.
Tovább...
 
Pór Balázs a hónap legjobbja Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
A DVSC junior versenyzõje, Pór Balázs érdemeltre ki a hónap legjobbja címet.
- Gratulálok, a Pofonpartin a te mérkõzésed volt a leglátványosabb, rendesen oktattad „enyhén” nagykép? ellenfeledet. Mennyire paprikázott fel az, hogy a srác már az elején beszólt?

- Egyszer már bokszoltam vele, és Pista bácsi (Deél István) mondta, hogy ellenfelem szeretne egy visszavágót. Már az elsõ menetben beszólt, hogy gyere, gyere! Engem különösebben nem zavar az ilyen dolog, próbáltam nyugodt maradni, és tettem, amit kellett - mondta Pór Balázs.

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3249 - 3256 / 3285
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites