Kezdőlap
Kezdőlap
Aranyremények a nõi ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Péntektõl vasárnapig a Sátoraljaújhelyen randevúznak a hazai nõi ökölvívás legjobbjai. Hutai László edzõ vezetésével, hét fõvel képviseltetjük magunkat a borsodi kisvárosban.Túl vagyunk a serdülõ, a kadet és a junior fiú országos bajnokságokon, s most lányainkon a sor, hogy megmutassák, mit tudnak. A hazai nõi ökölvívásnak még nincsenek évtizedes hagyományai, de a hölgyek már bebizonyították, helyük van a szorítóban, tudnak úgy harcolni, mint bármelyik férfi.
Tovább...
 
Kadet-ob: Négy arany! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Legmerészebb várakozásokat is túlszárnyalta versenyzõink teljesítménye a Debrecenben megrendezett országos bajnokságon, mind a négy döntõbe jutott versenyzõnk megszerezte az aranyérmet. Szombaton hét elõdöntõben voltak érdekeltek öklözõink, s négy bunyósunknak sikerült kivívni a fináléba kerülést - Szabó Ádám, Zöld Tamás, Szabó Ervin és Paczók László készülõdhetett a végsõ ütközetre.

 

 

Tovább...
 
Három versenyzõnk elõdöntõs Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A tegnapi szereplés után Zöld Tamásék is megcselekedték azt, amit megkövetelt tõlük a haza, azaz, minden gond nélkül jutottak a szombati elõdöntõkbe. Bunyósaink közül pénteken Zöld Tamás lépett elõször szorítóba, aki tíz másodperc alatt lerendezte zalaegerszegi riválisát! Tomi már a gong utáni elsõ ütészáporral tudtára adta a zalai fiúnak, hogy jobb, ha testi épségének megõrzése érdekében feladja a mérkõzést. Így látta ezt az ellenfél edzõje is, aki gondolkodás nélkül bedobta a törölközõt, s ezzel véget vetett az egyenlõtlen küzdelemnek.
Tovább...
 
Négy érem már biztos! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Jól mutatkoztak be versenyzõink a kadet országos bajnokság elsõ napján, gyõzelmüknek köszönhetõen Szabó Ádám, Czakó András, Deél Szabolcs és Bernáth István is készülõdhet a szombati elõdöntõkre.
Szabó Ádám, súlycsoportjában a kevés indulónak köszönhetõen már biztos dobogós, de szombaton, a döntõbe jutásért vívott küzdelemben tovább csiszolhatja az érem színét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3561 - 3568 / 3613
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites