Kezdőlap
Kezdőlap
Szép volt, csajok!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Azt tudtuk, hogy Szabó Beáta személyében klasszis ökölvívónk van, s tuti arany várományos az ob-n, de hogy Vlajk Alexandra is felállhat majd a dobogó legfelsõ fokára, azt a debreceni szakembereken kívül senki nem gondolta. A sárospataki ob-n Alexandra volt csapatunk meglepetésembere, aki az 50 kilogrammos súlycsoportban minden ellenfelét maga mögé utasította.
Tovább...
 
A Jófiú jelesre vizsgázott! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Egy profi ökölvívó pályafutásához és elismertségéhez nélkülözhetetlen egy igazi m?vésznév. A bunyós-keresztelõk azonban nem mennek könnyen, vér és veríték kíséri a szertartást. Versenyzõnk, Zöld Ferenc negyedik hivatásos mérkõzésén, már a jól csengõ „Jófiú” m?vésznévvel robogott a szorítóba. Ha pedig már a szpíker „Jófiúként” mutatta be a nagyérdem?nek, Feri nem akart csalódást okozni, s jól elverte ellenfelét.
Tovább...
 
Október legjobbja Paczók László Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Nem voltak könny? helyzetben a DVSC edzõi, amikor a kadet ob után arról kellett dönteniük, kit jelöljenek a hónap legjobb öklözõjének. Választék volt bõven, hiszen Szabó Ádám, Zöld Tomi, Szabó Ervin és Paczók Laci is aranyérmet szerzett. A trénerek úgy vélték, ezúttal az 57 kilogrammos fináléban pazar teljesítményt nyújtott Paczók Lászlót illeti a cím. A Povolnyi Ferenc Szakképzõ intézet 16 éves tanulója, Paczók László igen hosszú utat járt be, amíg megszerezte elsõ kadet bajnoki aranyérmét.
Tovább...
 
Aranyremények a nõi ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Péntektõl vasárnapig a Sátoraljaújhelyen randevúznak a hazai nõi ökölvívás legjobbjai. Hutai László edzõ vezetésével, hét fõvel képviseltetjük magunkat a borsodi kisvárosban.Túl vagyunk a serdülõ, a kadet és a junior fiú országos bajnokságokon, s most lányainkon a sor, hogy megmutassák, mit tudnak. A hazai nõi ökölvívásnak még nincsenek évtizedes hagyományai, de a hölgyek már bebizonyították, helyük van a szorítóban, tudnak úgy harcolni, mint bármelyik férfi.
Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3657 - 3664 / 3712
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites