Kezdőlap
Kezdőlap
Férfi ob: Kalucza a döntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Felemásra sikeredett versenyzõink számára a férfi országos bajnokság harmadik napja, légsúlyú öklözõnk, Kalucza Norbert hozta a tõle elvárt gyõzelmet, sima mérkõzésen verte a Szántó-tanítványt, a jó képesség? Radulyt. 54kilogrammban azonban már nem volt ilyen szerencsénk, Újhelyi Lajos az elsõ menetben feladta a találkozót a kõszegi Hódosi Zsolt ellen, így a harmadik helyen végzett.

 

 

Tovább...
 
Két versenyzõnk a négy között! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Szerdán megkezdõdött a felnõtt férfi ökölvívók országos bajnoksága, ahol 112 versenyzõ adta le nevezését. A DVSC három versenyzõvel, Kalucza Norberttel (51kg), Gombos Lajossal (51kg), Újhelyi Lajossal (54kg) képviseltette magát, junior bajnokunk, Török Ferenc (75kg) betegség miatt nem vállalta a megmérettetést.
Két versenyzõnk is szorítóba lépett a felnõtt ob elsõ napján az egri Kossuth Zsuzsa Gimnázium és Szakközépiskola tornatermében felállított ringben.

 

 

Tovább...
 
Ma kezdõdik a felnõtt magyar bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Az év utolsó országos ökölvívó bajnoksága kezdõdik ma Egerben, a szerdától szombatig tartó viadalon a DVSC versenyzõi közül négyen is szorítóba lépnek. A serdülõ, a kadet, a junior és a nõi bajnokság után versenyzõink toronymagasan vezetik az egyesületek közti pontversenyt, s ha az egri felnõtt bajnokságon is szerzünk néhány érmet, akkor senki nem veheti el tõlünk az év legjobb csapata címet.
Tovább...
 
November legjobbja: Török Ferenc Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Fantasztikus teljesítményt nyújtott a junior magyar bajnokság 75 kilogrammos fináléjában Török Feri, aki egy hatalmas balossal tette harcképtelenné ellenfelét, a sokszoros korosztályos bajnok Lakatos Dezsõt.Régóta vártunk már Feritõl egy ilyen „dobást”, hiszen kit?nõ ökölvívó, akit átlagon felüli fizikummal áldott meg a sors, de egy ideje mégsem jöttek az ütõs eredmények. Tagadhatatlan, Török Ferinek is van ebben része, mert nem mindig úgy állt az edzésekhez, ahogy azt edzõi elvárták volna. Szerencsére, idejében észbekapott, belátta, kár lenne elpazarolni tehetségét, így ebben az évben már kettõzött akarattal vetette magát a munkába.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3473 - 3480 / 3534
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites