Kezdőlap
Kezdőlap
Bizalom-Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
  
Image
Jó erõfelmérõnek bizonyult a Vecsésen megrendezett Bizalom-Kupa, bunyósaink lehetõséget kaptak arra, hogy tudásukat versenykörülmények között is leteszteljék. Két serdülõ ökölvívó-palántánk, Mikó Feri és Szabó Sziszi súlycsoportjában nem akadt ellenfélre, így mindketten egy-egy bemutató mérkõzésen mutathatták meg, mennyit tanultak az ökölvívás tudományából. A házigazdák öklözõi nem állították megoldhatatlan feladat elé õket, okos, pontos bunyóval készültek a hátralévõ, komolyabb kihívásokra.
Tovább...
 
Kalucza Norbi bizonyítani akar Pécsett! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Kedden kezdõdik Pécsett az Európai Uniós Országok Bajnoksága, melyen a magyar válogatott tagjaként 51 kilóban szorítóba lép tehetségünk, Kalucza Norbert. Norbi nagyon fogadkozik, elmondta, ezúttal valós tudásának megfelelõen szeretne bokszolni, nem úgy, mint a hallei nemzetközi versenyen, ahol ugyan nem mutatott rossz formát, mégis alulmaradt ukrán ellenfelével szemben.
Tovább...
 
Elutazott a csapat a vecsési Bizalom-Kupára Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
  
Image
Újabb felkészítõ versenyen vesz részt a DVSC Ökölvívó Kft. hat fõs különítménye, akik Szabó Sándor ügyvezetõ és Deél István vezetõedzõ irányításával a vecsési Bizalom-Kupán mérik le, hol is tartanak a formaidõzítésben. Igaz, a csapat létszáma csak hat fõ, de ha megnézzük, kik szerepelnek az utazók között, akkor már jogosan várhatjuk el a kiemelkedõ eredményeket.
Tovább...
 
Kalucza Norbi Tatán készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Európa-bajnoki bronzérmesünk már egy hete a tatai edzõtábor lakója, s gõzerõvel készül a május 23-27 között Pécsett megrendezendõ Európai Unió országainak bajnokságára. A balul sikerül hallei torna után Kalucza Norbertnek újabb lehetõsége van arra, hogy megmutassa, õ az 51 kiló legjobb hazai versenyzõje. A válogatott szövetségi kapitánya, idõsb Balzsay Károly komolyan számol Norbival, bár csapatot még nem hirdetett, ökölvívónk minden valószín?ség szerint tagja lesz a baranyai megyeszékhelyen ringbe lépõ együttesnek. A keret szakmai vezetése elégedett felnõtt magyar bajnokunk edzésmunkájával, ha a súlyát okosan tudja hozni, pontszerzõ helyet várnak tõle.
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3361 - 3368 / 3472
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites