Kezdőlap
Kezdőlap
Eb-dobogó törött állkapoccsal Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.

Image
A debreceni média is felfigyelt szakosztályunk kiemelkedõ eredményeire: az egyik legolvasottabb internetes portál, a www.vagy.hu közölt hosszabb írást újdonsült kadet Európa-bajnoki bronzérmesünkrõl, Móna Imrérõl.

 

 

Tovább...
 
Derecskei Majális Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
A hétvégén a derecskei vadászházban összegy?lt a DVSC ökölvívócsalád apraja-nagyja, hogy egy jó kis fõzéssel, kevéske italozással, beszélgetéssel és sok focival zárják a nyári pihenõt, hogy utána mindenki friss erõvel láthasson munkához. A bulin készült képeket megnézhetitek a fotógalériában.
 
Bernáth István ezüstérmes! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Nehézsúlyú ökölvívónknak a horvát nemzetközi junior bajnokság döntõjében már túl nagy falat volt a hazai pálya elõnyét bõségesen élvezõ vetélytársa, így meg kellett elégednie a fényesen csillogó ezüstéremmel. Bernáth Istvánnak nem sok pihenõt engedélyezett az edzõi stáb, a jövõ héten már újra Tatán készül a felnõtt válogatottal, segíti a plovdivi Európa-bajnokságra készülõ keretet.
Tovább...
 
Bernáth Pisti döntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Nehézsúlyú ökölvívónk, Bernáth István beverekedte magát a döntõbe a Franco Blagonic Kupán, az 57 kilós Paczók Lacinak azonban nem sikerült a bravúr, kikapott francia ellenfelétõl, így bronzéremmel zárta a viadalt. Lacinak nem volt könny? dolga bombaerõs francia ellenfelével szemben, a sz?ken csordogáló hírekbõl annyit tudtunk meg, hogy állta a sarat, de az atlétikusan kit?nõen képzett fekete harcos még túl nagy falat volt számára. Semmi gond, Laci, fényesedik majd még az az érem!
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3393 - 3400 / 3534
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites