Kezdőlap
Kezdőlap
Nyolc aranyat nyertünk a diákolimpián!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Csapatunk megduplázta a tavaly szerzett aranyérmek számát – a kecskeméti diákolimpiáról nyolc elsõséget hoztak el sportolóink. Kiss Roland nyitotta a DVSC öklözõinek szombati diadalmenetét, serdülõ 34 kilóban versenyzõ ökölvívónk a döntõben egyhangú pontozással verte azt a Pásztor Csabát, akitõl néhány hete a nyíregyházi Pofonpartin még vereséget szenvedett. Nemes bosszú volt, gratulálunk, Roland!
Tovább...
 
Tíz döntõsünk így is van Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Nem csak az ellenfelekkel, de a bírói nyomással is meg kellett küzdeniük versenyzõinknek a pénteki elõdöntõkben, így „csak” tíz öklözõnk jutott a fináléba. Nem kezdõdött túl jól a pénteki nap ökölvívóink számára, Vinis Csaba 3-2-re kikapott a paksi Gertner Ferenctõl, úgy, hogy az alig tudta megütni pontosan szurkáló tehetségünket. Ellenben Nagy Péter magabiztosan hozta az MTK-s Zsiga Richárd elleni derbit, magyar bajnokunk jó esélyekkel várhatja a finálét, ahol Kanalas Dávid ob döntõs vár majd rá. Tóth Robinak nem sikerült a döntõbe jutás, Kese Péter 3-2 arányban jobbnak bizonyult, úgy t?nik, Robinak kevés a heti három edzés, hiszen a mérkõzés végére elfogyott a szuflája.
Tovább...
 
17 öklözõnk a négy között! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Tovább folytatják jó szereplésüket ökölvívóink a kecskeméti diákolimpián – a második nap után 17 bunyósunk kvalifikálta magát a legjobb négy közé. Nagy Péter (serd. 50kg) a tatabányai Tapler Ferencet verte izgalmas, jó iramú mérkõzésen, így már a legjobb négy között várhatja a folytatást, ahol egy MTK-s öklözõ vár rá. A kadet korosztályban Zöld Tamás (kad. 57kg) a nagyon tehetséges szolnoki Balázs Jánoson lépett túl, a döntõbe jutásért egy serdülõbajnok kiskunfélegyházi öklözõt kell legyõznie.
Tovább...
 
Sikeresen indult az elsõ nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Ökölvívóink, egy-két kivételtõl eltekintve sikeresen szerepeltek a kecskeméti diákolimpia országos döntõjének elsõ napján. Közülük is kiemelkedett Szabó Ervin és Gyulai Tibor, akik kõkemény, magas színvonalú mérkõzésen gyõzték le ellenfelüket. Jól kezdõdött számunkra a viadal, a serdülõ 34 kilogrammban szereplõ Kiss Roland rögtön a döntõbe jutásért lépett szorítóba, s gyõzött a jó iramú mérkõzésen. A 38, 5 kilós Móna Karcsinak már nem ment ilyen jól, megosztott pontozással kikapott, de ha egy kicsit jobban odatette volna magát, akkor meg lehetett volna a gyõzelem.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3385 - 3392 / 3481
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites