Kezdőlap
Kezdőlap
Szabó Beáta a megye legjobb sportolónõje 2005-ben Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Újabb elismerésben részesült Európa-bajnoki 5. helyezett ökölvívónk - Szabó Beátát választották Hajdú-Bihar megye legjobb felnõtt nõi sportolójának 2005-ben. Bajnoknõnk a Megyeháza Csokonai termében tartott díjátadó ünnepségen vette át a megtisztelõ címrõl tanúskodó oklevelet.
Tovább...
 
Elutazott a csapat Kecskemétre Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Húsz fõvel, két edzõvel, népes szurkolótáborral és vérmes reményekkel ma reggel elutaztak ökölvívóink a kecskeméti diákolimpia országos döntõjére. A csapat bombaerõs, a mezõny sem különb, de 5-6 aranyérem elvárható az ország legerõsebb amatõr egyesületének bunyósaitól. Már év eleje óta készültek a srácok erre a megmérettetésre, hiszen a közel 300 indulót számláló mezõnyben nagyon kemény csaták várnak rájuk.
Tovább...
 
Zöld Feri behúzta a hatodik strigulát!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Hatodik profi összecsapásán is veretlen maradt Zöld Ferenc – ökölvívónk hatmenetes csatában egyhangú pontozással gyõzött a szlovák Ambróz Horvath ellen.Az Arena-Promotion megadta a módját a gála rendezésének, elõször nyolc amatõr ökölvívó mérkõzés szerepelt a programban, majd egy kis hastáncbemutató után három kyokusinkai csatát láthattak a nézõk. Az elsõ profi összecsapáson Sütõ Tamás a második menetben megadásra kényszerítette szlovák ellenfelét, majd bunyósunk, Zöld Feri lépett a kötelek közé.
Tovább...
 
A fivér bosszúra készül Feri ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.

Image
Most már majdnem biztosra vehetõ, hogy végre a kötelek közé léphet hatodik profi összecsapásán Zöld Ferenc. Bunyósunk elsõ hatmenetes találkozóján egykori ellenfelének testvérével néz majd farkasszemet.
A szombati összecsapás elõtt kérdeztük az eddig veretlen bunyósunkat, milyen formában érzi magát, hogy sikerült a felkészülése.

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3481 - 3488 / 3573
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites