Kezdőlap
Kezdőlap
Kalucza Norbi az elõdöntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Reménységünk, Kalucza Norbert a Bocskai-emlékverseny második napján mutatkozott be, s magabiztos öklözéssel múlta felül a szíriai el-Maszri-t. A hazai közönség fergeteges bíztatása közepette léptek a kötelek közé a mérkõzõ felek, de Norbi az elsõ két menetben még csak takaréklángon égett.
Tovább...
 
Kalucza egy szír versenyzõ ellen kezd a Bocskain! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Megtartották az 50. Bocskai István Nemzetközi Emlékverseny mérlegelését és sorsolását, ahol összesen 15 ország 130 ökölvívója adta le nevezését. Kalucza Norbertnek - csapatunk junior Európa-bajnoki bronzérmesének, aki Bedák legyõzésével már a felnõttek között is letette névjegyét - jól sikerült a fogyasztás, így minden gond nélkül hozta a súlyát. Kategóriájában, az 51 kilós súlycsoportban 7 versenyzõ mérlegelt, többek között szír, moldáv, török, indiai ausztrál bunyós száll harcba az érmekért.
Tovább...
 
Mégsem mi vagyunk a legjobbak? Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Érdekes döntés született néhány nappal ezelõtt a Magyar Ökölvívó Szövetség ülésén: a testület visszamenõleg megváltoztatta a 2005. évi országos bajnokságok pontozási rendszerét, minek eredményeképpen nem a DVSC Ökölvívó Kft. a múlt év legjobb amatõr egyesülete.
Tovább...
 
Január legjobbja: Szabó Beáta Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Nem vitás, Beának már a múlt hónapban is kijárt volna ez a cím, de akkor Kalucza Norbi óriásit robbantott Bedák legyõzésével. De ami késik, nem múlik, így egyértelm? volt, hogy Szabó Beátát illeti a január hónap legjobb sportolója titulus.Kósa Lajos polgármester a napokban fogadta a DVSC Ökölvívó Kft. két versenyzõjét, Szabó Beátát és Kalucza Norbertet, valamint Szabó Sándor ügyvezetõt és Deél István vezetõedzõt. Háromszoros nõi magyar bajnokunkat a fogadás után faggattuk.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3369 - 3376 / 3439
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites