Kezdőlap
Kezdőlap
Elmarad Zöld Feri meccse! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Ökölvívónk hiába készült, ellenfele betegség miatt visszalépett, így a március 25-ei keceli gála helyett Feri majd csak április 8-án, Baján lép legközelebb kötelek közé. A profi ökölvívásban gyakran elõfordul, hogy az ellenfél visszalépése miatt elmarad egy-egy mérkõzés. A „nagyoknál” ilyenkor új idõpontot írnak ki, de a feltörekvõ ökölvívók meccseit egyszer?en csak arrébb pakolják néhány héttel. Úgy vannak vele, fiatal még a srác, szokja csak a gy?rõdést, ha akar valamit, néhány hét múlva is legyen csúcsformában. Mit tehet ilyenkor a bunyós?
Tovább...
 
Zöld Feri veretlensége megõrzésére készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Bár az ellenfél kiléte még kérdéses, ennek ellenére Zöld Ferenc, szakosztályunk profi versenyzõje hatodik mérkõzésén is szeretné megõrizni hibátlan mérlegét. A hatmenetes találkozóra március 25-én, Kecelen kerül sor.
 
Tovább...
 
Török Frici február legjobbja! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Igaz, még csak most indult be a versenyszezon, de azért már született egy-két figyelemreméltó eredmény. Junior bajnokunk, Török Ferenc toronymagasan nyerte a rangos Énekes-emlékversenyt, így a szakvezetés szerint õt illeti a hónap legjobbja cím.  - Több, mint két hete nyerted meg az Énekes-emlékversenyt, ezután azonban nem sokat voltál edzésen. Mi történt, szabit vettél ki?
Tovább...
 
Kalucza ezüstérmes a Zlatko Hrbic Tornán! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
A Bocskai-emlékversenyen szerzett bronzérem után Zágrábban is dobogóra állhatott Kalucza Norbert – bajnokunk ezüstérmet szerzett az 51 kilós kategóriában. Reménykedtünk, Norbi a döntõben talán legyõzi világbajnok francia ellenfelét, de a dolgok maradtak a realitás talaján, s kidomborodott a gall bunyós tudásbeli különbsége. Mindent egybevetve, Norbinak semmi oka a szégyenkezésre, hiszen a négy menet során végig egyenrangú partnere volt nagynev? vetélytársának.
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3273 - 3280 / 3356
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites