Kezdőlap
Kezdőlap
A hónap legjobbja Szabó Ervin Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Ervin négy évvel ezelõtt ismerkedett meg a bunyóval, miután édesapja csábítására lement az edzõterembe. A korábban kosarazó fiúnak megtetszett ökölvívó-terem semmi mással össze nem hasonlítható hangulata, de a társaság is nagy szerepet játszott abban, hogy megragadt a ringben.
Tovább...
 
Aranyalma-kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A serdülõk között versenyzõ Vinis Csaba agresszív bunyója aranyat ért, a kickbokszban is jártas ifjú tehetség egymás után gy?jti be a fényes medálokat az országos rangsorversenyeken, s ha így folytatja, az országos bajnokságon is kellemes meglepetést okozhat.
Tovább...
 
Hajdú-kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A serdülõk között élre kívánkozik Kis Szixtusz teljesítménye, aki magabiztosan gyõzte le mindkét ellenfelét, s állhatott a dobogó legfelsõ fokára.Dicsérendõ Tóth Róbert öklözése is, hiszen válogatott versenyzõt utasított maga mögé, de Rácsai Lajos is hozta a tõle megszokott magas színvonalú versenyzést, amit a viadal rendezõsége a legtechnikásabb öklözõ címmel jutalmazott.
Tovább...
 
Túl a harmadik profi meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Igazi tudását mutatta Zöld Ferenc a Fõnixben. Feri végre úgy bokszolt, ahogyan azt elvárta önmagától, nyoma sem volt a görcsös akarásnak, laza, vívóstílusú ökölvívással kényszerítette megadásra ellenfelét.

 

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3713 - 3720 / 3755
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites