Kezdőlap
Kezdőlap
Készülnek a lányok a Boszorkány-kupára Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Nem állítanánk, hogy a nõi ökölvívás jeles képviselõit elkényezteti a hazai versenynaptár, de azért nyáron a hölgyek is megmutathatják, mit is érnek a nemzetközi mezõnyben. Jövõ héten Kosznovszki Kati és Szabó Bea lép majd a kötelek közé a pécsi Boszorkány-kupán.
Tovább...
 
Szabó Ervin kiharcolta a kadet vb indulás jogát Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Örömmel számolunk be arról, hogy többszörös magyar bajnok ökölvívónk, Szabó Ervin 57 kilogrammban a kadet válogatott tagjaként részt vehet az isztambuli világbajnokságon. Nagy rendezõ az élet, valahogy mindig helyükre kerülnek a dolgok. Amikor két héttel ezelõtt elkezdõdött a kadet válogatott tatai edzõtábora, akkor úgy állt a helyzet, hogy Jónás Dani (52 kg) és Zöld Tamás (60 kg) biztosan indulhat a világbajnokságon, míg Szabó Ervinre a felkészítõ ember szerepe várt.
Tovább...
 
Simon Niki készül a visszatérésre! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Európa-bajnoki bronzérmesünk a szülés után pár hónappal elkezdte a könnyített edzésmunkát, természetesen a baba az elsõ, de Niki nem hanyagolja el az ökölvívást sem, készül a visszatérésre.
Tovább...
 
Szabó Ádám második helyet szerzett Brandenburgban! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Sikeresen szerepeltek ökölvívóink a hagyományos németországi junior tornán - Szabó Ádám csak a döntõben szenvedett vereséget kazah ellenfelétõl, de Paczók Laci teljesítményére sem lehet panasz, bár õ kikapott a késõbbi gyõztes orosz bunyóstól.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3473 - 3480 / 3631
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites