Kezdőlap
Kezdőlap
Három versenyzõnk Rómába készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Szabó Ádám, Török Ferenc és Bernáth István hétvégétõl a junior válogatott tatai edzõtáborában gyakorolnak, hogy kiharcolják az indulást a Rómában rendezendõ junior EU-s bajnokságon. Újabb ökölvívóink mutathatják meg tudásukat nemzetközi ringben, Szabó Ádám (51kg), Török Ferenc (75kg) és Bernáth István (91kg) május 27-tõl Tatán püfölik a zsákokat, s teljes erõbõl készülnek, hogy beverekedjék magukat a Rómába utazó csapatba.
Tovább...
 
Bizalom-Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
  
Image
Jó erõfelmérõnek bizonyult a Vecsésen megrendezett Bizalom-Kupa, bunyósaink lehetõséget kaptak arra, hogy tudásukat versenykörülmények között is leteszteljék. Két serdülõ ökölvívó-palántánk, Mikó Feri és Szabó Sziszi súlycsoportjában nem akadt ellenfélre, így mindketten egy-egy bemutató mérkõzésen mutathatták meg, mennyit tanultak az ökölvívás tudományából. A házigazdák öklözõi nem állították megoldhatatlan feladat elé õket, okos, pontos bunyóval készültek a hátralévõ, komolyabb kihívásokra.
Tovább...
 
Kalucza Norbi bizonyítani akar Pécsett! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Kedden kezdõdik Pécsett az Európai Uniós Országok Bajnoksága, melyen a magyar válogatott tagjaként 51 kilóban szorítóba lép tehetségünk, Kalucza Norbert. Norbi nagyon fogadkozik, elmondta, ezúttal valós tudásának megfelelõen szeretne bokszolni, nem úgy, mint a hallei nemzetközi versenyen, ahol ugyan nem mutatott rossz formát, mégis alulmaradt ukrán ellenfelével szemben.
Tovább...
 
Elutazott a csapat a vecsési Bizalom-Kupára Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
  
Image
Újabb felkészítõ versenyen vesz részt a DVSC Ökölvívó Kft. hat fõs különítménye, akik Szabó Sándor ügyvezetõ és Deél István vezetõedzõ irányításával a vecsési Bizalom-Kupán mérik le, hol is tartanak a formaidõzítésben. Igaz, a csapat létszáma csak hat fõ, de ha megnézzük, kik szerepelnek az utazók között, akkor már jogosan várhatjuk el a kiemelkedõ eredményeket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3633 - 3640 / 3745
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites