Kezdőlap
Kezdőlap
Döntetlenek napja Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
A Pofonparti második állomásán igen kevés klub képviseltette magát, a 15 pár mérkõzése azonban izgalmas csatákat hozott, jó erõfelmérõ volt a kecskeméti diákolimpia elõtt. Az összecsapásokon nagyon sok volt a döntetlen eredmény, a nyíregyházi öklözõk szinte kivétel nélkül „megkapták” a hazai pályát. Az elõre beharangozott bombaerõs csapatból nem mindenki vett részt a Pofonparti második állomására, Zöld Tamás, Jónás Dani és Móna Imre sem lépett szorítóba. Ott volt viszont nõi csapatunk három jeles képviselõje, Szabó Beáta, Vlajk Alexandra, Kosznovszki Kati is, de a fiúk sz?k elitjébõl csak Nagy Péter és Szabó Ervin képviselte a debreceni színeket.
Tovább...
 
Nyíregyháza a Pofonparti második állomása Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Az év idei második Pofonpartiját a szomszédvár Nyíregyháza rendezi, ahol serdülõ, kadet valamint nõi ökölvívóinkkal összesen 15 fõ képviseli a DVSC Ökölvívó Kft. színeit. A mostani Pofonparti több dologban is különbözik az eddig megszokottaktól: a jól ismert Vágóhíd utcai ökölvívóterem helyett most a Nyírségben szállnak majd a pofonok, de együttesünk összetétele is más, a feltörekvõ fiatalok mellett magyar bajnokaink is ringbe lépnek. Többek között keszty?t húz Szabó Ervin, Zöld Tamás, Jónás Dani, Móna Imi, de ott lesz nõi magyar bajnokunk, Szabó Beáta, valamint Vlajk Alexandra és Kosznovszki Kati is. Deél István vezetõedzõ szerint a verseny jól szolgálja a felkészülést, lemérhetõ, milyen formában vannak öklözõink a diákolimpia elõtt, hiszen Kecskeméten kemény próbatétel vár a fiúkra, a házigazdák gõzerõvel készülnek, több mint 20 versenyzõjüket küldik majd harcba.
 
Szabó Sándor MÖSZ sportszakmai díjat kapott! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Újabb elismerésben részesült a debreceni ökölvívás egyik jeles képviselõje – Szabó Sándort, a DVSC Ökölvívó Kft. tulajdonosát a Magyar Ökölvívó Szakszövetség sportszakmai díjjal tüntette ki.
Szakosztályunk nevében szívbõl gratulálunk!
Tovább...
 
Török Feri aranyérmes! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Szép debreceni sikerrel zárult az Énekes István ökölvívó-emlékverseny – Török Ferenc aranyérmet szerzett a 75kilogrammos kategóriában. Junior magyar bajnokunk második mérkõzését is idõ elõtt fejezte be, Frici a döntõben a paksi Imre Tamást iskolázta le. A mérkõzés elõtt Török Ferenc és edzõje, Deél István azt a taktikát dolgozták ki, hogy az elsõ menetben feltérképezik a paksi fiú harcmodorát, majd ennek megfelelõen választják meg a további lépéseket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3361 - 3368 / 3439
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites