Kezdőlap
Kezdőlap
Mégsem mi vagyunk a legjobbak? Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Érdekes döntés született néhány nappal ezelõtt a Magyar Ökölvívó Szövetség ülésén: a testület visszamenõleg megváltoztatta a 2005. évi országos bajnokságok pontozási rendszerét, minek eredményeképpen nem a DVSC Ökölvívó Kft. a múlt év legjobb amatõr egyesülete.
Tovább...
 
Január legjobbja: Szabó Beáta Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Nem vitás, Beának már a múlt hónapban is kijárt volna ez a cím, de akkor Kalucza Norbi óriásit robbantott Bedák legyõzésével. De ami késik, nem múlik, így egyértelm? volt, hogy Szabó Beátát illeti a január hónap legjobb sportolója titulus.Kósa Lajos polgármester a napokban fogadta a DVSC Ökölvívó Kft. két versenyzõjét, Szabó Beátát és Kalucza Norbertet, valamint Szabó Sándor ügyvezetõt és Deél István vezetõedzõt. Háromszoros nõi magyar bajnokunkat a fogadás után faggattuk.
Tovább...
 
2005. legjobb amatõr ökölvívócsapata a DVSC!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.

Image
Történetünk során elsõ ízben végeztünk az országos amatõr ökölvívó ranglista élén, köszönhetõen elsõsorban kit?nõ utánpótlás versenyzõinknek. A Szabó Sándor ügyvezetõ által irányított, valamint Deél István, Rácsai András, Tivadar Lajos, Kiss Róbert és Zöld Ferenc edzõk által trenírozott versenyzõk 2005-ben 12 arany-, 2 ezüst-, valamint 18 bronzérmet szereztek a korosztályos magyar bajnokságon. Pazar teljesítmény, reméljük, jövõre is megismétlik a srácok.

 

Tovább...
 
Történelmet írtak a bunyósok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Egy 19 éves debreceni srác okozta a generációváltás jegyében lezajlott egri amatõr férfi ökölvívó bajnokság legnagyobb meglepetését: a junior Európa-bajnoki bronzérmes Kalucza Norbert az 51 kilogrammosok döntõjében legyõzte a friss világbajnoki ezüstérmes Bedák Pált.Kalucza Norbert szereplése feltette a koronát a DVSC ökölvívóinak idei teljesítményére, a piros-fehér sportolók 12 arany-, 2 ezüst- és 18 bronzérmet szereztek az országos bajnokságokon, s nagy fölénnyel nyerték az egyesületek közti pontversenyt is. Ez utóbbi különösen értékes, hiszen debreceni ökölvívó klub még soha nem végzett a táblázat élén.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3505 - 3512 / 3573
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites