Kezdőlap
Kezdőlap
I. Henrik a trónra tör! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
A debreceni amatõr ökölvívás legismertebb és legeredményesebb egyénisége, a háromszoros Magyar Bajnok, vb-negyeddöntõs, fõiskolai vb-bronzérmes, Kertész Henrik néhány nappal ezelõtt úgy döntött, átlép a profik táborába, s a Felix-Promotin eredménylistáját gazdagítja tovább gyõzelmeivel.

 

 

Tovább...
 
Bea az Eb-re készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A 2004-es év végén Debrecenben megrendezett felnõtt nõi ökölvívó bajnokság szép eredményeket hozott a hajdúsági bunyósok számára, két DVSC versenyzõ is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. Simon Nikolett és edzõje, Hutai László már volt portálunk vendége, de a másik bajnoknõvel, Szabó Beátával azonban csak most sikerült leülnünk beszélgetni, mert a 23 éves hölgy Egerben, nappali tagozaton folytatja felsõfokú tanulmányait.
Az ökölvívásban járatos sportrajongókon kívül kevesen tudják, hogy Beáta párja Kertész Henrik, a debreceni amatõr ökölvívás legeredményesebb versenyzõje, aki elkísérte barátnõjét az interjúra, így megtudhattuk azt is, hogy valóban a profik közé tart-e a bajnok?
Az illem azonban azt kívánja, hogy Beával kezdjük a sort.
Tovább...
 
Niki már az olimpiára készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A DVSC versenyzõi két elsõ és két második helyezést „ütöttek össze” az OB-n, Simon Nikolett 50 kilogrammban aranyérmet szerzett, de klubtársa, Szabó Beáta is a dobogó legfelsõ fokára állhatott fel. A csapat pontjainak számát Báka Tünde ezüstérme tovább gyarapította, de második helyet szerzett a hajdúsámsoni Demeter Zsuzsanna is.
Simon Niki érdekes figurája a magyar nõi bokszéletnek, hiszen amellett, hogy sorra nyeri az ökölvívó bajnoki címeket, (eredménylista a cikk végén) a kick-box világában is a legjobbak közé tartozik, de nemcsak az országban, hanem az egész világon.
Tovább...
 
Debreceni sikerek a nõi ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Egy fiatal sportág, a nõi ökölvívás képviselõi adtak egymásnak randevút Debrecenben, hogy eldöntsék, kik az ország legjobb bunyósai. A gyengébb nem 1996-óta pofozkodik hivatalosan a szorítóban, s az eltelt rövid idõ alatt nemzetközi szinten is letette névjegyét a sportág. Az ob-ra elõzetesen 72 nevezés érkezett, de a mérlegelésen már csak 52-en vettek részt.

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3745 - 3752 / 3755
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites