Kezdőlap
Kezdőlap
Profi meccs a Pofonpartin Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
A DVSC Vágóhíd utcai bokszcsarnokában, az ökölvívó-versenysorozat májusi fordulóján egy igencsak érdekesnek ígérkezõ profi mérkõzés zárja a ringcsaták sorát. A DVSC profi ökölvívója, Zöld Ferenc profi karrierjének premierjén egy román ellenféllel méri össze a tudását könny?súlyban. A profik elõtt az amatõrök csapnak össze, mégpedig a megszokott a nagy elánnal és bizonyítási vággyal.

 

Tovább...
 
Lendületben a DVSC kadetjei Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Mind a négy debreceni kadet ökölvívó megnyerte mérkõzését a Hajdúsámsonban megrendezett Budapest-vidék találkozón, amely egyben válogatóverseny is volt a kadet Európa-bajnokságra. A Debreceni Ökölvívó Kft. kadet-korú versenyzõi a hajdúsámsoni válogatóversenyen adtak számot tudásukról, s kit?nõ teljesítményükkel bizonyították, hogy teljes joggal pályáznak az Eb-csapatba kerülésre.

 

 

Tovább...
 
Európában az ötödik Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Az már megszokott dolog, hogy a debreceni férfi amatõr ökölvívók szállítják a jobbnál jobb eredményeket, most azonban a változatosság kedvéért egy hölgy, Szabó Beáta öregbítette városunk hírnevét Európában. Az országos bajnok ökölvívónõ a norvégiai Tonsbergben szerzett 5. helyezést az Európa-bajnokságon, ami óriási eredmény annak tudatában, hogy az egri Eszterházy Károly Fõiskola biológus laboratóriumi operátor hallgatója gyakorlatilag egyedül készül versenyeire.

 

 

Tovább...
 
Amatõr bunyó profi szinten Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Reneszánszát éli napjainkban a debreceni amatõr ökölvívás. A hölgyeket is foglalkoztató DVSC az országos ranglista közvetlen élmezõnyében tanyázik, az utánpótlást tekintve pedig nincs párjuk a cívisváros öklözõinek. A rendszerváltás után az állam kivonult a sportegyesületek finanszírozásából, így a magukra hagyott szakosztályok teljes sebességgel sodródtak a megsz?nés felé.

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3697 - 3704 / 3711
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites