Kezdőlap
Kezdőlap
Kalucza döntõt bokszol Zágrábban Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
S
Image
zakosztályunk büszkesége, a felnõtt magyar bajnok és junior Európa-bajnoki bronzérmes Kalucza Norbert a magyar válogatott tagjaként a horvát fõvárosban egészen a döntõig verekedte magát.
Norbi az 51 kilós kategória elõdöntõjében kétséget sem hagyott afelõl, klasszisokkal jobb ökölvívó szerb ellenfelénél. A rá jellemzõ kõkemény, agresszív, támadó bunyónak köszönhetõen a szerb srác egymás után nyelte az ütéseket, s a második menetre összegy?lt a döntõ fölényhez szükséges húszpontos különbség. Ökölvívónk a fináléban egy francia bunyós ellen harcol majd az aranyért. A Balzsay Károly vezette válogatottból Kauczán kívül még a hajdúsámsoni Varga Miklós is döntõbe jutott.
  
 
Döntetlenek napja Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
A Pofonparti második állomásán igen kevés klub képviseltette magát, a 15 pár mérkõzése azonban izgalmas csatákat hozott, jó erõfelmérõ volt a kecskeméti diákolimpia elõtt. Az összecsapásokon nagyon sok volt a döntetlen eredmény, a nyíregyházi öklözõk szinte kivétel nélkül „megkapták” a hazai pályát. Az elõre beharangozott bombaerõs csapatból nem mindenki vett részt a Pofonparti második állomására, Zöld Tamás, Jónás Dani és Móna Imre sem lépett szorítóba. Ott volt viszont nõi csapatunk három jeles képviselõje, Szabó Beáta, Vlajk Alexandra, Kosznovszki Kati is, de a fiúk sz?k elitjébõl csak Nagy Péter és Szabó Ervin képviselte a debreceni színeket.
Tovább...
 
Nyíregyháza a Pofonparti második állomása Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Az év idei második Pofonpartiját a szomszédvár Nyíregyháza rendezi, ahol serdülõ, kadet valamint nõi ökölvívóinkkal összesen 15 fõ képviseli a DVSC Ökölvívó Kft. színeit. A mostani Pofonparti több dologban is különbözik az eddig megszokottaktól: a jól ismert Vágóhíd utcai ökölvívóterem helyett most a Nyírségben szállnak majd a pofonok, de együttesünk összetétele is más, a feltörekvõ fiatalok mellett magyar bajnokaink is ringbe lépnek. Többek között keszty?t húz Szabó Ervin, Zöld Tamás, Jónás Dani, Móna Imi, de ott lesz nõi magyar bajnokunk, Szabó Beáta, valamint Vlajk Alexandra és Kosznovszki Kati is. Deél István vezetõedzõ szerint a verseny jól szolgálja a felkészülést, lemérhetõ, milyen formában vannak öklözõink a diákolimpia elõtt, hiszen Kecskeméten kemény próbatétel vár a fiúkra, a házigazdák gõzerõvel készülnek, több mint 20 versenyzõjüket küldik majd harcba.
 
Szabó Sándor MÖSZ sportszakmai díjat kapott! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Újabb elismerésben részesült a debreceni ökölvívás egyik jeles képviselõje – Szabó Sándort, a DVSC Ökölvívó Kft. tulajdonosát a Magyar Ökölvívó Szakszövetség sportszakmai díjjal tüntette ki.
Szakosztályunk nevében szívbõl gratulálunk!
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3393 - 3400 / 3472
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites