Kezdőlap
Kezdőlap
Felemás sorsolás a kadet vb-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Az 52 kilogrammban versenyzõ Zöld Tamás alaposan belehúzott, kedden, az elsõ kanyarban egy volt szovjet utódállam, Tádzsikisztán öklözõjével néz majd farkasszemet, ami az ottani bunyósok tudását ismerve nem túl jó elõjel. Tamás azonban nem azért utazott ki az angliai kikötõvárosba, hogy a nevezetességekkel ismerkedjen, s habitusát ismerve, biztosan kemény csatát vív majd ázsiai ellenfelével.
Tovább...
 
Ketten utaznak a kadet-vb-re Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Szabó Sándor ügyvezetõ tájékoztatása szerint Tamás és Ervin vb-szereplése egy percig sem forgott veszélyben, a két tehetség vitán felül jobb volt vetélytársánál, a vasasos Kálénál, illetve a hajdúsámsoni Telegdinél. Bunyósaink formájuk alapján - egy jó sorsolással - akár az érmes helyezések sorsába is beleszólhatnak, ami fantasztikus dolog lenne Kalucza Norbi junior Eb bronzérme után.
Tovább...
 
A hónap legjobbja Szabó Ervin Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Ervin négy évvel ezelõtt ismerkedett meg a bunyóval, miután édesapja csábítására lement az edzõterembe. A korábban kosarazó fiúnak megtetszett ökölvívó-terem semmi mással össze nem hasonlítható hangulata, de a társaság is nagy szerepet játszott abban, hogy megragadt a ringben.
Tovább...
 
Aranyalma-kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A serdülõk között versenyzõ Vinis Csaba agresszív bunyója aranyat ért, a kickbokszban is jártas ifjú tehetség egymás után gy?jti be a fényes medálokat az országos rangsorversenyeken, s ha így folytatja, az országos bajnokságon is kellemes meglepetést okozhat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 441 442 443 444 445 446 447 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3529 - 3536 / 3573
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites