Kezdőlap
Kezdőlap
Sikeres volt az elsõ félév záró Pofonpartija! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
22 pár lépett kötelek közé péntek délután a DVSC Vágóhíd utcai ökölvívó termében, s ebbõl tízben debreceni versenyzõnek is szurkolhatott a nagyérdem?. A Pofonparti záró találkozóját a felnõtt válogatott 60 kilós versenyzõje, Varga Miklós és a pehelysúlyú kisvilágbajnok, Mészáros András vívta, persze, csak bemutató jelleggel.
Tovább...
 
Pénteken Pofonparti, szombaton Sziget-napok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Június 9-én újra beindul a nagy-nagy pofonofon, azaz ismét megrendezzük a versenyzõk és a szurkolók körében is méltán népszer? péntek délutáni rendezvényünket, a Pofonpartit.A fiatalabbaknak tapasztalatszerzésre, a rutinosabb versenyzõknek formában tartásra szolgáló eseményt 2006. június 9-én 17 órától egyesületünk Vágóhíd utcai csarnokában bonyolítjuk le. A megye összes ökölvívó szakosztályán kívül már jelezték érkezésüket a törökszentmiklósi, a hódmezõvásárhelyi és a nyíregyházi bunyósok is. Minden érdeklõdõt szeretettel várunk!
Tovább...
 
Kiss Roland május legjobb DVSC-s ökölvívója Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
A serdülõk között versenyzõ 36 kilós kabai fiú megnyerte a diákolimpiát és elsõ helyet szerzett a Tanintézetek Országos Bajnokságán is, így a DVSC szakmai vezetése õt választotta a hónap legjobb sportolójának.A 13 éves fiatalember még csak egy éve szereplõje az ökölvívó versenyeknek, bár igaz, már négy éve gyakorolja a kickbokszot, így nem volt számára teljesen ismeretlen a szorítók világa.
Tovább...
 
Három öklözõnk utazhat a tiranai Európa-bajnokságra! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Jól szerepeltek sportolóink az Egerben megrendezett Bornemissza-emlékverseny zárónapján – Jónás Dani, Zöld Tomi és Móna Imi is megnyerte súlycsoportját, így készülõdhetnek a kadettek kontinensviadalára. Természetesen a csapatversenyt is megnyertük, majdnem kétszer annyi pontot szereztünk, mint a második helyezett együttes.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3505 - 3512 / 3631
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites