Kezdőlap
Kezdőlap
Serdülõ ob: harmadik nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Kezdjünk csapatunk legkönnyebb tagjával: a 38,5 kilogrammban induló Kiss Roland nem tudta tovább növelni sikerei számát, két gyõztes csata után kikapott a törökszentmiklósiak kit?nõségétõl, Hoppál Attilától. Harcos három menetet vívott a két fiú, ám a fizikális különbség a Hoppál javára döntött, aki körülbelül öt kilóval volt nehezebb Rolinál. Öklözõnk vasárnap így is felállhat a dobogóra, harmadik helye minden dicséretet megérdemel, gratulálunk!
Tovább...
 
Serdülõ ob: második nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Két versenynap után hat bunyósunk maradt állva, akik jó eséllyel várják az elõdöntõket. A 38,5 kilogrammban versenyzõ Kiss Roland tovább folytatta remek sorozatát, öklözõnk a négy közé jutásért a hajdúsámsoni Máthé Attilát verte egyhangú pontozással. A mérkõzés során az ellenfél folyamatosan támadott, de Roland a rohamok elõl jobbra kilépve, többször tisztán eltalálta õt. Tehetségünk már érmes, amiért minden dicséretet megérdemel, de a döntõbe jutásért nagyon nehéz feladat vár rá, törökszentmiklósi ellenfele a kategória legjobbjai közé tartozik, így a gyõzelem bravúrszámba menne.
Tovább...
 
Serdülõ ob: elsõ nap Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Jól indult az ob, a 11 fõt felvonultató 38,5kg súlykategória elsõ fordulójában Kiss Roland a házigazdák öklözõjét, Csengeri Ferencet gyõzte le ügyes ökölvívással. Bunyósunknak az sem okozott gondot, hogy aprócska termete miatt három kilóval a kategória alatt mérlegelt. A mai napon viszont nagyon kemény mérkõzés vár sportolónkra, az éremért a hajdúsámsoni Máthé Attilával kell megküzdenie, akinek édesapja áll majd szorítósarkában.
41,5 kilógrammban sem állunk rosszul, Mikó Feri a hódmezõvásárhelyi
Boros Zsolttal csap össze szombaton a döntõbe jutásért, míg Rácz Krisztiánra egy pesterzsébeti vagy egy kecskeméti sportoló várhat. Mindkét ökölvívónk már érmes, ugyanis öt versenyzõ adta le nevezését ebben a súlycsoportban.
Tovább...
 
Elindultak a serdülõk Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 26.
Image
Csütörtök reggel útra kel a kis csapatunk, hogy bebizonyítsuk, a debreceni bunyósoknak továbbra is az ország élvonalában a helyük.Most nem utazunk nagy létszámmal, összesen nyolc versenyzõ képviseli színeinket, de akik ringbe lépnek a csongrádi kisvárosban, azok egytõl egyig éremesélyesek. Nem szeretnénk nagy terheket rakni serdülõ sportolóink vállára, de azt kijelenthetjük, Nagy Petitõl, a tavalyi bajnoktól most is aranyat várunk. Reméljük, nem csak Péter barátunk áll majd a magyar bajnoki dobogó legfelsõ fokán, mert ha minden a tervek szerint alakul, akkor két-három sportolónk is odaérhet a legjobbak közé. A bajnokság eseményeirõl másnap délelõtt már olvashattok portálunkon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3457 - 3464 / 3652
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites