Kezdőlap
Kezdőlap
Megkezdõdött a kadet világbajnokság! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Szombaton Isztambulban a mérlegeléssel megkezdõdött a kadet ökölvívók korosztályos világbajnoksága, ahol az 57 kilós súlycsoportban klubunk versenyzõje, Szabó Ervin is kötelek közé lép.
A magyar válogatott nyolc sportolója közül Ervin sorsolása felemásnak mondható: öklözõnk a sötét lónak számító kirgiz bunyóssal találkozik a nyolc közé jutásért, s az egykori szovjet utódállamok ökölvívásának színvonalát ismerve, az összecsapás nem ígérkezik sétagaloppnak.
Tovább...
 
Szabó Ervin elutazott a világbajnokságra Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
A kadet válogatott elutazott a hét végén kezdõdõ isztambuli világbajnokságra, soraiban magyar bajnok ökölvívónkkal, Szabó Ervinnel. A héten már csak az utolsó simításokat végezték kadet korú öklözõink a tatai edzõtáborban, mindenkinél az volt a cél, hogy a lehetõ legjobb formába kerüljön a törökországi vb rajtjáig. A forma mellett persze a súlykategória elérése is fontos cél volt a tábori gyakorlások során, s örömmel jelenthetjük, Szabó Ervinnek ezzel sem volt problémája. Bunyósunk a tegnap esti vacsora után is közel járt az 57 kilós súlyhatárhoz, így vélhetõen nem okoz majd gondot számára a szombati mérlegelés.
Tovább...
 
Egy polccal feljebb kerülhetnek Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Az igen markáns arcát mutató DVSC Ökölvívó Kft. mára megkerülhetetlen szereplõvé nõtte ki magát a város sportéletében. Olimpiai sportág lévén sikereik felértékelõdtek, pláne annak tükrében, hogy a legutóbbi ötkarikás játékokon egyedül Zsivoczky Attila tízpróbázó képviselte színeinket.
Tovább...
 
Készülnek a lányok a Boszorkány-kupára Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Nem állítanánk, hogy a nõi ökölvívás jeles képviselõit elkényezteti a hazai versenynaptár, de azért nyáron a hölgyek is megmutathatják, mit is érnek a nemzetközi mezõnyben. Jövõ héten Kosznovszki Kati és Szabó Bea lép majd a kötelek közé a pécsi Boszorkány-kupán.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3385 - 3392 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites