Kezdőlap
Kezdőlap
Nyíregyházi helyzetjelentés Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Körvonalazódik a kadet Európa-bajnokságon résztvevõ csapat összetétele. A nyíregyházi edzõtáborban délelõtt lezajlott összecsapásokon Szántó József szakfelügyelõ képet kaphatott a jelöltek formájáról. Jelentem, srácaink nem állnak rosszul.
A délelõtti derbiken Jónás Dani nyitotta a sort, aki a KSI versenyzõjével, Káléval csapott össze. A fõvárosi bunyós lefogyasztott egy súlycsoportot, s nagyon kemény ellenfele volt Daninak. A csata kiegyenlített küzdelmet hozott, nem dõlt el, ki utazik majd Albániába. A döntés az egri Bornemissza emlékversenyre maradt, ahol nagy valószín?séggel a fináléban összekerül majd a két sportoló.
Tovább...
 
Ki-ki meccset vívnak Nyíregyházán a kadet válogatottjaink Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Kemény mérkõzése lesz ma Szabó Ervinnek és Móna Iminek a nyíregyházi edzõtáborban – bunyósaink válogató mérkõzést vívnak a tiranai Eb-részvétel indulási jogáért. Súlycsoportonként 2-3 versenyzõ készül Szántó József szakfelügyelõ irányítása alatt Nyíregyházán, hogy eldöntsék, ki képviseli a magyar színeket az Albániában rendezendõ kadet Európa-bajnokságon. Öklözõink közül Zöld Tomi jó esélyekkel pályázik, Jónás Daninak is komoly sansza van, bár neki még meg kell küzdenie kõkemény, KSI-s riválisával.
Tovább...
 
Török Feri és Bernáth Pisti indulása biztosnak t?nik az Eb-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
"Érdekes" híreket kaptunk a junior válogatott tatai edzõtáborából: az Eb-re Török Feri és Bernáth Pisti utazik, Szabó Ádám kimaradt a csapatból, annak ellenére, hogy sokkal jobb formát mutatott pécsi vetélytársánál. Szabó Ádám a könnyeivel küszködött, amikor Balzsay Károlytól megtudta, súlycsoportjában a pécsi Lakatos Krisztián utazik a római kontinensviadalra. Ádám versenyen is magabiztosan verte ellenfelét, s az edzõtáborban is sokkal jobb formát mutatott nála, így érthetetlen volt a kapitány döntése.
Tovább...
 
Nyíregyházán készül a kadet-válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Sportolóink nem aprózzák el: juniorjaink Tatán küzdenek a római Eb-részvételért, míg kadetjeink a nyíregyházi edzõtáborban harcolnak azért, hogy ott lehessenek a Tiranában megrendezendõ kontinensviadalon. Szabó Ádám, Török Feri és Bernáth István kõkeményen készül a tatai edzõtáborban, kadetjeinknek, Jónás Daninak, Zöld Tominak, Móna Iminek és Szabó Ervinnek azonban kicsit nehezebb a dolguk, hiszen nem csak a nyíregyházi közös válogatott gyakorlásokon kell megmutatniuk tudásukat, hanem a hétvégi Bornemissza Emlékversenyen is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3625 - 3632 / 3745
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites