Kezdőlap
Kezdőlap
Kalucza Norbi Papp László-díjat vehetett át! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Újabb elismerés érte a DVSC Ökölvívó Kft. versenyzõjét, Kalucza Norbertet. Junior Európa-bajnoki bronzérmesünk szombaton a Belügyminisztériumban Papp László-díjat vett át Dr. Lamperth Mónika sportot felügyelõ minisztertõl.Szép dolog, amikor a magyar sport nagyjaira emlékeznek. Szerencsére, kezdik megbecsülni az igazi értékeket, s azoknak a sportembereknek az emlékét, akik nélkül a hazai sport nem tartana ott, ahol. Hõseink a magyar kultúra részévé váltak, Puskás Ferenc és Papp László nevét a világon mindenhol Magyarországgal azonosítják.
Tovább...
 
Elmarad Zöld Feri meccse! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Ökölvívónk hiába készült, ellenfele betegség miatt visszalépett, így a március 25-ei keceli gála helyett Feri majd csak április 8-án, Baján lép legközelebb kötelek közé. A profi ökölvívásban gyakran elõfordul, hogy az ellenfél visszalépése miatt elmarad egy-egy mérkõzés. A „nagyoknál” ilyenkor új idõpontot írnak ki, de a feltörekvõ ökölvívók meccseit egyszer?en csak arrébb pakolják néhány héttel. Úgy vannak vele, fiatal még a srác, szokja csak a gy?rõdést, ha akar valamit, néhány hét múlva is legyen csúcsformában. Mit tehet ilyenkor a bunyós?
Tovább...
 
Zöld Feri veretlensége megõrzésére készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Bár az ellenfél kiléte még kérdéses, ennek ellenére Zöld Ferenc, szakosztályunk profi versenyzõje hatodik mérkõzésén is szeretné megõrizni hibátlan mérlegét. A hatmenetes találkozóra március 25-én, Kecelen kerül sor.
 
Tovább...
 
Török Frici február legjobbja! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Igaz, még csak most indult be a versenyszezon, de azért már született egy-két figyelemreméltó eredmény. Junior bajnokunk, Török Ferenc toronymagasan nyerte a rangos Énekes-emlékversenyt, így a szakvezetés szerint õt illeti a hónap legjobbja cím.  - Több, mint két hete nyerted meg az Énekes-emlékversenyt, ezután azonban nem sokat voltál edzésen. Mi történt, szabit vettél ki?
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3513 - 3520 / 3597
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites