Kezdőlap
Kezdőlap
Hutai László viszi tovább a kabai csoportot Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Nem lesz könny? dolga Hutai Lacinak, hiszen Kiss Robi kit?nõ csapatot hozott össze Kabán. Az egykori kiváló kickbokszos és ökölvívó tanítványai számtalan érmet szereztek mindkét sportág országos bajnokságain, és nemzetközi versenyein. Ám Robi a civil életben lehetõséget kapott a továbblépésre, így kénytelen volt felhagyni edzõi karrierjével. Bármennyire is fájdalmas volt a döntés, szomorú szívvel, de kénytelen volt meghozni.
Az élet azonban megy tovább, Robi egykori mesterét, Hutai Lacit kérte fel az edzések további vezetésére, amit a tréner örömmel vállalt el. Kész csoportot kapott, a 15 fõs társulat tele tehetségekkel, akik a bunyóban és a kickbokszban is szép eredményeket érhetnek el.
Kiss Róbertnek köszönjük eddigi munkáját, az új vezetõnek, Hutai Lászlónak pedig sok sikert kívánunk!
 
Bunyó a Bocskaikertben Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Bocskaikert elsõ embere, Szõllõs Sándor egykor hajdúhadházi öklözõként korosztályos magyar bajnoki címet szerzett, így a sportághoz való vonzódása csöppet sem meglepõ. A polgármester úr megválasztása után szinte azonnal felvette a kapcsolatot egyesületünk ügyvezetõjével, Szabó Sándorral - akihez régi sportbarátság f?zi -, hogy segítsen a településen beindítani az ökölvívó oktatást. Az nem lehet kérdés, hogy a bunyó jótékony hatással van a gyerekek szellemi és fizikális fejlõdésére, s többek között segít a hátrányos helyzet? fiatalok szociális integrálódásában is. A polgármester úr mellett az általános iskola vezetése is teljes mellszélességgel az ügy mellé állt, s hetente háromszor, hétfõn, szerdán és pénteken 17 órától lehetõséget biztosít a tréningekre. A november 20-tól kezdõdõ edzéseket a Hajdúhadházon már szép eredményeket elért szakember, Fazekas László vezeti majd. A DVSC Ökölvívó Kft. biztosítja az edzõt, a felszerelést, s állja a versenyeztetés költségeit. Reméljük, bocskaikerti tagozatunk is hamarosan hasonló eredményeket produkál, mint a Kabán, a Nagy Sándor-telepen és a Hódos Imre Sportcsarnokban m?ködõ csapatunk.
 
Norbi a cseheknél is király! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Norbi az edzések mellett a cseh ökölvívó csapatbajnokságon is folyamatosan teszteli formáját, a múlt héten a Prosi együttesének színeiben lépett a kötelek közé.
54 kilóban induló bunyósunknak nem jutott könny? ellenfél, hiszen az egyik hazai élversenyzõvel szemben kellett bizonyítania. A húzós, kiegyenlített elsõ menet után azonban felnõtt magyar bajnokunk iramot váltott, s a második etapban a közönség óriási bíztatása közepette lefiniselte a cseh vitézt. Kit?nõ forma, harcos bunyó, bizakodásra ad okot a december elsõ hetében megrendezendõ országos bajnokság elõtt. Az elismerés mellett a kint szerzett pénzdíj sem jön rosszul öklözõnknek, aki így egészíti ki jövedelmét.
A cseh csapat a döntõben is számít Norbira, a csb záró fordulóját december 2-án rendezik.
 
 
Bernáth Pisti magyar bajnok! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 27.
Image
Az összecsapás számunkra kedvezõen alakult, Pisti esélyt sem adott vetélytársának, s két menet alatt eldöntötte a mérkõzést. Az elsõ etap tapogatózása után a másodikban kinyílt a pofonzsák, a bíró kétszer számolt Pázmányra, akinek edzõje bedobta a törölközõt.
A mérkõzésvezetõ kihirdette Bernáth István gyõzelmét, aki így az eredményes birkózó-pályafutás után az ökölvívásban is megszerezte elsõ magyar bajnoki aranyérmét. Gratulálunk!
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3377 - 3384 / 3596
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites