Kezdőlap
Kezdőlap
Török és Paczók Szerbiában Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Tesztversenyen szerepeltek a junior korosztály legjobbjai, melyen 75 kilóban Török Ferenc, 57 kilogrammban pedig Paczók László képviselte a magyar színeket. A szerbek jó házigazda módjára éltek a hazai pálya nyújtotta elõnyökkel, így mindkét versenyzõnk vesztesen hagyta el a szorítót, bár a mérkõzés képe magyar gyõzelmeket mutatott.
Tovább...
 
Szabó Bea indul az Eb-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Bea kipróbálta magát az 57 kilogrammos súlycsoportban is az Ahmed Comelt Tornán, de végül egyesületi edzõjével, Hutai Lászlóval úgy döntöttek, hogy a 60 kilogrammban próbálják meg kiharcolni az Eb-indulás jogát. Most már kijelenthetjük, sikeres volt a stratégia, és Szántó József is elfogadta, hogy Bea a megszokott súlycsoportjában száll harcba az Eb-n. A tatai tábor egyértelm?vé tette bunyósunk dominanciáját súlykategóriájában, kit?nõ partnerekkel készülhetett, hiszen a nyíregyházi Nagy Timi és a régi motoros Szuknai Zsuzsa is remek ökölvívók.
Tovább...
 
Jók voltunk Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.

Image
A nyíregyházi torna kemény mezõnyében jól szerepeltek öklözõink.
A mezõnyre nem lehetett panasz, 17 egyesület 57 versenyzõje mérlegelt Nyíregyházán nõi, junior és férfi korcsoportban. A pénteki versenynapon három sportolónk lépett kötelek közé, junior 51 kilóban Czakó András már az elsõ menetben feladta a küzdelmet a békési Kun Gergõvel szemben. Bandikától talán kicsit harcosabb hozzáállást vártunk volna, akkor is, ha a békési srác más kategóriát képvisel. Ám az hozzátartozik az igazsághoz, Bandinak 51 kilóban nem volt ellenfele, így egy súlycsoporttal feljebb versenyzõ, 54 kilós harcossal szemben kellett bizonyítania.

Tovább...
 
Szabó Bea az Eb-re készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Bajnoknõnk túltette magát a pécsi csalódáson.Nem valami nagy kedvvel vágott neki Bea az augusztus 14-én elkezdõdött gyakorlásoknak, hiszen a pécsi Boszorkány-kupa miatt igen rossz volt a hangulata, nehezen tudta megemészteni a jogtalan vereséget. Ám azt õ is tudja - hiszen tapasztalt versenyzõ -, nincs idõ rágódni a múlt történésein, így teljes lendülettel vetette bele magát a tatai munkába. Az elsõ héten a ráhangolásé volt a fõszerep, futás, erõsítés, társas gyakorlatok és keszty?zés szerepelt a programban, amit bunyósunk tisztességgel el is végzett.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3425 - 3432 / 3596
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites