Kezdőlap
Kezdőlap
Kadet ob: elsõ nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Jól indult a csütörtöki nap, a 46 kilogrammban szereplõ Vinis Csaba magabiztosan verte a szolnoki Szénási Krisztiánt a nyolc közé jutásért vívott küzdelemben. Bunyósunk számára a következõ forduló már nem ígérkezik ilyen könny?nek, az éremért a tavalyi bajnokkal, az egri Könny? Róberttel kell csatáznia. Bár nem Csaba a meccs esélyese, de egy ob-n mindig összekapja magát az ember, így bármi megtörténhet.
Tovább...
 
Nagykanizsán a kadettek Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Talán legerõsebb korosztályunk, a kadetek kezdik meg szereplésüket csütörtökön a nagykanizsai csarnokban. Reméljük, a srácok és a csapatvezetõk nem fáradnak el a hosszú utazástól, és már az elsõ napon száz százalékon pörögnek majd. A korosztály erõsségét ismerve erre szükség is lesz, hiszen a kadeteknél jó néhány versenyzõ szinte már a felnõtt ökölvívók nívóján versenyez. Nagykanizsán hét sportolónk lép ringbe, a szakvezetés öt érmet, ezen belül két-három döntõst vár. Az ob versenynapjairól minden nap friss híreket közlünk portálunkon.
Tovább...
 
Két aranyat hoztunk el Nyíregyházáról! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Szabó Bea és Simon Niki is gyõztesen abszolválta a vasárnapi finálét. Már a finálé elõtt tudtuk, 46 kilogrammban induló bajnoknõnknek nem lesz könny? dolga a házigazdák kedvence, Kiss Kitti ellen. A találkozó megfelelt az elõzetes várakozásoknak, a két lány kemény csatát vívott, de Niki rutinja és fizikai fölénye döntõnek bizonyult. Simon Nikolett az ökölvívás minden elemében jobb volt, s ha még azt is hozzávesszük, hogy az éjszakáit manapság növekvõ csemetéje miatt nemigen alussza végig, akkor még nagyobb sikerének értéke. Megható jelenet volt, amikor a szülés után visszatérõ anyuka kislányával a karján állt fel a dobogó legfelsõ fokára.
Tovább...
 
Niki és Bea döntõs! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Simon Nikolett tovább folytatja remek sorozatát, az elõdöntõben a nyíregyházi Németh Csillánál bizonyult jobbnak. A házigazdák képviselõje elsõsorban a belharcot erõltette, de Niki nem ment bele a maszatolásba, távolról bal-, jobb egyenesekkel kiszurkálta vetélytársát. A vasárnapi döntõben szintén nyíregyházi öklözõ vár Eb-bronzérmesünkre, Kiss Kitti próbálja feltartani az aranyhoz vezetõ úton.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3393 - 3400 / 3596
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites