Kezdőlap
Kezdőlap
Kalucza Norbi gyõzelemmel búcsúzott a csehektõl! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Ha egy üzlet beindul…
Kalucza Norbi mostanában képtelen veszíteni a szorítóban. 54 kilós válogatottunknak szinte ujjgyakorlat az erõs cseh csapatbajnokságon a gyõzelmek megszerzése, de nem tudták legyõzni a Hajdúsámsonban megrendezett Harangi-emlékversenyen sem, valamint a szerb Aranykeszty?-tornán sem. Sorozatos sikerek egymás után, kezd kirajzolódni a forma, a jövõ héten megrendezésre kerülõ felnõtt országos bajnokság elõtt. A célkit?zés egyértelm? Norbi számára, új súlycsoportjában, az 54 kilogrammban is az aranyérem megszerzése a cél.
Tovább...
 
Sikeres volt az újlétai rendezvény! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
A szombaton lebonyolított Pofonparti után újfent csak kijelenthetjük, a sport fantasztikus közösségformáló erõvel bír. Az eseményen persze az ökölvívás játszotta a fõszerepet, a megjelent nyolc klub bunyósai 16 párban mérték össze tudásukat, de legalább annyira emlékezetes maradt a bulit kísérõ hangulat. A DVSC Ökölvívó Kft. sportolói közül Deél István vezetõedzõ kíséretében hatan vettek részt a viadalon, de csak két versenyzõnknek jutott ellenfél, így a többiek inkább a kirándulás-fílinget helyezték elõtérbe.
Tovább...
 
Pofonparti Újlétán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Csapatunk kilenc fõvel képviselteti magát az újlétai általános iskola tornatermében a szombat délután 14:00 órától kezdõdõ sporteseményen, az már biztos, hogy többek között bajnoki ezüstérmesünk, Szabó Szilárd, valamint Udvardi Miklós és Dobos László is ringbe lép a hétvégén.
A bunyós-dzsembori szokás szerint lehetõséget biztosít fiatal bunyósainknak a versenyzésre, de a rutinszerzés mellett a sportág népszer?sítése is szerepet játszik. A Pofonparti összecsapásait szinte mindig teltház és kit?nõ hangulatú mérkõzések jellemzik, reméljük, nem lesz ez másként a kistelepülés tornatermében sem. A rendezvényen a megye összes bokszcsapata képviselteti magát.
A belépés ingyenes, várunk minden DVSC-szurkolót, akik szeretnének drukkolni öklözõinknek!
 
Megtartották az elsõ edzést a Bocskaikertben Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Sikeres volt új csoportunk elsõ tréningje az általános iskola minden igényt kielégítõ tornatermében, melyen részt vett a település polgármestere, Szöllõs Sándor, az intézmény igazgatója, Dúró Ágnes, valamint Szabó Sándor, a DVSC Ökölvívó Kft. ügyvezetõje is. Az ökölvívókeszty?knek, bokszzsákoknak nagyon örült az edzésre jelentkezõ 12 apróság, akiket reméljük, minél többen követnek majd, hogy megismerkedhessenek a számunkra oly gyönyör? sportág alapjaival.
Új tagozatunk edzõjének és ökölvívóinak nagyon sok sikert kívánunk, bízunk benne, hogy néhány hónap múlva eredményesen mutatkoznak be a DVSC Ökölvívó Kft. által megrendezett Vágóhíd utcai Pofonpartin.
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3257 - 3264 / 3481
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites