Kezdőlap
Kezdőlap
Nagy Péter április legjobbja Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
A szakvezetõk döntése alapján a kecskeméti diákolimpia aranyérmese, Nagy Péter lett április hónap legjobb sportolója.
A tehetséges ökölvívó két évvel ezelõtt, 12 éves korában egy osztálytársa csábításának engedve látogatott el elõször a DVSC Vágóhíd utcai termébe, ahol hamar kiderült, van tehetsége a „szakmához”.
Tovább...
 
Nem sikerült a bemutatkozás az új súlycsoportban Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Bár Szabó Beáta keményen felkészült a nagyhír? Ahmed Comelt Tornára, a többszörös világ- és Európa-bajnok szovjet Elena Karpancseva még túl nagy falatnak bizonyult számára az 57 kilós súlycsoportban.
- Hétfõ délben érkeztünk meg Isztambulba, s a keddi mérlegelést követõen már szorítóba is léptem – kezdte a beszélgetést legeredményesebb nõi versenyzõnk. – 12-en voltunk az 57 kilós súlycsoportban, de engem pont a legkeményebb versenyzõvel sorsoltak össze. Nem azt mondom, hogy a többieket simán legyõztem volna, de biztos, hogy lényegesen nagyobb eséllyel vehettem volna fel a harcot.
Tovább...
 
Bea a világbajnokkal kezd Isztambulban Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Szó se róla, magyar bajnokunk alaposan belehúzott, az elsõ fordulóban az orosz világbajnokkal néz majd farkasszemet a bombaerõs mezõnyt felbonultató Ahmed Comelt Tornán. Szabó Bea új súlycsoportjában, az 57 kilogrammban még csak ismerkedik a mezõnnyel, de a sors küldhetett volna egy picit gyengébb ellenfelet is.
 
Jó meccsek Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.

Image
Túl vagyunk a Pofonparti negyedik fordulóján - amely, igaz, a megszokottnál kevesebb klub részvételével zajlott, de a csaták keménységére nem lehetett panasz. A serdülõk között Rácsai András Pásztor Csabával csapott össze, de a diákolimpia megismételt derbije ezúttal döntetlent hozott. Mindkét srác keményen odatette magát, az ítészek azonban nem láttak különbséget köztük.Pikáns kis meccs volt Rácsai Feri és Kovács Zsolti összecsapása is, bunyóspalántáink rendesen ütötték egymást, végül azonban Feri 3-1-es gyõzelmét hozta a rangadó.

 

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3369 - 3376 / 3472
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites