Kezdőlap
Kezdőlap
Pénteken Pofonparti, szombaton Sziget-napok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Június 9-én újra beindul a nagy-nagy pofonofon, azaz ismét megrendezzük a versenyzõk és a szurkolók körében is méltán népszer? péntek délutáni rendezvényünket, a Pofonpartit.A fiatalabbaknak tapasztalatszerzésre, a rutinosabb versenyzõknek formában tartásra szolgáló eseményt 2006. június 9-én 17 órától egyesületünk Vágóhíd utcai csarnokában bonyolítjuk le. A megye összes ökölvívó szakosztályán kívül már jelezték érkezésüket a törökszentmiklósi, a hódmezõvásárhelyi és a nyíregyházi bunyósok is. Minden érdeklõdõt szeretettel várunk!
Tovább...
 
Kiss Roland május legjobb DVSC-s ökölvívója Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
A serdülõk között versenyzõ 36 kilós kabai fiú megnyerte a diákolimpiát és elsõ helyet szerzett a Tanintézetek Országos Bajnokságán is, így a DVSC szakmai vezetése õt választotta a hónap legjobb sportolójának.A 13 éves fiatalember még csak egy éve szereplõje az ökölvívó versenyeknek, bár igaz, már négy éve gyakorolja a kickbokszot, így nem volt számára teljesen ismeretlen a szorítók világa.
Tovább...
 
Három öklözõnk utazhat a tiranai Európa-bajnokságra! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Jól szerepeltek sportolóink az Egerben megrendezett Bornemissza-emlékverseny zárónapján – Jónás Dani, Zöld Tomi és Móna Imi is megnyerte súlycsoportját, így készülõdhetnek a kadettek kontinensviadalára. Természetesen a csapatversenyt is megnyertük, majdnem kétszer annyi pontot szereztünk, mint a második helyezett együttes.
Tovább...
 
Jók az esélyeink a döntõkre! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Vinis Csabi kivételével minden öklözõnk gyõzelemmel zárta az egri Bornemissza-emlékverseny szombati versenynapját, így bizakodva tekinthetünk a döntõ mérkõzések elé.Kabai tehetségünknek, Vinis Csabinak túl nagy falat volt Lakatos Róbert, bár öklözõnk igazi harcosként küzdött a szorítóban, ez most kevés volt kit?nõ képesség? ellenfele ellen. Csaba szeptembertõl Debrecenben folytatja iskolai tanulmányait, akaratát s lelkiismeretes természetét ismerve bizton állítjuk, a következõ szezont kirobbanó formában bokszolja majd végig.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3409 - 3416 / 3534
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites