Kezdőlap
Kezdőlap
Pofonparti Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Negyedik állomásához érkezett a Pofonparti – a versenyt a nyírség fõvárosában, Nyíregyházán, a NYVSC ökölvívó termében rendezik meg. Kezdési idõpont: 2006. április 28. péntek 17 óra. Csapatunk a sikeres diákolimpia után Nyíregyházára látogat, ahol 12 versenyzõvel képviselteti magát a nagysikernek örvendõ Pofonpartin. A gárda összeállításban nem lesz különleges változás, lehetõséget kapnak serdülõ, kadet, junior, valamint nõi öklözõink is. Reméljük, a torna - akárcsak az elõzõ három alakalommal - segíti majd a fiatalabb versenyzõk tapasztalatszerzését, a rutinosabbaknak pedig jó felmérõ lesz az országos ranglistaversenyek elõtt. Az eredményekrõl szombaton számolunk be portálunkon.
 
Norbi már biztos utazó, Beának még küzdenie kell Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
A magyar ökölvívó válogatott nõi és férfi kapitánya is nyilatkozott honlapunknak: Balzsay Károly érmet vár Kalucza Norberttõl a németországi „A” kategóriás versenyen, míg a nõk fõnöke, Szántó József csak csütörtökön hozza nyilvánosságra az isztambuli versenyre utazók névsorát, így Bea még két napig izgulhat.
Tovább...
 
Nyolc aranyat nyertünk a diákolimpián!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Csapatunk megduplázta a tavaly szerzett aranyérmek számát – a kecskeméti diákolimpiáról nyolc elsõséget hoztak el sportolóink. Kiss Roland nyitotta a DVSC öklözõinek szombati diadalmenetét, serdülõ 34 kilóban versenyzõ ökölvívónk a döntõben egyhangú pontozással verte azt a Pásztor Csabát, akitõl néhány hete a nyíregyházi Pofonpartin még vereséget szenvedett. Nemes bosszú volt, gratulálunk, Roland!
Tovább...
 
Tíz döntõsünk így is van Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Nem csak az ellenfelekkel, de a bírói nyomással is meg kellett küzdeniük versenyzõinknek a pénteki elõdöntõkben, így „csak” tíz öklözõnk jutott a fináléba. Nem kezdõdött túl jól a pénteki nap ökölvívóink számára, Vinis Csaba 3-2-re kikapott a paksi Gertner Ferenctõl, úgy, hogy az alig tudta megütni pontosan szurkáló tehetségünket. Ellenben Nagy Péter magabiztosan hozta az MTK-s Zsiga Richárd elleni derbit, magyar bajnokunk jó esélyekkel várhatja a finálét, ahol Kanalas Dávid ob döntõs vár majd rá. Tóth Robinak nem sikerült a döntõbe jutás, Kese Péter 3-2 arányban jobbnak bizonyult, úgy t?nik, Robinak kevés a heti három edzés, hiszen a mérkõzés végére elfogyott a szuflája.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3393 - 3400 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites