Kezdőlap
Kezdőlap
Kadet ob: harmadik nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Tisztában voltunk vele, hogy Ervin a 60 kilogrammos súlycsoport egyik esélyese, de azt nem hittük, hogy ilyen könnyen abszolválja az elõdöntõt. Ellenfele, a kõszegi Horváth Szilárd tisztességes, sportszer? öklözõ, azt gondoltuk, keményen megdolgoztatja majd öklözõnket. Nem így történt, bajnokunk már az elsõ ütésével, egy kemény jobbossal padlóra küldte, majd néhány másodperc múlva egy újabb jobbossal lezárt kombinációval ismételt, s újra munkát adott a bírónak. A kadet korcsoportban egy meneten belül két számolás a meccs végét jelenti, s ennek megfelelõen ki is hirdették Ervin gyõzelmét.
Vasárnap azért már húzósabb lesz, az a kecskeméti Varjú György vár rá, akit Zöld Tomi legyõzött a diákolimpia döntõjében. A kecskeméti srác beugrós bunyós, nagy ütõ, a gyõzelem érdekében minden csibészséget bevet. Reméljük, Ervin lábon kitáncolja, s kihasználja ügyesebb, mozgékonyabb stílusát, majd onnan kontra bunyóval megdolgozza ellenfelét. A nyerõ taktika tehát megvan, már csak meg kellene valósítani.
Hajrá, Ervin, drukkolunk neked!
 
Kadet ob: második nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Törõ Lászlónak (46kg) húzós ellenfél jutott a szolnoki Lovai József személyében, aki az elsõ menetben keményen támadott, s gyomorütése után a bírónak számolni kellett versenyzõnkre. A második etapban Laci már jobban odatette magát, nem tisztelte a magyar bajnokot, de így is beleszaladt egy-két ütésbe, melyek után a bíró újra gyakorolta a matekot. Aztán furcsa módon döntõ fölényt hirdetett ki, pedig egy meneten belül két számolásnak kell történnie, hogy beszüntessék a mérkõzést. Szabó Sándor ügyvezetõ szerint bírói m?hiba történt, mehetett volna tovább a csata, de azt mindenképpen el kell ismernünk, jobb volt a szolnoki öklözõ, Laci fejben nem volt a szorítóban.
Tovább...
 
Kadet ob: elsõ nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Jól indult a csütörtöki nap, a 46 kilogrammban szereplõ Vinis Csaba magabiztosan verte a szolnoki Szénási Krisztiánt a nyolc közé jutásért vívott küzdelemben. Bunyósunk számára a következõ forduló már nem ígérkezik ilyen könny?nek, az éremért a tavalyi bajnokkal, az egri Könny? Róberttel kell csatáznia. Bár nem Csaba a meccs esélyese, de egy ob-n mindig összekapja magát az ember, így bármi megtörténhet.
Tovább...
 
Nagykanizsán a kadettek Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Talán legerõsebb korosztályunk, a kadetek kezdik meg szereplésüket csütörtökön a nagykanizsai csarnokban. Reméljük, a srácok és a csapatvezetõk nem fáradnak el a hosszú utazástól, és már az elsõ napon száz százalékon pörögnek majd. A korosztály erõsségét ismerve erre szükség is lesz, hiszen a kadeteknél jó néhány versenyzõ szinte már a felnõtt ökölvívók nívóján versenyez. Nagykanizsán hét sportolónk lép ringbe, a szakvezetés öt érmet, ezen belül két-három döntõst vár. Az ob versenynapjairól minden nap friss híreket közlünk portálunkon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3257 - 3264 / 3462
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites