Kezdőlap
Kezdőlap
Kalucza Norbert december legjobbja! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
 
Image
Amikor Szabó Beáta megnyerte harmadik felnõtt magyar bajnoki címét, tulajdonképpen eldõlt, december hónapban ki lesz a legjobb DVSC-s ökölvívó. Szabó Sándor ügyvezetõ azonban azt mondta, várjuk meg a felnõtt ob-t, hátha a „kis” Kalucza meglepetést okoz. A megérzés bejött, Norbi három gyõztes meccs után állhatott fel a dobogó legfelsõ fokára.
Tovább...
 
Az ötödik sem okozott gondot! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Idei utolsó, ötödik profi mérkõzését is magabiztosan hozta Zöld Ferenc, a DVSC Ökölvívó Kft. versenyzõje négymenetes csatában gyõzte le a szlovák Miro Dicky-t.Portálunk a szakosztály évzáró vacsorája után készített interjút a tehetséges öklözõvel.

 

Tovább...
 
Kalucza legyõzte Bedákot!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Fantasztikus debreceni siker született a férfi országos bajnokság légsúlyú döntõjében, junior Európa-bajnoki bronzérmesünk, Kalucza Norbert parádés mérkõzésen gyõzte le a felnõtt vb-ezüstérmest, Bedák Pált.Egy gombost?t sem lehetett leejteni az ökölvívó ob döntõinek otthont adó Hotel Eger konferenciatermében. A szépszámú nézõsereg a Kalucza-Bedák mérkõzésen igazi bunyót láthatott, ahol versenyzõnk 40-39 arányú pontozással bizonyult jobbnak nagynev? ellenfelénél.
Tovább...
 
Férfi ob: Kalucza a döntõben! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Felemásra sikeredett versenyzõink számára a férfi országos bajnokság harmadik napja, légsúlyú öklözõnk, Kalucza Norbert hozta a tõle elvárt gyõzelmet, sima mérkõzésen verte a Szántó-tanítványt, a jó képesség? Radulyt. 54kilogrammban azonban már nem volt ilyen szerencsénk, Újhelyi Lajos az elsõ menetben feladta a találkozót a kõszegi Hódosi Zsolt ellen, így a harmadik helyen végzett.

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3681 - 3688 / 3745
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites