Kezdőlap
Kezdőlap
Szabó Bea utazik Isztambulba! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Tegnap hirdetett keretet a tatai edzõtáborban a MÖSZ szakfelügyelõje, Szántó József, aki a nõi válogatott irányításáért is felelõs. A szakember elmondta, az isztambuli Ahmed Comelt Tornán 57 kilóban Szabó Beáta képviseli majd a magyar színeket.
Tovább...
 
Pofonparti Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Negyedik állomásához érkezett a Pofonparti – a versenyt a nyírség fõvárosában, Nyíregyházán, a NYVSC ökölvívó termében rendezik meg. Kezdési idõpont: 2006. április 28. péntek 17 óra. Csapatunk a sikeres diákolimpia után Nyíregyházára látogat, ahol 12 versenyzõvel képviselteti magát a nagysikernek örvendõ Pofonpartin. A gárda összeállításban nem lesz különleges változás, lehetõséget kapnak serdülõ, kadet, junior, valamint nõi öklözõink is. Reméljük, a torna - akárcsak az elõzõ három alakalommal - segíti majd a fiatalabb versenyzõk tapasztalatszerzését, a rutinosabbaknak pedig jó felmérõ lesz az országos ranglistaversenyek elõtt. Az eredményekrõl szombaton számolunk be portálunkon.
 
Norbi már biztos utazó, Beának még küzdenie kell Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
A magyar ökölvívó válogatott nõi és férfi kapitánya is nyilatkozott honlapunknak: Balzsay Károly érmet vár Kalucza Norberttõl a németországi „A” kategóriás versenyen, míg a nõk fõnöke, Szántó József csak csütörtökön hozza nyilvánosságra az isztambuli versenyre utazók névsorát, így Bea még két napig izgulhat.
Tovább...
 
Nyolc aranyat nyertünk a diákolimpián!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Csapatunk megduplázta a tavaly szerzett aranyérmek számát – a kecskeméti diákolimpiáról nyolc elsõséget hoztak el sportolóink. Kiss Roland nyitotta a DVSC öklözõinek szombati diadalmenetét, serdülõ 34 kilóban versenyzõ ökölvívónk a döntõben egyhangú pontozással verte azt a Pásztor Csabát, akitõl néhány hete a nyíregyházi Pofonpartin még vereséget szenvedett. Nemes bosszú volt, gratulálunk, Roland!
Tovább...
 
<< Első < Előző 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3529 - 3536 / 3628
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites