Kezdőlap
Kezdőlap
Zöld Feri veretlensége megõrzésére készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Bár az ellenfél kiléte még kérdéses, ennek ellenére Zöld Ferenc, szakosztályunk profi versenyzõje hatodik mérkõzésén is szeretné megõrizni hibátlan mérlegét. A hatmenetes találkozóra március 25-én, Kecelen kerül sor.
 
Tovább...
 
Török Frici február legjobbja! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Igaz, még csak most indult be a versenyszezon, de azért már született egy-két figyelemreméltó eredmény. Junior bajnokunk, Török Ferenc toronymagasan nyerte a rangos Énekes-emlékversenyt, így a szakvezetés szerint õt illeti a hónap legjobbja cím.  - Több, mint két hete nyerted meg az Énekes-emlékversenyt, ezután azonban nem sokat voltál edzésen. Mi történt, szabit vettél ki?
Tovább...
 
Kalucza ezüstérmes a Zlatko Hrbic Tornán! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
A Bocskai-emlékversenyen szerzett bronzérem után Zágrábban is dobogóra állhatott Kalucza Norbert – bajnokunk ezüstérmet szerzett az 51 kilós kategóriában. Reménykedtünk, Norbi a döntõben talán legyõzi világbajnok francia ellenfelét, de a dolgok maradtak a realitás talaján, s kidomborodott a gall bunyós tudásbeli különbsége. Mindent egybevetve, Norbinak semmi oka a szégyenkezésre, hiszen a négy menet során végig egyenrangú partnere volt nagynev? vetélytársának.
 
Kalucza döntõt bokszol Zágrábban Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
S
Image
zakosztályunk büszkesége, a felnõtt magyar bajnok és junior Európa-bajnoki bronzérmes Kalucza Norbert a magyar válogatott tagjaként a horvát fõvárosban egészen a döntõig verekedte magát.
Norbi az 51 kilós kategória elõdöntõjében kétséget sem hagyott afelõl, klasszisokkal jobb ökölvívó szerb ellenfelénél. A rá jellemzõ kõkemény, agresszív, támadó bunyónak köszönhetõen a szerb srác egymás után nyelte az ütéseket, s a második menetre összegy?lt a döntõ fölényhez szükséges húszpontos különbség. Ökölvívónk a fináléban egy francia bunyós ellen harcol majd az aranyért. A Balzsay Károly vezette válogatottból Kauczán kívül még a hajdúsámsoni Varga Miklós is döntõbe jutott.
  
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3409 - 3416 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites