Kezdőlap
Kezdőlap
Összefogtak a lányok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Az amúgy is eredményes nõi ökölvívócsapatunk tagjai még tovább szeretnék javítani kit?nõ mérlegüket - a lányok tervei szerint minden héten csütörtökön és pénteken közös edzésre jönnek össze a Vágóhíd utcai csarnokban.
Tovább...
 
Kaluczának túl kemény dió volt a moldáv Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Véget ért Kalucza Norbert számára a Bocskai-emlékverseny - 51 kilós ökölvívónk a négy közé jutásért döntõ fölénnyel szenvedett vereséget világbajnok és olimpiai bronzérmes moldáviai ellenfelétõl.
Tudtuk, nehéz lesz az összecsapás, de azért nem gondoltuk, hogy ennyire jó a Moldáviából érkezett bunyós. Az elõzetes hírek szerint Európa-bajnoki címmel érkezett Debrecenbe, de mint késõbb kiderült, egy világbajnoki arany és egy olimpiai bronzérem is van a tarsolyában.
Tovább...
 
Kalucza Norbi az elõdöntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Reménységünk, Kalucza Norbert a Bocskai-emlékverseny második napján mutatkozott be, s magabiztos öklözéssel múlta felül a szíriai el-Maszri-t. A hazai közönség fergeteges bíztatása közepette léptek a kötelek közé a mérkõzõ felek, de Norbi az elsõ két menetben még csak takaréklángon égett.
Tovább...
 
Kalucza egy szír versenyzõ ellen kezd a Bocskain! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Megtartották az 50. Bocskai István Nemzetközi Emlékverseny mérlegelését és sorsolását, ahol összesen 15 ország 130 ökölvívója adta le nevezését. Kalucza Norbertnek - csapatunk junior Európa-bajnoki bronzérmesének, aki Bedák legyõzésével már a felnõttek között is letette névjegyét - jól sikerült a fogyasztás, így minden gond nélkül hozta a súlyát. Kategóriájában, az 51 kilós súlycsoportban 7 versenyzõ mérlegelt, többek között szír, moldáv, török, indiai ausztrál bunyós száll harcba az érmekért.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3257 - 3264 / 3329
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites