Kezdőlap
Kezdőlap
Niki az ob-n tér vissza Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
A szülés után visszatérõ Eb-bronzérmes, Simon Nikolett (46kg) felkészülését több sérülés, betegség nehezítette, néhány héttel ezelõtt hörghurut miatt hagyott ki edzéseket.Ám tapasztalatának köszönhetõen odaérhet a legjobbak közé, a legutóbbi nyíregyházi keszty?zésen is nagy csatát vívott a múlt évi ob döntõsével. Edzõje szerint minden körülmények között a dobogó tetején a helye. A pályafutása elején járó Nagy Timi (52kg) nagyon szorgalmasan dolgozik a tréningeken, szép eredményeket érhet el a jövõben, a nyíregyházi ob-n azonban még csak tisztes helytállást vár tõle Hutai Laci.
Tovább...
 
Nõi ob: Szabó Bea esélylatolgatása Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Bea az ob elõtt vállalkozott egy kis esélylatolgatásra, reméljük, megérzései bejönnek. - Megmondom õszintén, az Eb után igen nehezen vettem rá magam, hogy újra elkezdjek edzeni, hiszen elõtte elég sok csalódás ért. Nem sikerült a Boszorkány Kupa, amire úgy érzem, a lehetõ  legmaximálisabban felkészültem. Aztán volt egy négyhetes edzõtábor, majd jött az Európa-bajnokság, ahol az elsõ fordulóban kikaptam úgy, hogy a 20 százalékát bunyóztam annak, amit tudok. Ilyen elõzményekkel vágtam neki az ob-ra való felkészülésnek, õszintén megvallva, elég kedvetlenül.
Tovább...
 
Nagy Péter újra magyar bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Kezdjük a jó hírrel: Nagy Péter begy?jtötte második magyar bajnoki címét is, 54 kilós bunyósunk a döntõben magabiztos produkciót mutatott be a tiszakécskei Heged?s Tibor ellen.Peti öklözésérõl csak pozitív jelzõkkel írhatunk, korosztályából mind gondolkodásban, mind fizikálisan kiemelkedik, s akkor még nem szóltunk alapos technikai képzettségérõl. Fél fejjel magasabb ellenfele sem tudott vele mit kezdeni, az elsõ menet összecsapásaiból Péter 3-4 ponttal jobban jött ki.
Tovább...
 
Serdülõ ob: harmadik nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Kezdjünk csapatunk legkönnyebb tagjával: a 38,5 kilogrammban induló Kiss Roland nem tudta tovább növelni sikerei számát, két gyõztes csata után kikapott a törökszentmiklósiak kit?nõségétõl, Hoppál Attilától. Harcos három menetet vívott a két fiú, ám a fizikális különbség a Hoppál javára döntött, aki körülbelül öt kilóval volt nehezebb Rolinál. Öklözõnk vasárnap így is felállhat a dobogóra, harmadik helye minden dicséretet megérdemel, gratulálunk!
Tovább...
 
<< Első < Előző 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3273 - 3280 / 3471
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites