Kezdőlap
Kezdőlap
Nõi bajnokságot rendez Debrecen Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Rangos sportesemény házigazdája lesz a hét végén Debrecen, városunkban rendezik az idei nõi országos ökölvívó bajnokságot. Az indulók az ország összes ökölvívó-klubjából érkeznek, a verseny elõtt 73 nõi versenyzõ adta le nevezését, s lesz olyan súlycsoport is, ahol 9 versenyzõ fog csatázni az érmekért, de átlagban minden kategóriában 4-5 öklözõ áll rajthoz.
Tovább...
 
Kertész Henrik befejezte Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
A Bocskai-emlékverseny igazi csemege lesz a bokszrajongók számára, de sajnos az örömbe egy kis üröm is vegyül, hiszen a legeredményesebb debreceni bunyós, Kertész Henrik ezen a viadalon már nem lép szorítóba.

Tovább...
 
Pazar mezõny a Bocskain Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A jövõ héten, február 2-5. között a világ legrangosabb amatõr ökölvívó-versenyének helyszíne lesz a debreceni Hódos Imre sportcsarnok, ahol 49. alkalommal rendezik meg a Bocskai István emlékversenyt. A viadalon a teljes hazai élmezõny tiszteletét teszi, itt lesz a Bacskai Imre edzõ által trenírozott, a válogatott gerincét adó Vasas együttese, de láthatjuk majd a DVSC öklözõit is. A debreceni klub a 18 éves, 51 kilogrammban induló Kalucza Norberttel, és a 20 esztendõs, 64 kilogrammban ringbe lépõ Zöld Ferenccel képviselteti magát, a várhatóan tizenöt országot felvonultató eseményen.
Tovább...
 
Kertész Henrik ezüstérmes! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A hét végén rendezték meg Kiskunmajsán az amatõr ökölvívók országos bajnokságát, ahol szorítóba léptek a DVSC versenyzõi is. A legjobb eredményt természetesen Kertész Henriktõl, a háromszoros magyar bajnoktól remélték a szakemberek, aki magabiztos versenyzéssel jutott el a fináléig. Itt régi riválisával, a Vasas öklözõjével, Ladányi Róberttel találkozott, akit a tavalyi döntõben remek teljesítménnyel vert meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3513 - 3519 / 3519
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites