Kezdőlap
Kezdőlap
Kalucza Norbi Tatán készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Európa-bajnoki bronzérmesünk már egy hete a tatai edzõtábor lakója, s gõzerõvel készül a május 23-27 között Pécsett megrendezendõ Európai Unió országainak bajnokságára. A balul sikerül hallei torna után Kalucza Norbertnek újabb lehetõsége van arra, hogy megmutassa, õ az 51 kiló legjobb hazai versenyzõje. A válogatott szövetségi kapitánya, idõsb Balzsay Károly komolyan számol Norbival, bár csapatot még nem hirdetett, ökölvívónk minden valószín?ség szerint tagja lesz a baranyai megyeszékhelyen ringbe lépõ együttesnek. A keret szakmai vezetése elégedett felnõtt magyar bajnokunk edzésmunkájával, ha a súlyát okosan tudja hozni, pontszerzõ helyet várnak tõle.
 
Újabb aranyérmek Szolnokról! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.

Image
A fiúk vasárnap ott folytatták az érmek gy?jtését, ahol szombaton abbahagyták - újabb értékes medálokat szereztek a DVSC Ökölvívó Kft. versenyzõi. Szabó Szilárd úgy gondolta, a diákolimpiához hasonlóan, Szolnokról is elhozza a serdülõ 41,5 kg aranyérmét. Gratulálunk, Sziszi!Nagy Pétert gyöngyösi ellenfele sem tudta komoly feladat elé állítani, ökölvívónk most is idõ elõtt fejezte be mérkõzését, jelezve, bombaformában szerepel a szezonban.

 

 

Tovább...
 
Öt arany a szombati termés! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Szép debreceni sikereket hozott a Tanintézetek Országos Bajnokságának szombati versenynapja – ökölvívóink közül öten állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára.Kiss Roland (34kg) nyitotta az aranyérmesek sorát, a kabai csoportunkban pallérozódó tehetség magabiztosan gyõzte le a döntõben a ceglédi Tóth Mihályt, így a diákolimpia után Szolnokról is aranyérmet vihetett haza. Rácz Krisztián (43kg) sem akart lemaradni klubtársától, versenyzõnk nagyon hajtós, kiegyensúlyozott csatában bizonyult jobbnak a gyöngyösi Nagy Róbertnél.
Tovább...
 
Rácsai Lajos bravúros gyõzelmet aratott Szolnokon! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Felemásan indult a Tanintézetek Országos Bajnokságának elsõ versenynapja - ökölvívóink közül volt, aki meglepõ vereséget szenvedett, de Rácsai Lajos személyében debreceni sportoló nevéhez f?zõdik a nap kiemelkedõ eredménye is. A DVSC Ökölvívó Kft. versenyzõi közül Szabó Szilárd nyitotta a sort, aki magabiztos ökölvívással késztette megadásra román ellenfelét, kit?nõen kihasználva elõkészítõ ütéseit.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3465 - 3472 / 3573
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites