Kezdőlap
Kezdőlap
Aranyalma-kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A serdülõk között versenyzõ Vinis Csaba agresszív bunyója aranyat ért, a kickbokszban is jártas ifjú tehetség egymás után gy?jti be a fényes medálokat az országos rangsorversenyeken, s ha így folytatja, az országos bajnokságon is kellemes meglepetést okozhat.
Tovább...
 
Hajdú-kupa Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A serdülõk között élre kívánkozik Kis Szixtusz teljesítménye, aki magabiztosan gyõzte le mindkét ellenfelét, s állhatott a dobogó legfelsõ fokára.Dicsérendõ Tóth Róbert öklözése is, hiszen válogatott versenyzõt utasított maga mögé, de Rácsai Lajos is hozta a tõle megszokott magas színvonalú versenyzést, amit a viadal rendezõsége a legtechnikásabb öklözõ címmel jutalmazott.
Tovább...
 
Túl a harmadik profi meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Igazi tudását mutatta Zöld Ferenc a Fõnixben. Feri végre úgy bokszolt, ahogyan azt elvárta önmagától, nyoma sem volt a görcsös akarásnak, laza, vívóstílusú ökölvívással kényszerítette megadásra ellenfelét.

 

 

Tovább...
 
Megvan a második! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Második mérkõzését is sikerrel abszolválta Zöld Ferenc, igaz, a román Opris kemény ellenfélnek bizonyult.A meccs nem úgy kezdõdött, ahogy azt Feri és edzõje, Deél István elképzelte, mert Opris kit?nõen hatástalanította bunyósunk testre küldött bombáit, s azonnal kontrákkal vágott vissza. Ekkor a debreceni fiú stílust váltott, a vívóharcmodor, majd a belharc került elõtérbe, de a románnak mindenre volt válasza.
Tovább...
 
Továbbá...
  • Zöld Feri profi meccsre készül
  • Pofonparti
  • Junior Eb:Kalucza bronzérmes
  • Junior Eb: Kalucza már érmes
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3769 - 3776 / 3810
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites