Kezdőlap
Kezdőlap
Túl a harmadik profi meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Igazi tudását mutatta Zöld Ferenc a Fõnixben. Feri végre úgy bokszolt, ahogyan azt elvárta önmagától, nyoma sem volt a görcsös akarásnak, laza, vívóstílusú ökölvívással kényszerítette megadásra ellenfelét.

 

 

Tovább...
 
Megvan a második! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Második mérkõzését is sikerrel abszolválta Zöld Ferenc, igaz, a román Opris kemény ellenfélnek bizonyult.A meccs nem úgy kezdõdött, ahogy azt Feri és edzõje, Deél István elképzelte, mert Opris kit?nõen hatástalanította bunyósunk testre küldött bombáit, s azonnal kontrákkal vágott vissza. Ekkor a debreceni fiú stílust váltott, a vívóharcmodor, majd a belharc került elõtérbe, de a románnak mindenre volt válasza.
Tovább...
 
Zöld Feri profi meccsre készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Az öklözõ portálunknak elmondta, jó formában érzi magát a mérkõzés elõtt, kit?nõen sikerült a felkészülése, és bizakodva várja második hivatásos összecsapását.
Tovább...
 
Pofonparti Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Szokás szerint nagy sikerrel rendeztük meg a pofonpartit. A gyermek korcsoportban Kovács Zsolt ütõs kis meccset vívott a nyíregyházi Horváth Tamás ellen, a két apróság bemutatta a korosztályra jellemzõ ökölvívás minden szépségét. Elsõsorban a harc és az akarat dominált, de idõnként szép megoldásokkal is szórakoztatták a nagyérdem?t. A kiegyenlített csatát a döntnökök egálnak látták, így mindkét gyermekharcos elégedett lehetett az eredménnyel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3433 - 3440 / 3472
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites