Kezdőlap
Kezdőlap
Kosznovszki Kati-interjú Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
- Légy szíves, mesélj a bécsújhelyi viadalról!

- Pénteken egy német lány ellen léptem szorítóba, de a második menetben orrvérzés miatt leléptettek. Sajnálom, azt hiszem, jó kis meccset vívhattunk volna. Az orrvérzésrõl még csak annyit, nálam ez már évek óta visszatérõ probléma, bár az sem tett jót, hogy a bécsújhelyi viadal elõtt egy kick-boksz meccsen összefejeltem Takács Ritával, ami után rendesen megsérült az orrom – válaszolt a DVSC újdonsült 54 kilogrammos válogatott ökölvívója.
Tovább...
 
Junior vb: jobb volt az angol Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
- Az elsõ meccset magabiztosan, 22:6-ra hoztam a trinidadi srác ellen, bal-jobbegyenesekkel többször meg tudtam ütni, aztán eltáncoltam elõle. Érdekességként elmondhatom, a fiúnak Magyarországon végzett edzõje volt, de szerencsére nem találták a magyaros stílus ellenszerét – mondta Bernáth István, akinek a második fordulóban sajnos már nem ment ilyen jól. Az éremért menõ csatában az elsõ menetben feladta a mérkõzést a majd egy fejjel magasabb, 15 kilóval nehezebb angol ökölvívó ellen.
Tovább...
 
Négy arany a Mátra-kupán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Nagy Péter (serd. 56kg) a Boxbarátok SE versenyzõjével, Tallósival vívta a súlycsoport döntõjét, ahol magyar bajnokunk magabiztosan gyõzte le jó képesség? fõvárosi ellenfelét. Pétert dicséret illeti egész évben nyújtott kiemelkedõ teljesítményéért, formáját látva nem túlzás kijelenteni, kategóriájában a magyar bajnokság elsõ számú esélyese.
Mikó Feri (serd. 43kg) és Dobos Laci (kad. 80kg) már szombaton megszerezték az aranyérmet, a két fiú ellenfél hiányában állhatott fel a dobogó legfelsõ fokára.
Tovább...
 
Jól indult Mátra-kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Nagy Péter (serd. 56kg) hozta szokásos formáját, sikere egy percig sem forgott veszélyben, bár az elsõ menet kissé csikorgósra sikeredett a hatvani Bedõ Márton ellen, de a második etaptól már nem volt kérdés a gyõztes kiléte. A hatvaniak akkor sem sértõdhettek volna meg, ha a mérkõzésvezetõ idõ elõtt beszünteti a küzdelmet. Sportolónk az aranyéremért a Boxbarátok SE sportolója, Tallósi ellen lép szorítóba.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3409 - 3416 / 3596
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites