Kezdőlap
Kezdőlap
Pénteken újra Pofonparti Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Július 15-én szakosztályunk vezetõsége újra megrendezi a nagy sikernek örvendõ Pofonparti újabb fordulóját, ahol versenyzési lehetõséget biztosít a klub ökölvívóinak. Bunyósaink élesben is kipróbálhatják a tréningeken tanultakat, így oldódik a monoton edzésmunka egyhangúsága is.
Tovább...
 
Zöld Tamás a hónap legjobbja Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Szakosztályunk vezetõi minden hónapban megválasztják a klub legjobb ökölvívóját, június hónapban a kadett Eb-n 5. helyezést szerzett Zöld Tamás érdemelte ki a megtisztelõ címet. Tomi célja, hogy kijusson a kadett világbajnokságra, felnõttként pedig egy olimpiai érmet szeretne a vitrinjébe tenni.
Tovább...
 
Kalucza Norbert megsérült! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Egyesületünk tehetséges öklözõje, a junior korosztályban versenyzõ, 51kilogrammos Kalucza Norbert megsérült a Románia elleni válogatott csapattalálkozón. A junior kontinensbajnoki szereplésre is esélyes versenyzõnek a szemöldöke szakadt fel, s a gyógyulás idõtartama legalább egy hónapot vesz igénybe, így kevés az esély arra, hogy részt vehessen a junior válogatott edzõtáborában. A sajnálatos sérülés elõrevetíti azt is, hogy Norbi nagy valószín?séggel nem indulhat a junior Európa-bajnokságon. Mielõbbi gyógyulást kívánunk csupaszív bunyósnak
 
Megnyertük a Matyó-kupát! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Tovább folytatták jó szereplésüket öklözõink a hétvégén, Mezõkövesden megrendezett Matyó-kupán, a DVSC Ökölvívó Kft. együttese ebben az évben is megnyerte a viadal csapatversenyének küzdelmét. A mezõny erõssége természetesen nem hasonlítható össze egy magyar bajnoki verseny színvonalával, de jól szolgálta a felkészülést, hiszen azok az öklözõk is lehetõséget kaptak a bizonyításra, akik mostanában nem léptek a kötelek közé.
Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3625 - 3632 / 3652
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites