Kezdőlap
Kezdőlap
Zöld Feri behúzta a hatodik strigulát!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Hatodik profi összecsapásán is veretlen maradt Zöld Ferenc – ökölvívónk hatmenetes csatában egyhangú pontozással gyõzött a szlovák Ambróz Horvath ellen.Az Arena-Promotion megadta a módját a gála rendezésének, elõször nyolc amatõr ökölvívó mérkõzés szerepelt a programban, majd egy kis hastáncbemutató után három kyokusinkai csatát láthattak a nézõk. Az elsõ profi összecsapáson Sütõ Tamás a második menetben megadásra kényszerítette szlovák ellenfelét, majd bunyósunk, Zöld Feri lépett a kötelek közé.
Tovább...
 
A fivér bosszúra készül Feri ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.

Image
Most már majdnem biztosra vehetõ, hogy végre a kötelek közé léphet hatodik profi összecsapásán Zöld Ferenc. Bunyósunk elsõ hatmenetes találkozóján egykori ellenfelének testvérével néz majd farkasszemet.
A szombati összecsapás elõtt kérdeztük az eddig veretlen bunyósunkat, milyen formában érzi magát, hogy sikerült a felkészülése.

 

Tovább...
 
Zöld Tomi a király márciusban! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.

Image
Igaz, kemény Pofonpartikon edzõdött a csapat tagjainak nagy része, de a válogatottban két gyõzelmet is aratott Zöld Tamás „március hónap sportolója” címét nem kérdõjelezheti meg senki. Sokan talán felteszik a kérdést, miért olyan nagy dolog, hogy Tamás kétszer is nyert egy válogatott csapattalálkozón, elvégre diákolimpiai- és magyar bajnokról van szó, aki mellesleg Eb 5. hellyel is rendelkezik. Csak a tisztánlátás végett, öklözõnk több mint egy hetes betegség után csatázott a válogatott színeiben Újvidéken.

 

 

Tovább...
 
Jól szolgálta a felkészülést a Pofonparti Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Jó mezõny, kit?nõ mérkõzések, teljes siker! Lehet, már kicsit unalmas, hogy állandóan a Pofonparti sikerérõl szólnak a hírek, de olyan jó beszámolni a folyamatosan magas szint? versenyzésrõl, s arról, hogy az eseményre megmozdul a régió ökölvívása. Kezdjük az elején! A gyermekek között versenyzõ Rácsai Ferencnek nem okozott gondot Tóth Roland (Somi Box Klub) legyõzése, Ferike nagyon ügyesen, okosan, tehetségéhez méltón bokszolt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3401 - 3408 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites