Kezdőlap
Kezdőlap
Az ötödik sem okozott gondot! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Idei utolsó, ötödik profi mérkõzését is magabiztosan hozta Zöld Ferenc, a DVSC Ökölvívó Kft. versenyzõje négymenetes csatában gyõzte le a szlovák Miro Dicky-t.Portálunk a szakosztály évzáró vacsorája után készített interjút a tehetséges öklözõvel.

 

Tovább...
 
Kalucza legyõzte Bedákot!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Fantasztikus debreceni siker született a férfi országos bajnokság légsúlyú döntõjében, junior Európa-bajnoki bronzérmesünk, Kalucza Norbert parádés mérkõzésen gyõzte le a felnõtt vb-ezüstérmest, Bedák Pált.Egy gombost?t sem lehetett leejteni az ökölvívó ob döntõinek otthont adó Hotel Eger konferenciatermében. A szépszámú nézõsereg a Kalucza-Bedák mérkõzésen igazi bunyót láthatott, ahol versenyzõnk 40-39 arányú pontozással bizonyult jobbnak nagynev? ellenfelénél.
Tovább...
 
Férfi ob: Kalucza a döntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Felemásra sikeredett versenyzõink számára a férfi országos bajnokság harmadik napja, légsúlyú öklözõnk, Kalucza Norbert hozta a tõle elvárt gyõzelmet, sima mérkõzésen verte a Szántó-tanítványt, a jó képesség? Radulyt. 54kilogrammban azonban már nem volt ilyen szerencsénk, Újhelyi Lajos az elsõ menetben feladta a találkozót a kõszegi Hódosi Zsolt ellen, így a harmadik helyen végzett.

 

 

Tovább...
 
Két versenyzõnk a négy között! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Szerdán megkezdõdött a felnõtt férfi ökölvívók országos bajnoksága, ahol 112 versenyzõ adta le nevezését. A DVSC három versenyzõvel, Kalucza Norberttel (51kg), Gombos Lajossal (51kg), Újhelyi Lajossal (54kg) képviseltette magát, junior bajnokunk, Török Ferenc (75kg) betegség miatt nem vállalta a megmérettetést.
Két versenyzõnk is szorítóba lépett a felnõtt ob elsõ napján az egri Kossuth Zsuzsa Gimnázium és Szakközépiskola tornatermében felállított ringben.

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3409 - 3416 / 3472
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites