Kezdőlap
Kezdőlap
Jónás Dani és Szabó Ervin nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Sportolóink számára nem a legjobban indul a tatai edzõtábor – Jónás Dani betegség miatt hiányzik a gyakorlásokról, de a sérüléssel küszködõ Szabó Ervin is elhagyta a kerettábort. Hétfõn hiányoltuk Jónás Dánielt a Budapestre tartó vonat indulásánál, de mint azt Szabó Sándor ügyvezetõtõl megtudtuk, bajnokunk lázas beteg, így egy ideig nélkülöznie kell õt a válogatott szakvezetésének.
Tovább...
 
Norbi számára befejezõdött az Európa-bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
A sorsolás után még reménykedtünk, a Norbinak rendelt Avagyan Vachagan legyõzhetõ ellenfélnek t?nt. A valóság azonban alaposan rácáfolt a jóslatokra, az örmény bunyós már a harmadik menetben összegy?jtötte a döntõ fölényhez szükséges húsz pontos különbséget, így Kalucza Norbert számára véget ért a plovdivi túra. Ne szépítsük, nem ezt vártuk. A formával nem volt baj, Norbi igen jól bokszolt a kontinensviadalt megelõzõ edzõtáborban, de úgy t?nik, mindez kevés volt a felnõtt Európa-bajnokságon elõször induló sportolónk számára.
Tovább...
 
Kalucza az örmény Vachagan ellen kezd Plovdivban Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Felemás sorsolást kapott junior Európa-bajnoki bronzérmesünk a 36. felnõtt ökölvívó kontinensviadalon – az 51 kilogrammban versenyzõ Kaluzca Norbert hétfõn a nyolc közé jutásért a legyõzhetõ örmény Avagyan Vachagannal meccsel. A kõkemény örmény ellen nem vár könny? mérkõzés ökölvívónkra, de a következõ forduló még nehezebbnek ígérkezik, hiszen a kadet és junior Európa- és világbajnok, az azeriek kiválósága, Samir Mamadov vár majd rá az éremért folyó összecsapáson.
Tovább...
 
A kadettek a vb-re, a juniorok Brandenburgba készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.


Image
A DVSC Ökölvívó Kft.-nél már megszokott dolog, hogy a sportolók szinte soha nem vesznek részt teljes létszámban az edzéseken. No, nem lógnak a fiúk, csak arról van szó, hogy a társulat egy része folyamatosan valamelyik válogatott edzõtáborában püföli a zsákokat. Nagy feladat vár kadet ökölvívóinkra, akik hétfõtõl megkezdik felkészülésüket a korosztályos világbajnokságra. Jónás Dani, Zöld Tomi és Szabó Ervin Tatán készülhet a kerettel, a végállomás pedig a földkerekség legjobb kadetjeinek versengése lehet.

 

 

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3481 - 3488 / 3631
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites