Kezdőlap
Kezdőlap
Bernáth István ezüstérmes! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Nehézsúlyú ökölvívónknak a horvát nemzetközi junior bajnokság döntõjében már túl nagy falat volt a hazai pálya elõnyét bõségesen élvezõ vetélytársa, így meg kellett elégednie a fényesen csillogó ezüstéremmel. Bernáth Istvánnak nem sok pihenõt engedélyezett az edzõi stáb, a jövõ héten már újra Tatán készül a felnõtt válogatottal, segíti a plovdivi Európa-bajnokságra készülõ keretet.
Tovább...
 
Bernáth Pisti döntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Nehézsúlyú ökölvívónk, Bernáth István beverekedte magát a döntõbe a Franco Blagonic Kupán, az 57 kilós Paczók Lacinak azonban nem sikerült a bravúr, kikapott francia ellenfelétõl, így bronzéremmel zárta a viadalt. Lacinak nem volt könny? dolga bombaerõs francia ellenfelével szemben, a sz?ken csordogáló hírekbõl annyit tudtunk meg, hogy állta a sarat, de az atlétikusan kit?nõen képzett fekete harcos még túl nagy falat volt számára. Semmi gond, Laci, fényesedik majd még az az érem!
Tovább...
 
Egy ide, egy oda Rijekában Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
Image
Felemásan kezdtek ökölvívóink a rijekai Franco Blagonic Kupán – Paczók László 57 kilóban gyõzelemmel mutatkozott be, míg a 75 kilós Deél Szabolcs számára befejezõdött a torna. A nehézsúlyú Bernáth István szabadnapos volt. Elsõ nemzetközi junior versenyén ügyesen mutatkozott be Paczók Laci, Mezõkövesdrõl származó bokszolónk végig jobb volt bosnyák ellenfelénél, irányítása alatt tartotta a mérkõzést, pontosan, keményen ütött, így egy percig sem forgott veszélyben gyõzelme.
Tovább...
 
Kalucza meglepetést okozhat az Eb-n! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 25.
I
Image
dõsb. Balzsay Károly szövetségi kapitány kijelölte a július 13-24 között Plovdivban megrendezendõ Európa-bajnokságra utazó csapatot, melynek tagja a DVSC Ökölvívó Kft. 51 kilós versenyzõje, Kalucza Norbert is. Eljött az idõ, hogy tehetségünk a „nagyok” között is letegye névjegyét. Igaz, Norbinak ez még csak az elsõ felnõtt világversenye lesz, de ha úgy fog bokszolni, mint tette azt a tallini junior Európa-bajnokságon, akkor akár a dobogó környékére is oda kerülhet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3513 - 3520 / 3652
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites