Kezdőlap
Kezdőlap
Kadet-vb: Szabó-vereség Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Bizakodva vártuk Ervin fellépését, hiszen a kanadai nem t?nt valami félelmetes ellenfélnek. A találkozó egészére a kiegyenlített küzdelem volt jellemzõ, a két fiú közel azonos erõt képviselt. Az erõsen döntetlen szagú meccsen a harmadik menetben m?szaki hiba miatt 1,5 percig nem m?ködött a pontozógép, pedig ebben az idõszakban öklözõnk jóval többet ütött vetélytársánál. A bírók azonban ezt nem vették figyelembe, így a kanadai Zevski 19:8-as pontozással gyõzött.
Tovább...
 
Felemás sorsolás a kadet vb-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Az 52 kilogrammban versenyzõ Zöld Tamás alaposan belehúzott, kedden, az elsõ kanyarban egy volt szovjet utódállam, Tádzsikisztán öklözõjével néz majd farkasszemet, ami az ottani bunyósok tudását ismerve nem túl jó elõjel. Tamás azonban nem azért utazott ki az angliai kikötõvárosba, hogy a nevezetességekkel ismerkedjen, s habitusát ismerve, biztosan kemény csatát vív majd ázsiai ellenfelével.
Tovább...
 
Ketten utaznak a kadet-vb-re Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Szabó Sándor ügyvezetõ tájékoztatása szerint Tamás és Ervin vb-szereplése egy percig sem forgott veszélyben, a két tehetség vitán felül jobb volt vetélytársánál, a vasasos Kálénál, illetve a hajdúsámsoni Telegdinél. Bunyósaink formájuk alapján - egy jó sorsolással - akár az érmes helyezések sorsába is beleszólhatnak, ami fantasztikus dolog lenne Kalucza Norbi junior Eb bronzérme után.
Tovább...
 
A hónap legjobbja Szabó Ervin Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Ervin négy évvel ezelõtt ismerkedett meg a bunyóval, miután édesapja csábítására lement az edzõterembe. A korábban kosarazó fiúnak megtetszett ökölvívó-terem semmi mással össze nem hasonlítható hangulata, de a társaság is nagy szerepet játszott abban, hogy megragadt a ringben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3673 - 3680 / 3718
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites