Kezdőlap
Kezdőlap
Gratulálunk a diplomásoknak! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
No igen, valahogy így kell ezt csinálni! Nem csak beszélni kell a tanulás fontosságáról - s arról, hogy szét kell törni az ökölvívókra ráhúzott „buta bunyós” képet -, hanem jó példával kell elöljárni. Így tette ezt klubelnökünk, Szabó Sándor is, aki felnõtt fejjel kezdte el a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi karának sportmenedzser szakát, majd négyévnyi tanulás után az idén diplomázott. A fõnök mellett gratuláció jár Kosznovszki Katinak is, a csinos, szõke ökölvívó Szabó Sándorral együtt vehette át diplomáját.
 
 
Látványos csaták Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Ha Pofonparti, akkor garantált siker! Július 15-én szakosztályunk Vágóhíd utcai ökölvívótermében ismét megrendeztük a nagy érdeklõdésre számot tartó Pofonpartit. Az eseményen 10 szakosztály 60 versenyzõje tette tiszteletét, s öklözött magas színvonalú mérkõzéseket a megjelent 300 nézõ buzdítása közepette.
Tovább...
 
Pénteken újra Pofonparti Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Július 15-én szakosztályunk vezetõsége újra megrendezi a nagy sikernek örvendõ Pofonparti újabb fordulóját, ahol versenyzési lehetõséget biztosít a klub ökölvívóinak. Bunyósaink élesben is kipróbálhatják a tréningeken tanultakat, így oldódik a monoton edzésmunka egyhangúsága is.
Tovább...
 
Zöld Tamás a hónap legjobbja Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Szakosztályunk vezetõi minden hónapban megválasztják a klub legjobb ökölvívóját, június hónapban a kadett Eb-n 5. helyezést szerzett Zöld Tamás érdemelte ki a megtisztelõ címet. Tomi célja, hogy kijusson a kadett világbajnokságra, felnõttként pedig egy olimpiai érmet szeretne a vitrinjébe tenni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3633 - 3640 / 3662
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites