Kezdőlap
Kezdőlap
Szabó Sándor MÖSZ sportszakmai díjat kapott! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Újabb elismerésben részesült a debreceni ökölvívás egyik jeles képviselõje – Szabó Sándort, a DVSC Ökölvívó Kft. tulajdonosát a Magyar Ökölvívó Szakszövetség sportszakmai díjjal tüntette ki.
Szakosztályunk nevében szívbõl gratulálunk!
Tovább...
 
Török Feri aranyérmes! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Szép debreceni sikerrel zárult az Énekes István ökölvívó-emlékverseny – Török Ferenc aranyérmet szerzett a 75kilogrammos kategóriában. Junior magyar bajnokunk második mérkõzését is idõ elõtt fejezte be, Frici a döntõben a paksi Imre Tamást iskolázta le. A mérkõzés elõtt Török Ferenc és edzõje, Deél István azt a taktikát dolgozták ki, hogy az elsõ menetben feltérképezik a paksi fiú harcmodorát, majd ennek megfelelõen választják meg a további lépéseket.
Tovább...
 
Török Feri döntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Könnyen vette az Énekes-emlékverseny elsõ fordulóját Török Ferenc, ökölvívónk a második menetben egy testütéssel késztette megadásra halásztelki ellenfelét. A négy versenyzõt felvonultató súlycsoportban már rögtön a döntõbejutásért léptek ringbe a versenyzõk.
Tovább...
 
Közös edzés Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Az ismert arcok mellett új fiúk is felt?ntek a szerdai edzésen, ökölvívóink közösen gyakoroltak a hajdúhadházi és a berettyóújfalui bunyósokkal. Van összefogás a megyei ökölvívóéletben: a három csapat vezetõi eldöntötték - ha van rá lehetõség - közös tréningekkel készülnek a versenyek elõtt. Az edzõk úgy gondolják, a gyakorlások új impulzusokat adhatnak a versenyzõknek, és kicsit színesebbé tehetik a megszokott felkészülést.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3497 - 3504 / 3573
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites