Kezdőlap
Kezdőlap
Remek Móna-kezdés Tiranában! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Szép sikerrel mutatkozott be a tiranai kadet Európa-bajnokságon Móna Imre (63kg) – ökölvívónk a nyolc közé jutásért a házigazdák versenyzõjét verte döntõ fölénnyel. Végre megszületett az idei elsõ debreceni siker a korosztályos Európa-bajnokságok folyamán, Török Ferenc, Bernáth István, Jónás Dániel és Zöld Tamás veresége után Móna Imre megmentette a cívisváros bunyósainak becsületét. Lehet, nem õ a legismertebb és legeredményesebb a kontinensviadalokon résztvevõ DVSC-s sportolók közül, de hogy neki van a legnagyobb szíve, az egészen bizonyos.
Tovább...
 
Rossz rajt a kadet Eb-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Két vereséggel kezdtek versenyzõink a Tiranában zajló kadet Európa-bajnokságon – Jónás Dani (52kg) ukrán, míg Zöld Tamás (57kg) török ellenféltõl kapott ki. Hát, ez nem indult valami jól. Az nem kérdés, régóta tudjuk, hogy a korosztályos Európa-bajnokságokon szinte minden évben bombaerõs mezõny jön össze. Azt is megszoktuk már, hogy a DVSC versenyzõi közül, azért valaki mindig eljut a dobogó környékéig. Sajnos, úgy t?nik, ez az esztendõ idáig kivételt képez az ismert forgatókönyv alól. A múlt héten rendezett római kontinensviadalon elbuktak versenyzõink, Török Feri és Bernáth Pisti sem alkotott maradandót, de kadet válogatottjaink, Jónás Dani és Zöld Tomi sem indították jobban az Eb-t.
Tovább...
 
Öklözõink hazatértek a junior Eb-rõl Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Sajnos, sem Török Ferinek, sem Bernáth Pistinek nem sikerült érmet szereznie a római Európa-bajnokságon – versenyzõink egy-egy vesztes mérkõzéssel búcsúztak a kontinensviadaltól.Az olasz fõvárosban 20 ország 87 versenyzõje lépett kötelek közé, köztük Török Ferenc (75kg) és Bernáth István (nehézsúly) is.
Tovább...
 
Három versenyzõnk lép kötelek közé Tiranában Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Jónás Dani (52kg), Zöld Tomi (57kg) és Móna Imi (63kg), valamint Deél István edzõ a magyar válogatott tagjaként vasárnap éjszaka elutaztak Tiranába, hogy részt vegyenek a kadet Európa-bajnokságon. A nemzeti csapatba egyesületünk versenyzõi kerültek be a legnagyobb létszámban, bár ez tulajdonképpen el is várható az ország legeredményesebb klubjától.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3361 - 3368 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites