Kezdőlap
Kezdőlap
Rácz Félix a profi bokszról Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A hétvégén pazar szereposztásban rendezték meg a nyíradonyi ökölvívógálát, két WBA kisvilágbajnoki címmérkõzés és egy Magyar-bajnoki összecsapás szerepelt a programban. A nézõk zsúfolásig megtöltötték a csarnokot, az egyik kereskedelmi televízió pedig élõben közvetítette az eseményt, egyszóval teljes volt a siker. A rendezvény szervezõje, Magyarország elsõ számú bokszmenedzsere, Rácz Félix nyilatkozott a gála szervezésérõl és a profi ökölvívás kulisszatitkairól.
Tovább...
 
Hárman indulnak a kadet Eb-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Vasárnaptól a jövõ hét szombatig Siófokon rendezik meg a 17 éven aluliak korosztályos Európa-bajnokságát. A magyar kadet-válogatottban három debreceni versenyzõ is helyet kapott, Szabó Ádám (46 kg), Szabó Ervin (48 kg) és Zöld Tamás (52 kg) is bizonyíthatja, hogy helye van a kontinens legjobbjai között. Minden bizonnyal óriási mezõnyre számíthatunk, hiszen a versenyre összesen 30 ország 250 ökölvívója adta le nevezését.
 
Öt bunyósunk készül a kadet Eb-re Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Június 18-25 között Siófokon kerül megrendezésre a Kadet Európa-bajnokság, elõtte azonban edzõtáborba vonult a válogatott keret. Nagy örömünkre öt DVSC-s versenyzõ, Szabó Ádám, Szabó Ervin, Zöld Tamás, Paczók László és Deél Szabolcs is tagja a Tatán készülõ csapatnak.
Tovább...
 
Négy arany a Bornemisszáról Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
135 versenyzõ részvételével rendezték meg június 3-5 között Egerben a hagyományos Bornemissza Emlékversenyt, melyen a serdülõ és kadet korosztály legjobb hazai ökölvívói vettek részt,s a viadal egyben válogató volt a siófoki kadet Európa-bajnokságra. Klubunk versenyzõi ragyogóan szerepeltek, Szabó Ádám, Szabó Ervin, Jónás Dani és Móna Imre aranyérmes lett, Paczók László és Koncsek Attila a 2. helyen végzett, míg Deél Szabolcs, Törõ László és Vinis Csaba nyakába bronzérmet akasztottak.

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3361 - 3368 / 3381
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites