Kezdőlap
Kezdőlap
Kalucza erõnyerõ, és már érmes! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Tegnap Pécsett megkezdõdött az Európai Uniós Országok 4. Bajnoksága, melyre 19 ország 92 versenyzõje adta le nevezését. Az 51 kilósok mezõnyében versenyzõnk, Kalucza Norbert képviseli a magyar színeket, aki a mérlegelésnél a hetes sorszámot húzta, ezért csak az elõdöntõben kapcsolódik a küzdelmekbe, így már minimum bronzérmes.
Kérdés, szerencsés lesz-e a hetes szám Norbi számára. Az 51 kilogrammosok hét indulót felvonultató mezõnyében bár sportolónk az elsõ kanyart kihagyja, de a következõ fordulóban nagy valószín?séggel, a bolgár világbajnokkal néz majd farkasszemet.
Tovább...
 
Szabó Beáék Nagyszalontára utaznak Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Négy ökölvívónk kapott meghívást a hétvégi nagyszalontai nemzetközi versenyre, ahová Rácsai András edzõ kíséri el a csapatot.  A hagyományos nagyszalontai viadalon mindig erõs mezõnyt hoznak össze a szervezõk, s ez úgy t?nik, az idén sem lesz másként, hiszen csapatunkból is kiváló bunyósokat hívtak meg. Eb 5. helyezett sportolónk, Szabó Beáta nem szorul bemutatásra, de a kadet korosztályban egyeduralkodó Jónás Dani is csúcsformában van. Rácsai Lajos és Deél Szabolcs tehetsége is vitathatatlan, most esélyt kapnak, hogy nemzetközi mezõnyben is megmutassák, mire képesek.
 
Három versenyzõnk Rómába készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Szabó Ádám, Török Ferenc és Bernáth István hétvégétõl a junior válogatott tatai edzõtáborában gyakorolnak, hogy kiharcolják az indulást a Rómában rendezendõ junior EU-s bajnokságon. Újabb ökölvívóink mutathatják meg tudásukat nemzetközi ringben, Szabó Ádám (51kg), Török Ferenc (75kg) és Bernáth István (91kg) május 27-tõl Tatán püfölik a zsákokat, s teljes erõbõl készülnek, hogy beverekedjék magukat a Rómába utazó csapatba.
Tovább...
 
Bizalom-Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
  
Image
Jó erõfelmérõnek bizonyult a Vecsésen megrendezett Bizalom-Kupa, bunyósaink lehetõséget kaptak arra, hogy tudásukat versenykörülmények között is leteszteljék. Két serdülõ ökölvívó-palántánk, Mikó Feri és Szabó Sziszi súlycsoportjában nem akadt ellenfélre, így mindketten egy-egy bemutató mérkõzésen mutathatták meg, mennyit tanultak az ökölvívás tudományából. A házigazdák öklözõi nem állították megoldhatatlan feladat elé õket, okos, pontos bunyóval készültek a hátralévõ, komolyabb kihívásokra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3377 - 3384 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites