Kezdőlap
Kezdőlap
Török Feri döntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Könnyen vette az Énekes-emlékverseny elsõ fordulóját Török Ferenc, ökölvívónk a második menetben egy testütéssel késztette megadásra halásztelki ellenfelét. A négy versenyzõt felvonultató súlycsoportban már rögtön a döntõbejutásért léptek ringbe a versenyzõk.
Tovább...
 
Közös edzés Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Az ismert arcok mellett új fiúk is felt?ntek a szerdai edzésen, ökölvívóink közösen gyakoroltak a hajdúhadházi és a berettyóújfalui bunyósokkal. Van összefogás a megyei ökölvívóéletben: a három csapat vezetõi eldöntötték - ha van rá lehetõség - közös tréningekkel készülnek a versenyek elõtt. Az edzõk úgy gondolják, a gyakorlások új impulzusokat adhatnak a versenyzõknek, és kicsit színesebbé tehetik a megszokott felkészülést.
Tovább...
 
Összefogtak a lányok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Az amúgy is eredményes nõi ökölvívócsapatunk tagjai még tovább szeretnék javítani kit?nõ mérlegüket - a lányok tervei szerint minden héten csütörtökön és pénteken közös edzésre jönnek össze a Vágóhíd utcai csarnokban.
Tovább...
 
Kaluczának túl kemény dió volt a moldáv Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Image
Véget ért Kalucza Norbert számára a Bocskai-emlékverseny - 51 kilós ökölvívónk a négy közé jutásért döntõ fölénnyel szenvedett vereséget világbajnok és olimpiai bronzérmes moldáviai ellenfelétõl.
Tudtuk, nehéz lesz az összecsapás, de azért nem gondoltuk, hogy ennyire jó a Moldáviából érkezett bunyós. Az elõzetes hírek szerint Európa-bajnoki címmel érkezett Debrecenbe, de mint késõbb kiderült, egy világbajnoki arany és egy olimpiai bronzérem is van a tarsolyában.
Tovább...
 
Továbbá...
  • Kalucza Norbi az elõdöntõben!
  • Kalucza egy szír versenyzõ ellen kezd a Bocskain!
  • Mégsem mi vagyunk a legjobbak?
  • Január legjobbja: Szabó Beáta
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3681 - 3688 / 3755
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites