Kezdőlap
Kezdőlap
Junior Eb: Kalucza már érmes Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Második mérkõzésén is gyõzelmet aratott Kalucza Norbert, aki angol ellenfele után a lengyel Cichockit is legyõzte, így készülõdhet az elõdöntõre. A polák fiúnak már nem volt ennyire kedvére a dolog, hiszen az okítás igen súlyos pofonokkal járt. Norbi most is ragaszkodott jó szokásához, nem bízta a pontozóbírókra a döntést, hanem már a harmadik menetben összeütötte a döntõ fölényhez szükséges húszpontos különbséget.
Tovább...
 
Pór Balázs a hónap legjobbja Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

A DVSC junior versenyzõje, Pór Balázs érdemeltre ki a hónap legjobbja címet.
- Gratulálok, a Pofonpartin a te mérkõzésed volt a leglátványosabb, rendesen oktattad „enyhén” nagykép? ellenfeledet. Mennyire paprikázott fel az, hogy a srác már az elején beszólt?

- Egyszer már bokszoltam vele, és Pista bácsi (Deél István) mondta, hogy ellenfelem szeretne egy visszavágót. Már az elsõ menetben beszólt, hogy gyere, gyere! Engem különösebben nem zavar az ilyen dolog, próbáltam nyugodt maradni, és tettem, amit kellett - mondta Pór Balázs.

 

 

Tovább...
 
Keményen készülnek a srácok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

- Legutóbb Kadett Eb után beszélgettünk, aztán jött egy hét pihenõ. Jelenleg hol tartotok a felkészülésben?

- Azt veszem észre, sok embernek hosszúra nyúlt a pihenõ, itt a nagy meleg is, így jelenleg elég kevesen vagyunk edzésen. Átlagban 8-10 fõ, a jobb napokon 14, de az amatõrök mellett körülbelül tízen tréningeznek a profik csoportjában is - mondta Deél István vezetõedzõ.

Tovább...
 
Kalucza utazik a junior Eb-re Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Norbinak nem kisebb ellenfelet kellett kiütni a csapatból, mint az Eb bronzérmes Radulyt, aki kit?nõ teljesítményt nyújtott a legutóbbi válogatott csapattalálkozón.Fiúnk sikeresen megoldotta a feladatot, s csomagolhat az egyhetes észtországi túrára. Ha a sorsolásnál Fortuna tenne egy gáláns gesztust bunyósunk felé - s nem rögtön valamelyik szovjet utódállambeli versenyzõt terelné az útjába - akkor akár egy éremre is esélyes lehet.
Sok sikert Norbi!
Tovább...
 
Továbbá...
  • Siker, pénz, csillogás
  • Gratulálunk a diplomásoknak!
  • Látványos csaták
  • Pénteken újra Pofonparti
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3721 - 3728 / 3755
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites