Kezdőlap
Kezdőlap
Még többet kell dolgoznom! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Bõven szolgált tapasztalatokkal a kadet világbajnoki szereplés Szabó Ervin számára: ökölvívónk testközelbõl érezhette, merre tart a korosztály elitje, s lesz?rhette, hogy az eredményes szerepléshez még több munkára van szüksége. Az 57 kilogrammos súlycsoportban induló sportolónk a nyolc közé jutásért a második menetben döntõ fölénnyel szenvedett vereséget kirgiz ellenfelétõl, amit a következõképpen kommentált:
Tovább...
 
Gyógyulást, Ádám! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Sajnos, rossz híreket kaptunk a Sportkórházból: Szabó Ádámnál a hétfõi orvosi vizsgálat komoly gerincproblémákat állapított meg, így öklözõnkre minimum hathetes kényszerpihenõ vár, ami azt jelenti, lemondhat a junior világbajnoki részvételrõl.
Nem jól indul a hét, tudtuk, hogy Ádámnak gondjai vannak a gerincével, de azt nem gondoltuk, hogy ennyire komoly a dolog. Az orvosok nem engedélyezik indulását a marokkói világbajnokságon, nem vállalják a felelõsséget Ádám esetleges súlyosabb sérüléséért. Jelenleg maradt a fizikoterápia, az úszás és a gerinc körüli izmok megerõsítése, s majd a hathét múlva esedékes kontrol eldönti, merre tovább.
Tovább...
 
A lányok számára véget ért a pécsi Boszorkány-kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Sajnos Kosznovszki Kati és Szabó Bea is vereséggel kezdte a pécsi nemzetközi versenyt, így öklözõink elbúcsúztak a további küzdelmektõl. 54 kilóban Kosznovszki Kati egy finn lánnyal küzdött a négy közé jutásért, de sérüléssel bajlódó versenyzõnk elvesztette a mérkõzést. Ennek ellenére, egy rossz szavunk sem lehet Katira, edzettségi állapotához és sérült könyökéhez képest összeszedetten, jól bokszolt, ám mindez kevés volt az erõteljes északi lány ellen. Kati háta mögött mindössze 19 mérkõzés áll, így bõven van még ideje a tapasztalatszerzésre, s talán akkor megtalálja az ellenszert a finn lány beugrásos stílusa ellen.
Tovább...
 
Szabó Ádám vb-indulásáról az orvosok is döntenek Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Veszélybe került junior válogatott ökölvívónk világbajnoki részvétele: Szabó Ádám indulása az augusztus 14-i Sportkórházi orvosi vizsgálatoktól függ. Úgy t?nik, bunyósunk nem túl szerencsés, a brandenburgi versenyen szerzett ezüstérme után komoly gerincsérülés hátráltatja a felkészülésben, ezért nem tudta elkezdeni a junior válogatott vb-felkészítõ táborát. Jelenleg a mozgás is nehezére esik, ami nem csoda, hiszen a gerinc nagyon érzékeny testrész.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3465 - 3472 / 3631
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites