Kezdőlap
Kezdőlap
Móna Imre Papp László-díjat kapott Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Lamperth Mónika, a sportot is felügyelõ miniszter Papp László-díjjal tüntetett ki öt ifjú ökölvívót, akiket 2006. évi sportteljesítményük elismeréseként a Magyar Ökölvívó Szakszövetség javasolt. A díjazottak között volt a DVSC Ökölvívó Kft. versenyzõje, Móna Imre is, aki kadet Európa-bajnoki bronzérmének köszönhette az elismerést.
Tovább...
 
Id. Balzsay Károly: Erõltetett menetben Pekingig! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
A magyar amatõr ökölvívó-válogatott szövetségi kapitánya, idõsb Balzsay Károly szerint nagyon kiegyenlítõdtek a nemzetközi erõviszonyok, manapság már nincsenek elõre lefutott mérkõzések a világversenyeken. A mindig higgadtan értékelõ szakember az idei világbajnokságon három olimpiai kvóta megszerzését t?zte ki célul, de igazán elégedett akkor lenne, ha Pekingben négy-öt magyar bunyós képviselhetné a piros-fehér-zöld színeket.
Tovább...
 
Remekül sikerült a hajdúsámsoni közös edzés! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Mindkét csapat versenyzõi jó formát mutattak a közös szerdai keszty?zés során, a sportbarátság mellett a DVSC és a Harangi SE bunyósai keményen megküzdöttek egymással. Bár Deél Szabolcs nem vett részt a szerdai közös gyakorláson, de így is 15 debreceni versenyzõ, szinte a teljes diákolimpiás csapat húzott keszty?t a hajdúsámsoni II. Rákóczi Ferenc iskola tornatermében. A házigazdák körülbelül 30 fõs létszámmal vettek részt a gyakorláson, melynek közös bemelegítõ részét a sámsoni tréner, Máté Attila és a DVSC vezetõedzõje, Deél István közösen irányították.
Tovább...
 
Így látták õk Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
A Gyõri Gladiátor klub honlapján megjelent írásban a szervezõk a következõképpen értékelték a szombaton lezajlott Gyõri Gladiátor - DVSC 9:9-re végzõdõ ökölvívó csapatbajnoki összecsapást. A nyugat-magyarországiak nem nélkülözték a realitást, beszámolójuk korrekt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3257 - 3264 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites