Kezdőlap
Kezdőlap
Öt arany a szombati termés! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Szép debreceni sikereket hozott a Tanintézetek Országos Bajnokságának szombati versenynapja – ökölvívóink közül öten állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára.Kiss Roland (34kg) nyitotta az aranyérmesek sorát, a kabai csoportunkban pallérozódó tehetség magabiztosan gyõzte le a döntõben a ceglédi Tóth Mihályt, így a diákolimpia után Szolnokról is aranyérmet vihetett haza. Rácz Krisztián (43kg) sem akart lemaradni klubtársától, versenyzõnk nagyon hajtós, kiegyensúlyozott csatában bizonyult jobbnak a gyöngyösi Nagy Róbertnél.
Tovább...
 
Rácsai Lajos bravúros gyõzelmet aratott Szolnokon! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Felemásan indult a Tanintézetek Országos Bajnokságának elsõ versenynapja - ökölvívóink közül volt, aki meglepõ vereséget szenvedett, de Rácsai Lajos személyében debreceni sportoló nevéhez f?zõdik a nap kiemelkedõ eredménye is. A DVSC Ökölvívó Kft. versenyzõi közül Szabó Szilárd nyitotta a sort, aki magabiztos ökölvívással késztette megadásra román ellenfelét, kit?nõen kihasználva elõkészítõ ütéseit.
Tovább...
 
Ma kezdõdik a Tanintézetek Országos Bajnoksága Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Serdülõ és kadet ökölvívóink ma kezdik meg szereplésüket a szolnoki versenyen, ahol a diákolimpián részt vett csapat tagjai képviselik a DVSC Ökölvívó Kft. színeit.Kecskeméten sikerült nyolc elsõséget begy?jtenünk a diákolimpián, reméljük, Szolnokon sem adjuk alább. A viadal jelentõsége, persze nem mérhetõ az országos bajnokságéhoz, de azért minden bizonnyal, jó kis mezõny gy?lik majd össze a Tisza-parti városban.
Tovább...
 
Nagy Péter április legjobbja Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
A szakvezetõk döntése alapján a kecskeméti diákolimpia aranyérmese, Nagy Péter lett április hónap legjobb sportolója.
A tehetséges ökölvívó két évvel ezelõtt, 12 éves korában egy osztálytársa csábításának engedve látogatott el elõször a DVSC Vágóhíd utcai termébe, ahol hamar kiderült, van tehetsége a „szakmához”.
Tovább...
 
<< Első < Előző 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3537 - 3544 / 3643
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites