Kezdőlap
Kezdőlap
Esélyt sem adtunk a vendégeknek! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Magabiztosan, 23:3 arányban verte Kelet-Magyarország válogatottja a kolozsvári vendégcsapatot a DVSC Vágóhíd utcai ökölvívótermében. Az erdélyi együttes mindössze egy gyõzelmet és egy döntetlent tudott elérni a hat debreceni bunyóst is felvonultató régiós gárda ellen. Az elõzetes tervekkel ellentétben Kalucza Norbert ellenfélhiány miatt nem lépett szorítóba, de fogm?tétje miatt Móna Imre is kihagyta a meetinget.
Tovább...
 
Bernáth Pisti döntõbe jutott a varsói junior Uniós Eb-n! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Továbbra is pazar formában bokszol ökölvívónk a lengyel fõvárosban. Bernáth István a döntõbe jutásért román ellenfelet búcsúztatott a további küzdelmektõl, így készülhet a fináléra, ahol egy kõkemény angol öklözõ vár rá.
Tovább...
 
Erõs csapattal fogadjuk a kolozsváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Május 24-én, csütörtökön 17 órától rendezzük meg a DVSC vegyes-Kolozsvár amatõr ökölvívó mérkõzést a Vágóhíd utcai csarnokunkban. Amúgy sem gyenge együttesünket nyíregyházi, hajdúsámsoni és hajdúböszörményi öklözõk is erõsítik, így az erdélyi csapatnak igencsak fel kell kötnie azt a bizonyost.
Tovább...
 
Bernáth Pisti elõdöntõs a varsói junior EU-s Eb-n! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 30.
Image
Remek hírt kaptunk junior nehézsúlyú ökölvívónk Varsóban nyújtott teljesítményérõl, Bernáth Pisti elsõ mérkõzésén a harmadik menetben kiütötte a házigazdák bunyósát, Marcin Brzeskit, így készülõdhet a csütörtöki elõdöntõre. Ha további részleteket is megtudunk, természetesen azonnal közöljük a portál olvasóival.
Csak így tovább, Pisti!
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3273 - 3280 / 3597
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites