Kezdőlap
Kezdőlap
Szabó Ervin kiharcolta a kadet vb indulás jogát Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Örömmel számolunk be arról, hogy többszörös magyar bajnok ökölvívónk, Szabó Ervin 57 kilogrammban a kadet válogatott tagjaként részt vehet az isztambuli világbajnokságon. Nagy rendezõ az élet, valahogy mindig helyükre kerülnek a dolgok. Amikor két héttel ezelõtt elkezdõdött a kadet válogatott tatai edzõtábora, akkor úgy állt a helyzet, hogy Jónás Dani (52 kg) és Zöld Tamás (60 kg) biztosan indulhat a világbajnokságon, míg Szabó Ervinre a felkészítõ ember szerepe várt.
Tovább...
 
Simon Niki készül a visszatérésre! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Európa-bajnoki bronzérmesünk a szülés után pár hónappal elkezdte a könnyített edzésmunkát, természetesen a baba az elsõ, de Niki nem hanyagolja el az ökölvívást sem, készül a visszatérésre.
Tovább...
 
Szabó Ádám második helyet szerzett Brandenburgban! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Sikeresen szerepeltek ökölvívóink a hagyományos németországi junior tornán - Szabó Ádám csak a döntõben szenvedett vereséget kazah ellenfelétõl, de Paczók Laci teljesítményére sem lehet panasz, bár õ kikapott a késõbbi gyõztes orosz bunyóstól.
Tovább...
 
Bonyodalom a kadet vb-re készülõ csapat körül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Az idáig biztos vb-indulónak hitt Zöld Tominak a jelek szerint távolodni látszik a megmérettetés, a tartaléksorból elõrelépõ Szabó Ervinnek azonban megnõttek az esélyei. A magyar kadet ökölvívó válogatott túl van a tatai edzõtáborozás elsõ hetén, számunkra igen felemás eredményekkel. Arról már beszámoltunk, hogy Jónás Dani betegség miatt kihagyta az elsõ gyakorlásokat, de a hét végén arról is értesültünk, hogy az idáig biztos utazónak hitt Zöld Tamás nagy valószín?séggel nem vehet részt a világbajnokságon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3377 - 3384 / 3534
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites