Kezdőlap
Kezdőlap
A lányok számára véget ért a pécsi Boszorkány-kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Sajnos Kosznovszki Kati és Szabó Bea is vereséggel kezdte a pécsi nemzetközi versenyt, így öklözõink elbúcsúztak a további küzdelmektõl. 54 kilóban Kosznovszki Kati egy finn lánnyal küzdött a négy közé jutásért, de sérüléssel bajlódó versenyzõnk elvesztette a mérkõzést. Ennek ellenére, egy rossz szavunk sem lehet Katira, edzettségi állapotához és sérült könyökéhez képest összeszedetten, jól bokszolt, ám mindez kevés volt az erõteljes északi lány ellen. Kati háta mögött mindössze 19 mérkõzés áll, így bõven van még ideje a tapasztalatszerzésre, s talán akkor megtalálja az ellenszert a finn lány beugrásos stílusa ellen.
Tovább...
 
Szabó Ádám vb-indulásáról az orvosok is döntenek Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Veszélybe került junior válogatott ökölvívónk világbajnoki részvétele: Szabó Ádám indulása az augusztus 14-i Sportkórházi orvosi vizsgálatoktól függ. Úgy t?nik, bunyósunk nem túl szerencsés, a brandenburgi versenyen szerzett ezüstérme után komoly gerincsérülés hátráltatja a felkészülésben, ezért nem tudta elkezdeni a junior válogatott vb-felkészítõ táborát. Jelenleg a mozgás is nehezére esik, ami nem csoda, hiszen a gerinc nagyon érzékeny testrész.
Tovább...
 
Tatán készülnek junior válogatottjaink Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Beindult a verkli, a juniorok is megkezdték a felkészülést a korosztályos világbajnokságra. A keretnek négy debreceni öklözõ, Szabó Ádám, Paczók László, Török Ferenc és Bernáth István is tagja, közülük három sportolónknak komoly esélye van arra, hogy megszerezze a Marokkóba szóló repülõjegyet. Reméljük, Szabó Ádámnak most sikerül, azt már rég tudjuk, hogy jobb ökölvívó a pécsi Lakatos Krisztiánnál, s bízunk benne, hogy ezt a válogatott vezetõi is így látják majd a tatai edzõtábor végén. Ádámnak kiugrási lehetõség lehet a vb-részvétel, egy esetleges jó helyezés komoly lökést adhatna pályafutásának. Tehetsége adott, sok munka és egy kis szerencse kell, aztán indulhat a mandula!
Tovább...
 
Megkezdõdött a kadet világbajnokság! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Szombaton Isztambulban a mérlegeléssel megkezdõdött a kadet ökölvívók korosztályos világbajnoksága, ahol az 57 kilós súlycsoportban klubunk versenyzõje, Szabó Ervin is kötelek közé lép.
A magyar válogatott nyolc sportolója közül Ervin sorsolása felemásnak mondható: öklözõnk a sötét lónak számító kirgiz bunyóssal találkozik a nyolc közé jutásért, s az egykori szovjet utódállamok ökölvívásának színvonalát ismerve, az összecsapás nem ígérkezik sétagaloppnak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3433 - 3440 / 3597
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites