Kezdőlap
Kezdőlap
Három versenyzõnk elõdöntõs Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A tegnapi szereplés után Zöld Tamásék is megcselekedték azt, amit megkövetelt tõlük a haza, azaz, minden gond nélkül jutottak a szombati elõdöntõkbe. Bunyósaink közül pénteken Zöld Tamás lépett elõször szorítóba, aki tíz másodperc alatt lerendezte zalaegerszegi riválisát! Tomi már a gong utáni elsõ ütészáporral tudtára adta a zalai fiúnak, hogy jobb, ha testi épségének megõrzése érdekében feladja a mérkõzést. Így látta ezt az ellenfél edzõje is, aki gondolkodás nélkül bedobta a törölközõt, s ezzel véget vetett az egyenlõtlen küzdelemnek.
Tovább...
 
Négy érem már biztos! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Jól mutatkoztak be versenyzõink a kadet országos bajnokság elsõ napján, gyõzelmüknek köszönhetõen Szabó Ádám, Czakó András, Deél Szabolcs és Bernáth István is készülõdhet a szombati elõdöntõkre.
Szabó Ádám, súlycsoportjában a kevés indulónak köszönhetõen már biztos dobogós, de szombaton, a döntõbe jutásért vívott küzdelemben tovább csiszolhatja az érem színét.
Tovább...
 
Kárpátaljai kirándulás Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Három aranyat szereztek versenyzõink a Beregszászon megrendezett meghívásos, nemzetközi versenyen, ami a mezõny erõsségét figyelembe véve igen jó eredménynek számít.Szabó Sándor ügyvezetõ arról tájékoztatta portálunkat, a magas színvonalú viadalon az ukrán versenyzõk - a régi orosz ökölvívó-iskola hagyományai szerint - technikásan és rendkívül agresszívan tevékenykedtek a ringben, ezért is nagyon értékesek a bunyósaink által megszerzett medálok.
Tovább...
 
Az ukrán volt a végállomás Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Nem sikerült az éremszerzés Zöld Tamásnak a kadet-vb-n, versenyzõnk technikailag nem tudta ellensúlyozni az ukrán sportoló fizikai fölényét.Tudtuk, nem lesz könny? túljutni az ukránon, és sajnos a találkozó igazolta az elõzetes híreket. Kravec, aki súlycsoportjának talán legerõsebb ökölvívója, esélyt sem adott Tamásnak, hogy megmutassa tudását. Az ukrán versenyzõ dinamikáját és kiemelkedõ fizikai adottságait nézve, nem lenne meglepetés, ha egészen a fináléig menetelne, s ott begy?jtené az aranyérmet. Kravec elsõsége azt jelentené, hogy Tamás, akárcsak a kadet Európa-bajnokságon, a vb-n is az 5. helyen végezne. Nincs más dolgunk, mint drukkolni, a kék-sárga színekben öklözõ bunyósnak.
  
 
 
Továbbá...
  • Zöld Tomi a legjobb nyolc között
  • Kadet-vb: Szabó-vereség
  • Felemás sorsolás a kadet vb-n
  • Ketten utaznak a kadet-vb-re
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3705 - 3712 / 3755
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites