Kezdőlap
Kezdőlap
Öt bunyósunk készül a kadet Eb-re Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Június 18-25 között Siófokon kerül megrendezésre a Kadet Európa-bajnokság, elõtte azonban edzõtáborba vonult a válogatott keret. Nagy örömünkre öt DVSC-s versenyzõ, Szabó Ádám, Szabó Ervin, Zöld Tamás, Paczók László és Deél Szabolcs is tagja a Tatán készülõ csapatnak.
Tovább...
 
Négy arany a Bornemisszáról Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
135 versenyzõ részvételével rendezték meg június 3-5 között Egerben a hagyományos Bornemissza Emlékversenyt, melyen a serdülõ és kadet korosztály legjobb hazai ökölvívói vettek részt,s a viadal egyben válogató volt a siófoki kadet Európa-bajnokságra. Klubunk versenyzõi ragyogóan szerepeltek, Szabó Ádám, Szabó Ervin, Jónás Dani és Móna Imre aranyérmes lett, Paczók László és Koncsek Attila a 2. helyen végzett, míg Deél Szabolcs, Törõ László és Vinis Csaba nyakába bronzérmet akasztottak.

 

 

Tovább...
 
Túl az elsõ profi-meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Sikerrel vette az elsõ akadályt Zöld Feri a profi ökölvívás rögös útján. A húsz éves bunyós 1999-ben szagolt bele az edzõterem levegõjébe, s szép lassan elkezdte „összeütni” az érmeket is. A serdülõ, a kadet és a junior korosztályban kosárszámra gy?jtögette a bajnoki medálokat, de a felnõttek között is sikerült elcsípnie egy harmadik helyet az országos bajnokságon.

 

 

Tovább...
 
Zöld Feri sikere a profik között Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Zöld Ferenc sikerrel abszolválta elsõ profi mérkõzését a május 20-án megrendezett Pofonpartin, de a 16 amatõr összecsapásra sem lehetett panasz, a debreceni fiatalok kitettek magukért.A Debreceni Ökölvívó Kft. a szokásos módon bonyolította le az május 20-án megrendezett Pofonpartit, a Vágóhíd utcai ökölvívóteremben egymást követték a színvonalas amatõr mérkõzések, de az igazi attrakció - a volt junior magyar bajnok -, Zöld Ferenc bemutatkozása volt a profik táborában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3737 - 3744 / 3755
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites