Kezdőlap
Kezdőlap
Kertész Henrik ezüstérmes! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A hét végén rendezték meg Kiskunmajsán az amatõr ökölvívók országos bajnokságát, ahol szorítóba léptek a DVSC versenyzõi is. A legjobb eredményt természetesen Kertész Henriktõl, a háromszoros magyar bajnoktól remélték a szakemberek, aki magabiztos versenyzéssel jutott el a fináléig. Itt régi riválisával, a Vasas öklözõjével, Ladányi Róberttel találkozott, akit a tavalyi döntõben remek teljesítménnyel vert meg.
Tovább...
 
Kalucza szoros meccsen kapott ki Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Kiskunmajsán megkezdõdött az országos amatõr ökölvívó bajnokság. Az elsõ napon a DVSC versenyzõi közül az 51 kilogrammos Kalucza Norbert lépett a kötelek közé, akire nem kisebb feladat várt, mint legyõzni Bedák "Pimpa" Pált.
Tovább...
 
Ma kezdõdik a felnõtt ob Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Igazi pofonparádé kezdõdik ma Kiskunmajsán, a hazai amatõr ökölvívók színe-java ad egymásnak randevút az alföldi kisvárosban. A bunyós bajnokságoknak mindig különös íze és zamata van, - hasonlóan a többi küzdõsporthoz - az ob-n ringbe lép mindenki, aki csak él és mozog. Visszatérnek a múlt nagyjai is, akik sokszor meglepetést okoznak a válogatott versenyzõknek, és a feltörekvõ ifjú titánoknak.
A bajnokság hangulata semmivel sem hasonlítható össze, mivel pontozásos sportágról van szó, a meccsek végén nem ritkák az ölre menõ csaták sem. Aki igazi jó bulit akar látni, és lehetõsége van rá, az látogasson el Kiskunmajsára, - legalább a döntõkre - nem fog csalódni!
Tovább...
 
DVSC ökölvívó-sikerek Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Jól szerepeltek a junior ob-n a klub bunyósai, Kertész Henrik pedig a fõiskolás vb-re készül.Kertész Henrik, a DVSC ökölvívója a hét végén rangos nemzetközi ökölvívó-tornán szerepel Törökországban, november 22-29 között Antalyaban rendezik az elsõ fõiskolás és egyetemista ökölvívó-világbajnokságot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3737 - 3740 / 3740
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites