Kezdőlap
Kezdőlap
Kaluczának túl kemény dió volt a moldáv Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Véget ért Kalucza Norbert számára a Bocskai-emlékverseny - 51 kilós ökölvívónk a négy közé jutásért döntõ fölénnyel szenvedett vereséget világbajnok és olimpiai bronzérmes moldáviai ellenfelétõl.
Tudtuk, nehéz lesz az összecsapás, de azért nem gondoltuk, hogy ennyire jó a Moldáviából érkezett bunyós. Az elõzetes hírek szerint Európa-bajnoki címmel érkezett Debrecenbe, de mint késõbb kiderült, egy világbajnoki arany és egy olimpiai bronzérem is van a tarsolyában.
Tovább...
 
Kalucza Norbi az elõdöntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Reménységünk, Kalucza Norbert a Bocskai-emlékverseny második napján mutatkozott be, s magabiztos öklözéssel múlta felül a szíriai el-Maszri-t. A hazai közönség fergeteges bíztatása közepette léptek a kötelek közé a mérkõzõ felek, de Norbi az elsõ két menetben még csak takaréklángon égett.
Tovább...
 
Kalucza egy szír versenyzõ ellen kezd a Bocskain! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Megtartották az 50. Bocskai István Nemzetközi Emlékverseny mérlegelését és sorsolását, ahol összesen 15 ország 130 ökölvívója adta le nevezését. Kalucza Norbertnek - csapatunk junior Európa-bajnoki bronzérmesének, aki Bedák legyõzésével már a felnõttek között is letette névjegyét - jól sikerült a fogyasztás, így minden gond nélkül hozta a súlyát. Kategóriájában, az 51 kilós súlycsoportban 7 versenyzõ mérlegelt, többek között szír, moldáv, török, indiai ausztrál bunyós száll harcba az érmekért.
Tovább...
 
Mégsem mi vagyunk a legjobbak? Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Érdekes döntés született néhány nappal ezelõtt a Magyar Ökölvívó Szövetség ülésén: a testület visszamenõleg megváltoztatta a 2005. évi országos bajnokságok pontozási rendszerét, minek eredményeképpen nem a DVSC Ökölvívó Kft. a múlt év legjobb amatõr egyesülete.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3401 - 3408 / 3472
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites