Kezdőlap
Kezdőlap
Felnõtt ob: Kalucza és Bernáth csütörtökön lép szorítóba Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Szerdától szombatig Baja ad otthont az országos amatõr ökölvívó bajnokság küzdelmeinek – a szerdai mérlegelésnél 34 egyesület 114 versenyzõje kapott rajtengedélyt. Kezdjünk egy rossz hírrel. 75 kilós junior magyar bajnokunk, Török Ferenc, aki a felnõttek között a 69 kilogrammos kategóriában állt volna rajthoz, sérülés miatt nem tudott elutazni a verseny színhelyére. Frici hiába készült keményen, hiába szerette volna bizonyítani, csak kisiklás volt a junior ob-n nyújtott teljesítménye, a fülgyulladás erõsebb volt nála.
No, de nézzük, milyen sorsolást kapott az 54 kilogrammban induló Kalucza Norbert és a +91 kilogrammban rajthoz álló Bernáth István.
Tovább...
 
Miskolci kirándulás gyõzelmekkel Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.

Image
Sikerrel szerepeltek sportolóink a Miskolcon megrendezett Pofonpartin – hét versenyzõnk közül senki sem szenvedett vereséget, hatan gyõztesen hagyták el a szorítót, egyedül Hinger Gabinak kellett megelégednie a döntetlennel.

Öklözõink közül Hinger Gábor nyitotta a sort, aki döntetlent ért el a miskolci Deák Benjamin ellen. A borsodi fiú technikásabb, míg versenyzõnk erõteljesebb volt, így az egál végeredmény kihirdetésével korrekt döntést hoztak a bírák.

Tovább...
 
Esélylatolgató! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.

A jövõ héten, Baján megrendezésre kerülõ felnõtt országos amatõr ökölvívó bajnokság elõtt nézzük, bunyósaink közül kik pályáznak eséllyel arra, hogy felállhassanak a dobogóra. A klub legeredményesebb versenyzõje, Kalucza Norbert itthon az országos bajnokságon debütál új súlycsoportjában, az 54 kilogrammban. Bár Norbi nemzetközi szinten már bõven osztogatta a pofonokat új kategóriájában: sikerrel vette a hajdúsámsoni Harangi-emlékversenyt, a cseh csapatbajnoki fordulókat, és a szerb Aranykeszty? versenyt is. Így az országos bajnokság elõtt sem lehet kérdés, hogy milyen szín? éremre pályázik.

Tovább...
 
Kalucza Norbi gyõzelemmel búcsúzott a csehektõl! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Ha egy üzlet beindul…
Kalucza Norbi mostanában képtelen veszíteni a szorítóban. 54 kilós válogatottunknak szinte ujjgyakorlat az erõs cseh csapatbajnokságon a gyõzelmek megszerzése, de nem tudták legyõzni a Hajdúsámsonban megrendezett Harangi-emlékversenyen sem, valamint a szerb Aranykeszty?-tornán sem. Sorozatos sikerek egymás után, kezd kirajzolódni a forma, a jövõ héten megrendezésre kerülõ felnõtt országos bajnokság elõtt. A célkit?zés egyértelm? Norbi számára, új súlycsoportjában, az 54 kilogrammban is az aranyérem megszerzése a cél.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3369 - 3376 / 3596
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites