Kezdőlap
Kezdőlap
Vinis Csabi gyorsan beilleszkedett Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Kabáról bekerült fiatal ökölvívónk, Vinis Csaba edzésen nemrég kisebb ujjsérülést szenvedett, így nem biztos, hogy részt tud venni a pénteki, nyíregyházi Pofonpartin. Ám Csabinak nagy tervei vannak az idén, elsõként a diákolimpiát szeretné megnyerni, ami akár Eb-indulást is érhet.
Tovább...
 
Bokszbál Budapesten Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.
Image
Szombaton este rendezte meg a Magyar Ökölvívó Szakszövetség a hagyományos és immáron jubileumi bokszbálját a Hotel Stadion dísztermében. Dr. Csötönyi Sándor a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke nyitotta meg a rendezvényt, amelynek keretén belül jutalmazták az ökölvívásban tevékenykedõ vezetõket és versenyzõket egyaránt. A mostani volt a második alkalom, hogy az amatõrök és a profik együtt ünnepeltek. A szövetség hivatásos tagozata részérõl Gyõryné Tóth Zsuzsanna szólt néhány szót a profi ökölvívásunkról, majd ezután Ajtai Péter a MÖSZ Bíróbizottságának a vezetõje szólította a díjazottakat.
Tovább...
 
Kalucza Norbi Törökországban készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.

Image
Szakosztályunk kétszeres magyar bajnoka, Kalucza Norbert február 12-tõl a magyar válogatott kéthetes törökországi edzõtáborában vesz részt. Elkezdte a felkészülést a magyar amatõr ökölvívó válogatott, a 11 fõs keret id. Balzsay Károly vezetésével két hétig Törökországban gyakorol. Az együttes tagja az 54 kilogrammban versenyzõ Kalucza Norbert is, aki az itthoni m?helymunka után erõs ellenfelekkel keszty?zhet majd, hiszen a félholdas öklözõk a világ élmezõnyébe tartoznak. A közös edzõtábor a két szövetség közötti jó kapcsolatnak köszönhetõ, s elsõ állomása a 2008-as pekingi olimpiára való felkészülésnek.

 

2007.02.12

 
Már árnyékolnak a bocskaikerti srácok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 29.

Image
Három hónapja a DVSC Ökölvívó Kft. segítségével a Bocskaikertben is elindult az ökölvívás oktatása, s Fazekas László edzõ bizakodó az eltelt idõszak eredményeit tekintve. A hajdúhadháziak egykori technikás bunyósa a szép stílust szeretné tanítványainak is tovább adni, akik közül néhányan nemsokára a Pofonpartin is bemutatkozhatnak.

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3273 - 3280 / 3534
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites