Kezdőlap
Kezdőlap
Ma m?tik Imit Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Újdonsült kadet Európa-bajnoki bronzérmesünknek nem ígérkezik könny?nek a mai nap, ugyanis a klinika szájsebészetén lesz „randevúja” egy fehér köpenyes úriemberrel. Egy biztos, emlékezetes lesz a kadet Eb, és az azt követõ néhány nap Imi számára. A Tiranában fantasztikus produkciót nyújtó versenyzõnk sérülés miatt nem állhatott ki az elõdöntõ mérkõzésre, de ami még nagyobb baj, törött állkapoccsal jött haza az albánoktól.
Tovább...
 
Eltört Imi állkapcsa, így bronzéremmel zárta az Eb-t Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Rossz híreket kaptunk a tiranai kadet Európa-bajnokságról: Móna Imrét az azerivel vívott gyõztes mérkõzését követõen kórházba szállították, ahol a röntgen vizsgálat után állkapocs-törést állapítottak meg az orvosok, így Imre számára véget ért a kontinensviadal.
Tovább...
 
Móna Imi már érmes az Eb-n! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Móna Imre csütörtökön fantasztikus teljesítményt nyújtott a tiranai ringben, ahol gigászi csatában múlta felül azerbajdzsáni ellenfelét, így már a legjobb négy között várhatja orosz vetélytársát. A gyõzelem sajnos áldozattal járt, bunyósunkat a meccs után kórházba szállították, hogy megröntgenezzék sérült állkapcsát.
Tovább...
 
Remek Móna-kezdés Tiranában! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Szép sikerrel mutatkozott be a tiranai kadet Európa-bajnokságon Móna Imre (63kg) – ökölvívónk a nyolc közé jutásért a házigazdák versenyzõjét verte döntõ fölénnyel. Végre megszületett az idei elsõ debreceni siker a korosztályos Európa-bajnokságok folyamán, Török Ferenc, Bernáth István, Jónás Dániel és Zöld Tamás veresége után Móna Imre megmentette a cívisváros bunyósainak becsületét. Lehet, nem õ a legismertebb és legeredményesebb a kontinensviadalokon résztvevõ DVSC-s sportolók közül, de hogy neki van a legnagyobb szíve, az egészen bizonyos.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3401 - 3408 / 3534
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites