Kezdőlap
Kezdőlap
2005. legjobb amatõr ökölvívócsapata a DVSC!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.

Image
Történetünk során elsõ ízben végeztünk az országos amatõr ökölvívó ranglista élén, köszönhetõen elsõsorban kit?nõ utánpótlás versenyzõinknek. A Szabó Sándor ügyvezetõ által irányított, valamint Deél István, Rácsai András, Tivadar Lajos, Kiss Róbert és Zöld Ferenc edzõk által trenírozott versenyzõk 2005-ben 12 arany-, 2 ezüst-, valamint 18 bronzérmet szereztek a korosztályos magyar bajnokságon. Pazar teljesítmény, reméljük, jövõre is megismétlik a srácok.

 

Tovább...
 
Történelmet írtak a bunyósok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Egy 19 éves debreceni srác okozta a generációváltás jegyében lezajlott egri amatõr férfi ökölvívó bajnokság legnagyobb meglepetését: a junior Európa-bajnoki bronzérmes Kalucza Norbert az 51 kilogrammosok döntõjében legyõzte a friss világbajnoki ezüstérmes Bedák Pált.Kalucza Norbert szereplése feltette a koronát a DVSC ökölvívóinak idei teljesítményére, a piros-fehér sportolók 12 arany-, 2 ezüst- és 18 bronzérmet szereztek az országos bajnokságokon, s nagy fölénnyel nyerték az egyesületek közti pontversenyt is. Ez utóbbi különösen értékes, hiszen debreceni ökölvívó klub még soha nem végzett a táblázat élén.
Tovább...
 
Kalucza Norbert december legjobbja! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
 
Image
Amikor Szabó Beáta megnyerte harmadik felnõtt magyar bajnoki címét, tulajdonképpen eldõlt, december hónapban ki lesz a legjobb DVSC-s ökölvívó. Szabó Sándor ügyvezetõ azonban azt mondta, várjuk meg a felnõtt ob-t, hátha a „kis” Kalucza meglepetést okoz. A megérzés bejött, Norbi három gyõztes meccs után állhatott fel a dobogó legfelsõ fokára.
Tovább...
 
Az ötödik sem okozott gondot! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Idei utolsó, ötödik profi mérkõzését is magabiztosan hozta Zöld Ferenc, a DVSC Ökölvívó Kft. versenyzõje négymenetes csatában gyõzte le a szlovák Miro Dicky-t.Portálunk a szakosztály évzáró vacsorája után készített interjút a tehetséges öklözõvel.

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3425 - 3432 / 3491
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites