Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth-interjú Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
- Iskolaidõben, délelõtt beszélgetünk, mi a helyzet a sulival?

- A Magiszter Szakközépiskola hallgatója vagyok, itt egy héten kétszer, délután kell bejárni, az idén fogok érettségizni. Az ökölvívás is szerepet játszott az iskolaválasztásban, így többet tudok foglalkozni az edzésekkel - válaszolt Bernáth István.

- Nem indult rosszul az õsz, egy világbajnoki 5. helyezés igencsak remek kezdet. Hogyan értékeled a vb-t, mennyire volt elégedett veled a válogatott szakvezetése?
Tovább...
 
Kabai kick-box sikerek Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Nagyon erõs mezõny gy?lt össze a horvát tengerparti város, Zadar sportcsarnokában, ahol 47 ország 1800 kickboksz versenyzõje püfölte egymást hét napon keresztül. A magyar válogatott tagjaként részt vett a viadalon a kabai Kiss Szixtusz, Rácz Krisztián és Vinis Csaba is, akiket edzõjük, Kiss Róbert kísért el. Szixtusz éa Krisztián a kadet korosztály 42 kilogrammos kategóriájában, light contactban próbáltak szerencsét, nem is akármilyen eredménnyel. A 30 fõs mezõnyben külön ágra sorsolták a két kabai kiválóságot, Kiss Szixtusznak öt mérkõzést, míg Rácz Krisztiánnak négy csatát kellet vívnia, míg a dobogóra állhatott.
Tovább...
 
Pofonparti Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
A mieink közül elõször Rácsai Bandi lépett szorítóba a törökszentmiklósi Sarkadi Alex ellen, s bár az ellenfél nem tartozott az ügyetlenek kategóriájába, de Bandika gyõzelméhez nem férhetett kétség. Bunyósunk a kiélezett ütközetben több tiszta találatot szerzett, és az irányítást is kézben tartotta.
Mikó Ferinek nem volt könny? dolga a hajdúhadházi Sipos Gyula ellen, a szikár vetélytárs legyõzéséhez szükség volt az edzõi tanácsok betartására. Deél István vezetõedzõ testütésekkel a fedezék lebontását kérte tanítványától, majd ezután következhetett a fej támadása, amit Feri meg is valósított, így jó esélyekkel várhatja az ob-t.
Tovább...
 
Kosznovszki Kati-interjú Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
- Légy szíves, mesélj a bécsújhelyi viadalról!

- Pénteken egy német lány ellen léptem szorítóba, de a második menetben orrvérzés miatt leléptettek. Sajnálom, azt hiszem, jó kis meccset vívhattunk volna. Az orrvérzésrõl még csak annyit, nálam ez már évek óta visszatérõ probléma, bár az sem tett jót, hogy a bécsújhelyi viadal elõtt egy kick-boksz meccsen összefejeltem Takács Ritával, ami után rendesen megsérült az orrom – válaszolt a DVSC újdonsült 54 kilogrammos válogatott ökölvívója.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3441 - 3448 / 3631
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites