Kezdőlap
Kezdőlap
A fivér bosszúra készül Feri ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.

Image
Most már majdnem biztosra vehetõ, hogy végre a kötelek közé léphet hatodik profi összecsapásán Zöld Ferenc. Bunyósunk elsõ hatmenetes találkozóján egykori ellenfelének testvérével néz majd farkasszemet.
A szombati összecsapás elõtt kérdeztük az eddig veretlen bunyósunkat, milyen formában érzi magát, hogy sikerült a felkészülése.

 

Tovább...
 
Zöld Tomi a király márciusban! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.

Image
Igaz, kemény Pofonpartikon edzõdött a csapat tagjainak nagy része, de a válogatottban két gyõzelmet is aratott Zöld Tamás „március hónap sportolója” címét nem kérdõjelezheti meg senki. Sokan talán felteszik a kérdést, miért olyan nagy dolog, hogy Tamás kétszer is nyert egy válogatott csapattalálkozón, elvégre diákolimpiai- és magyar bajnokról van szó, aki mellesleg Eb 5. hellyel is rendelkezik. Csak a tisztánlátás végett, öklözõnk több mint egy hetes betegség után csatázott a válogatott színeiben Újvidéken.

 

 

Tovább...
 
Jól szolgálta a felkészülést a Pofonparti Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Jó mezõny, kit?nõ mérkõzések, teljes siker! Lehet, már kicsit unalmas, hogy állandóan a Pofonparti sikerérõl szólnak a hírek, de olyan jó beszámolni a folyamatosan magas szint? versenyzésrõl, s arról, hogy az eseményre megmozdul a régió ökölvívása. Kezdjük az elején! A gyermekek között versenyzõ Rácsai Ferencnek nem okozott gondot Tóth Roland (Somi Box Klub) legyõzése, Ferike nagyon ügyesen, okosan, tehetségéhez méltón bokszolt.
Tovább...
 
Zöld Tomi és Bernáth Pisti a válogatottban! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Két versenyzõnket is meghívták a válogatott tatai edzõtáborába, Zöld Tamás és Bernáth István a nemzeti csapat tagjaként Novi Sadon lép ringbe a jugoszláv ökölvívó válogatott ellen. Bernáth Pisti már hétfõn elutazott Tatára, ugyanis id. Balzsay Károly õt jelölte a jugók ellen junior nehézsúlyban. Zöld Tomi azonban iskolai tanulmányai miatt csak a mai napon csatlakozott a kerethez. Kadet Európa-bajnoki 5. helyezettünket nem zavarja az apróbb késés, hiszen így is, úgy is gyõzni akar a plávik bunyósa ellen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3457 - 3464 / 3546
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites