Kezdőlap
Kezdőlap
Hajdú-kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A serdülõk között élre kívánkozik Kis Szixtusz teljesítménye, aki magabiztosan gyõzte le mindkét ellenfelét, s állhatott a dobogó legfelsõ fokára.Dicsérendõ Tóth Róbert öklözése is, hiszen válogatott versenyzõt utasított maga mögé, de Rácsai Lajos is hozta a tõle megszokott magas színvonalú versenyzést, amit a viadal rendezõsége a legtechnikásabb öklözõ címmel jutalmazott.
Tovább...
 
Túl a harmadik profi meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Igazi tudását mutatta Zöld Ferenc a Fõnixben. Feri végre úgy bokszolt, ahogyan azt elvárta önmagától, nyoma sem volt a görcsös akarásnak, laza, vívóstílusú ökölvívással kényszerítette megadásra ellenfelét.

 

 

Tovább...
 
Megvan a második! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Második mérkõzését is sikerrel abszolválta Zöld Ferenc, igaz, a román Opris kemény ellenfélnek bizonyult.A meccs nem úgy kezdõdött, ahogy azt Feri és edzõje, Deél István elképzelte, mert Opris kit?nõen hatástalanította bunyósunk testre küldött bombáit, s azonnal kontrákkal vágott vissza. Ekkor a debreceni fiú stílust váltott, a vívóharcmodor, majd a belharc került elõtérbe, de a románnak mindenre volt válasza.
Tovább...
 
Zöld Feri profi meccsre készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Az öklözõ portálunknak elmondta, jó formában érzi magát a mérkõzés elõtt, kit?nõen sikerült a felkészülése, és bizakodva várja második hivatásos összecsapását.
Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3705 - 3712 / 3745
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites