Kezdőlap
Kezdőlap
Bunyó a Bocskaikertben Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Bocskaikert elsõ embere, Szõllõs Sándor egykor hajdúhadházi öklözõként korosztályos magyar bajnoki címet szerzett, így a sportághoz való vonzódása csöppet sem meglepõ. A polgármester úr megválasztása után szinte azonnal felvette a kapcsolatot egyesületünk ügyvezetõjével, Szabó Sándorral - akihez régi sportbarátság f?zi -, hogy segítsen a településen beindítani az ökölvívó oktatást. Az nem lehet kérdés, hogy a bunyó jótékony hatással van a gyerekek szellemi és fizikális fejlõdésére, s többek között segít a hátrányos helyzet? fiatalok szociális integrálódásában is. A polgármester úr mellett az általános iskola vezetése is teljes mellszélességgel az ügy mellé állt, s hetente háromszor, hétfõn, szerdán és pénteken 17 órától lehetõséget biztosít a tréningekre. A november 20-tól kezdõdõ edzéseket a Hajdúhadházon már szép eredményeket elért szakember, Fazekas László vezeti majd. A DVSC Ökölvívó Kft. biztosítja az edzõt, a felszerelést, s állja a versenyeztetés költségeit. Reméljük, bocskaikerti tagozatunk is hamarosan hasonló eredményeket produkál, mint a Kabán, a Nagy Sándor-telepen és a Hódos Imre Sportcsarnokban m?ködõ csapatunk.
 
Norbi a cseheknél is király! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Norbi az edzések mellett a cseh ökölvívó csapatbajnokságon is folyamatosan teszteli formáját, a múlt héten a Prosi együttesének színeiben lépett a kötelek közé.
54 kilóban induló bunyósunknak nem jutott könny? ellenfél, hiszen az egyik hazai élversenyzõvel szemben kellett bizonyítania. A húzós, kiegyenlített elsõ menet után azonban felnõtt magyar bajnokunk iramot váltott, s a második etapban a közönség óriási bíztatása közepette lefiniselte a cseh vitézt. Kit?nõ forma, harcos bunyó, bizakodásra ad okot a december elsõ hetében megrendezendõ országos bajnokság elõtt. Az elismerés mellett a kint szerzett pénzdíj sem jön rosszul öklözõnknek, aki így egészíti ki jövedelmét.
A cseh csapat a döntõben is számít Norbira, a csb záró fordulóját december 2-án rendezik.
 
 
Bernáth Pisti magyar bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Az összecsapás számunkra kedvezõen alakult, Pisti esélyt sem adott vetélytársának, s két menet alatt eldöntötte a mérkõzést. Az elsõ etap tapogatózása után a másodikban kinyílt a pofonzsák, a bíró kétszer számolt Pázmányra, akinek edzõje bedobta a törölközõt.
A mérkõzésvezetõ kihirdette Bernáth István gyõzelmét, aki így az eredményes birkózó-pályafutás után az ökölvívásban is megszerezte elsõ magyar bajnoki aranyérmét. Gratulálunk!
Tovább...
 
Junior ob: harmadik nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.

Image
Bizakodva vártuk Paczók László (57kg) Nottigan (UTE) elleni elõdöntõjét, a taktika az volt, hogy Laci lábon kitáncolja kõkeményen verekedõ vetélytársát. Sajnos, a tervbõl nem sok valósult meg, bunyósunk csak az elsõ és a negyedik menet elején tudta kézben tartani a meccset, közben pedig belement a Nottigan által ráerõltetett verekedésbe. Versenyzõnk is kemény hirigelõ, bárkivel odaáll, de vetélytársa a súlycsoport legjobb verekedõi közé tartozik, így nem volt sansza a gyõzelemre. A bírók egyhangúlag, 5-0 arányban látták jobbnak az UTE-s fiút.

Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3273 - 3280 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites