Kezdőlap
Kezdőlap
Pazar mezõny a Bocskain Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A jövõ héten, február 2-5. között a világ legrangosabb amatõr ökölvívó-versenyének helyszíne lesz a debreceni Hódos Imre sportcsarnok, ahol 49. alkalommal rendezik meg a Bocskai István emlékversenyt. A viadalon a teljes hazai élmezõny tiszteletét teszi, itt lesz a Bacskai Imre edzõ által trenírozott, a válogatott gerincét adó Vasas együttese, de láthatjuk majd a DVSC öklözõit is. A debreceni klub a 18 éves, 51 kilogrammban induló Kalucza Norberttel, és a 20 esztendõs, 64 kilogrammban ringbe lépõ Zöld Ferenccel képviselteti magát, a várhatóan tizenöt országot felvonultató eseményen.
Tovább...
 
Kertész Henrik ezüstérmes! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A hét végén rendezték meg Kiskunmajsán az amatõr ökölvívók országos bajnokságát, ahol szorítóba léptek a DVSC versenyzõi is. A legjobb eredményt természetesen Kertész Henriktõl, a háromszoros magyar bajnoktól remélték a szakemberek, aki magabiztos versenyzéssel jutott el a fináléig. Itt régi riválisával, a Vasas öklözõjével, Ladányi Róberttel találkozott, akit a tavalyi döntõben remek teljesítménnyel vert meg.
Tovább...
 
Kalucza szoros meccsen kapott ki Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Kiskunmajsán megkezdõdött az országos amatõr ökölvívó bajnokság. Az elsõ napon a DVSC versenyzõi közül az 51 kilogrammos Kalucza Norbert lépett a kötelek közé, akire nem kisebb feladat várt, mint legyõzni Bedák "Pimpa" Pált.
Tovább...
 
Ma kezdõdik a felnõtt ob Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Igazi pofonparádé kezdõdik ma Kiskunmajsán, a hazai amatõr ökölvívók színe-java ad egymásnak randevút az alföldi kisvárosban. A bunyós bajnokságoknak mindig különös íze és zamata van, - hasonlóan a többi küzdõsporthoz - az ob-n ringbe lép mindenki, aki csak él és mozog. Visszatérnek a múlt nagyjai is, akik sokszor meglepetést okoznak a válogatott versenyzõknek, és a feltörekvõ ifjú titánoknak.
A bajnokság hangulata semmivel sem hasonlítható össze, mivel pontozásos sportágról van szó, a meccsek végén nem ritkák az ölre menõ csaták sem. Aki igazi jó bulit akar látni, és lehetõsége van rá, az látogasson el Kiskunmajsára, - legalább a döntõkre - nem fog csalódni!
Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3745 - 3749 / 3749
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: szerkesztoseg@dvscboxing.hu
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites