Kezdőlap
Kezdőlap
Nyíregyházán készül a kadet-válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Sportolóink nem aprózzák el: juniorjaink Tatán küzdenek a római Eb-részvételért, míg kadetjeink a nyíregyházi edzõtáborban harcolnak azért, hogy ott lehessenek a Tiranában megrendezendõ kontinensviadalon. Szabó Ádám, Török Feri és Bernáth István kõkeményen készül a tatai edzõtáborban, kadetjeinknek, Jónás Daninak, Zöld Tominak, Móna Iminek és Szabó Ervinnek azonban kicsit nehezebb a dolguk, hiszen nem csak a nyíregyházi közös válogatott gyakorlásokon kell megmutatniuk tudásukat, hanem a hétvégi Bornemissza Emlékversenyen is.
Tovább...
 
Gyõzelmek Nagyszalontán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Mindhárom versenyzõnk gyõztesen hagyta el a szorítót Nagyszalontán, ahol a hagyományos, meghívásos nemzetközi versenyen 11 pár csapott össze. Kadet korosztályban versenyzõ kiválóságunk, Jónás Dani továbbra is tartja kirobbanó formáját, de talán errõl román ellenfele bõvebben tudna mesélni. Dani végig uralta a találkozó három menetét úgy, hogy közben vetélytársára számolt a bíró.
Tovább...
 
Kalucza az elõdöntõben búcsúzott Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Sajnos nem hozott sikert az EU-s tagállamok 4. bajnokságának 51 kilogrammos elõdöntõje Kalucza Norbert számára – versenyzõnk pontozásos vereséget szenvedett az európai ranglista harmadik helyén álló bolgár Salimovtól. Hiába fogadkozott Norbi a verseny elõtt, a sors nagyon kemény ellenfelet sodort az útjába a kit?nõ képesség? bolgár Salimov személyében. A derbin már a döntõbejutás volt a tét, s öklözõnk ennek megfelelõen kezdett, abszolút nem játszott alárendelt szerepet nagynev? vetélytársával szemben.
Tovább...
 
Kalucza erõnyerõ, és már érmes! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Tegnap Pécsett megkezdõdött az Európai Uniós Országok 4. Bajnoksága, melyre 19 ország 92 versenyzõje adta le nevezését. Az 51 kilósok mezõnyében versenyzõnk, Kalucza Norbert képviseli a magyar színeket, aki a mérlegelésnél a hetes sorszámot húzta, ezért csak az elõdöntõben kapcsolódik a küzdelmekbe, így már minimum bronzérmes.
Kérdés, szerencsés lesz-e a hetes szám Norbi számára. Az 51 kilogrammosok hét indulót felvonultató mezõnyében bár sportolónk az elsõ kanyart kihagyja, de a következõ fordulóban nagy valószín?séggel, a bolgár világbajnokkal néz majd farkasszemet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3417 - 3424 / 3534
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites