Kezdőlap
Kezdőlap
Móna Imi már érmes az Eb-n! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Móna Imre csütörtökön fantasztikus teljesítményt nyújtott a tiranai ringben, ahol gigászi csatában múlta felül azerbajdzsáni ellenfelét, így már a legjobb négy között várhatja orosz vetélytársát. A gyõzelem sajnos áldozattal járt, bunyósunkat a meccs után kórházba szállították, hogy megröntgenezzék sérült állkapcsát.
Tovább...
 
Remek Móna-kezdés Tiranában! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Szép sikerrel mutatkozott be a tiranai kadet Európa-bajnokságon Móna Imre (63kg) – ökölvívónk a nyolc közé jutásért a házigazdák versenyzõjét verte döntõ fölénnyel. Végre megszületett az idei elsõ debreceni siker a korosztályos Európa-bajnokságok folyamán, Török Ferenc, Bernáth István, Jónás Dániel és Zöld Tamás veresége után Móna Imre megmentette a cívisváros bunyósainak becsületét. Lehet, nem õ a legismertebb és legeredményesebb a kontinensviadalokon résztvevõ DVSC-s sportolók közül, de hogy neki van a legnagyobb szíve, az egészen bizonyos.
Tovább...
 
Rossz rajt a kadet Eb-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Két vereséggel kezdtek versenyzõink a Tiranában zajló kadet Európa-bajnokságon – Jónás Dani (52kg) ukrán, míg Zöld Tamás (57kg) török ellenféltõl kapott ki. Hát, ez nem indult valami jól. Az nem kérdés, régóta tudjuk, hogy a korosztályos Európa-bajnokságokon szinte minden évben bombaerõs mezõny jön össze. Azt is megszoktuk már, hogy a DVSC versenyzõi közül, azért valaki mindig eljut a dobogó környékéig. Sajnos, úgy t?nik, ez az esztendõ idáig kivételt képez az ismert forgatókönyv alól. A múlt héten rendezett római kontinensviadalon elbuktak versenyzõink, Török Feri és Bernáth Pisti sem alkotott maradandót, de kadet válogatottjaink, Jónás Dani és Zöld Tomi sem indították jobban az Eb-t.
Tovább...
 
Öklözõink hazatértek a junior Eb-rõl Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Sajnos, sem Török Ferinek, sem Bernáth Pistinek nem sikerült érmet szereznie a római Európa-bajnokságon – versenyzõink egy-egy vesztes mérkõzéssel búcsúztak a kontinensviadaltól.Az olasz fõvárosban 20 ország 87 versenyzõje lépett kötelek közé, köztük Török Ferenc (75kg) és Bernáth István (nehézsúly) is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3497 - 3504 / 3628
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites