Kezdőlap
Kezdőlap
Európában az ötödik Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Az már megszokott dolog, hogy a debreceni férfi amatõr ökölvívók szállítják a jobbnál jobb eredményeket, most azonban a változatosság kedvéért egy hölgy, Szabó Beáta öregbítette városunk hírnevét Európában. Az országos bajnok ökölvívónõ a norvégiai Tonsbergben szerzett 5. helyezést az Európa-bajnokságon, ami óriási eredmény annak tudatában, hogy az egri Eszterházy Károly Fõiskola biológus laboratóriumi operátor hallgatója gyakorlatilag egyedül készül versenyeire.

 

 

Tovább...
 
Amatõr bunyó profi szinten Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Reneszánszát éli napjainkban a debreceni amatõr ökölvívás. A hölgyeket is foglalkoztató DVSC az országos ranglista közvetlen élmezõnyében tanyázik, az utánpótlást tekintve pedig nincs párjuk a cívisváros öklözõinek. A rendszerváltás után az állam kivonult a sportegyesületek finanszírozásából, így a magukra hagyott szakosztályok teljes sebességgel sodródtak a megsz?nés felé.

 

 

Tovább...
 
I. Henrik a trónra tör! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
A debreceni amatõr ökölvívás legismertebb és legeredményesebb egyénisége, a háromszoros Magyar Bajnok, vb-negyeddöntõs, fõiskolai vb-bronzérmes, Kertész Henrik néhány nappal ezelõtt úgy döntött, átlép a profik táborába, s a Felix-Promotin eredménylistáját gazdagítja tovább gyõzelmeivel.

 

 

Tovább...
 
Bea az Eb-re készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A 2004-es év végén Debrecenben megrendezett felnõtt nõi ökölvívó bajnokság szép eredményeket hozott a hajdúsági bunyósok számára, két DVSC versenyzõ is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. Simon Nikolett és edzõje, Hutai László már volt portálunk vendége, de a másik bajnoknõvel, Szabó Beátával azonban csak most sikerült leülnünk beszélgetni, mert a 23 éves hölgy Egerben, nappali tagozaton folytatja felsõfokú tanulmányait.
Az ökölvívásban járatos sportrajongókon kívül kevesen tudják, hogy Beáta párja Kertész Henrik, a debreceni amatõr ökölvívás legeredményesebb versenyzõje, aki elkísérte barátnõjét az interjúra, így megtudhattuk azt is, hogy valóban a profik közé tart-e a bajnok?
Az illem azonban azt kívánja, hogy Beával kezdjük a sort.
Tovább...
 
<< Első < Előző 441 442 443 444 445 446 447 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3561 - 3568 / 3573
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites