Kezdőlap
Kezdőlap
Zöld Feri profi meccsre készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Az öklözõ portálunknak elmondta, jó formában érzi magát a mérkõzés elõtt, kit?nõen sikerült a felkészülése, és bizakodva várja második hivatásos összecsapását.
Tovább...
 
Pofonparti Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Szokás szerint nagy sikerrel rendeztük meg a pofonpartit. A gyermek korcsoportban Kovács Zsolt ütõs kis meccset vívott a nyíregyházi Horváth Tamás ellen, a két apróság bemutatta a korosztályra jellemzõ ökölvívás minden szépségét. Elsõsorban a harc és az akarat dominált, de idõnként szép megoldásokkal is szórakoztatták a nagyérdem?t. A kiegyenlített csatát a döntnökök egálnak látták, így mindkét gyermekharcos elégedett lehetett az eredménnyel.
Tovább...
 
Junior Eb:Kalucza bronzérmes Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Nem sikerült a döntõbe jutás versenyzõnknek, a tallinni Európa-bajnokságon. Az már nem meglepetés, hogy a több évtizedes sportbarátságnak megfelelõen a volt szovjet utódállamok továbbra is támogatják egymást a pontozóasztalnál, de ezen a találkozón felesleges volt, hiszen az azeriek szupertehetsége segítség nélkül is hozta volna a mérkõzést.
Tovább...
 
Junior Eb: Kalucza már érmes Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Második mérkõzésén is gyõzelmet aratott Kalucza Norbert, aki angol ellenfele után a lengyel Cichockit is legyõzte, így készülõdhet az elõdöntõre. A polák fiúnak már nem volt ennyire kedvére a dolog, hiszen az okítás igen súlyos pofonokkal járt. Norbi most is ragaszkodott jó szokásához, nem bízta a pontozóbírókra a döntést, hanem már a harmadik menetben összeütötte a döntõ fölényhez szükséges húszpontos különbséget.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3497 - 3504 / 3534
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites