Kezdőlap
Kezdőlap
Jó meccsek Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.

Image
Túl vagyunk a Pofonparti negyedik fordulóján - amely, igaz, a megszokottnál kevesebb klub részvételével zajlott, de a csaták keménységére nem lehetett panasz. A serdülõk között Rácsai András Pásztor Csabával csapott össze, de a diákolimpia megismételt derbije ezúttal döntetlent hozott. Mindkét srác keményen odatette magát, az ítészek azonban nem láttak különbséget köztük.Pikáns kis meccs volt Rácsai Feri és Kovács Zsolti összecsapása is, bunyóspalántáink rendesen ütötték egymást, végül azonban Feri 3-1-es gyõzelmét hozta a rangadó.

 

 

 

Tovább...
 
Szabó Bea utazik Isztambulba! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Tegnap hirdetett keretet a tatai edzõtáborban a MÖSZ szakfelügyelõje, Szántó József, aki a nõi válogatott irányításáért is felelõs. A szakember elmondta, az isztambuli Ahmed Comelt Tornán 57 kilóban Szabó Beáta képviseli majd a magyar színeket.
Tovább...
 
Pofonparti Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Negyedik állomásához érkezett a Pofonparti – a versenyt a nyírség fõvárosában, Nyíregyházán, a NYVSC ökölvívó termében rendezik meg. Kezdési idõpont: 2006. április 28. péntek 17 óra. Csapatunk a sikeres diákolimpia után Nyíregyházára látogat, ahol 12 versenyzõvel képviselteti magát a nagysikernek örvendõ Pofonpartin. A gárda összeállításban nem lesz különleges változás, lehetõséget kapnak serdülõ, kadet, junior, valamint nõi öklözõink is. Reméljük, a torna - akárcsak az elõzõ három alakalommal - segíti majd a fiatalabb versenyzõk tapasztalatszerzését, a rutinosabbaknak pedig jó felmérõ lesz az országos ranglistaversenyek elõtt. Az eredményekrõl szombaton számolunk be portálunkon.
 
Norbi már biztos utazó, Beának még küzdenie kell Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
A magyar ökölvívó válogatott nõi és férfi kapitánya is nyilatkozott honlapunknak: Balzsay Károly érmet vár Kalucza Norberttõl a németországi „A” kategóriás versenyen, míg a nõk fõnöke, Szántó József csak csütörtökön hozza nyilvánosságra az isztambuli versenyre utazók névsorát, így Bea még két napig izgulhat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3473 - 3480 / 3573
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites