Kezdőlap
Kezdőlap
Jók az esélyeink a döntõkre! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Vinis Csabi kivételével minden öklözõnk gyõzelemmel zárta az egri Bornemissza-emlékverseny szombati versenynapját, így bizakodva tekinthetünk a döntõ mérkõzések elé.Kabai tehetségünknek, Vinis Csabinak túl nagy falat volt Lakatos Róbert, bár öklözõnk igazi harcosként küzdött a szorítóban, ez most kevés volt kit?nõ képesség? ellenfele ellen. Csaba szeptembertõl Debrecenben folytatja iskolai tanulmányait, akaratát s lelkiismeretes természetét ismerve bizton állítjuk, a következõ szezont kirobbanó formában bokszolja majd végig.
Tovább...
 
Még nem vettük be a várat Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Felemásan indult ökölvívóink számára az egri Bornemissza-emlékverseny – többen szoros mérkõzésen kaptak ki, de az esélyesek továbbra is harcban állnak az aranyért.  Nem kezdõdött jól a viadal: Kiss Roland régi ismerõsével, a nyíregyházi Pásztor Csabával csapott össze, de ezúttal 2-1 arányú pontozással elveszítette a döntõt, bár mindent megtett a sikerért.
Mikó Feri sem járt jobban, a paksi Sárközi Béla érettebb öklözést mutatott be, így kissé álmosan versenyzõ sportolónknak az ezüstérem jutott.
Tovább...
 
Nyíregyházi helyzetjelentés Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Körvonalazódik a kadet Európa-bajnokságon résztvevõ csapat összetétele. A nyíregyházi edzõtáborban délelõtt lezajlott összecsapásokon Szántó József szakfelügyelõ képet kaphatott a jelöltek formájáról. Jelentem, srácaink nem állnak rosszul.
A délelõtti derbiken Jónás Dani nyitotta a sort, aki a KSI versenyzõjével, Káléval csapott össze. A fõvárosi bunyós lefogyasztott egy súlycsoportot, s nagyon kemény ellenfele volt Daninak. A csata kiegyenlített küzdelmet hozott, nem dõlt el, ki utazik majd Albániába. A döntés az egri Bornemissza emlékversenyre maradt, ahol nagy valószín?séggel a fináléban összekerül majd a két sportoló.
Tovább...
 
Ki-ki meccset vívnak Nyíregyházán a kadet válogatottjaink Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Kemény mérkõzése lesz ma Szabó Ervinnek és Móna Iminek a nyíregyházi edzõtáborban – bunyósaink válogató mérkõzést vívnak a tiranai Eb-részvétel indulási jogáért. Súlycsoportonként 2-3 versenyzõ készül Szántó József szakfelügyelõ irányítása alatt Nyíregyházán, hogy eldöntsék, ki képviseli a magyar színeket az Albániában rendezendõ kadet Európa-bajnokságon. Öklözõink közül Zöld Tomi jó esélyekkel pályázik, Jónás Daninak is komoly sansza van, bár neki még meg kell küzdenie kõkemény, KSI-s riválisával.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3369 - 3376 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites