Kezdőlap
Kezdőlap
Keményen készülnek a srácok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

- Legutóbb Kadett Eb után beszélgettünk, aztán jött egy hét pihenõ. Jelenleg hol tartotok a felkészülésben?

- Azt veszem észre, sok embernek hosszúra nyúlt a pihenõ, itt a nagy meleg is, így jelenleg elég kevesen vagyunk edzésen. Átlagban 8-10 fõ, a jobb napokon 14, de az amatõrök mellett körülbelül tízen tréningeznek a profik csoportjában is - mondta Deél István vezetõedzõ.

Tovább...
 
Kalucza utazik a junior Eb-re Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Norbinak nem kisebb ellenfelet kellett kiütni a csapatból, mint az Eb bronzérmes Radulyt, aki kit?nõ teljesítményt nyújtott a legutóbbi válogatott csapattalálkozón.Fiúnk sikeresen megoldotta a feladatot, s csomagolhat az egyhetes észtországi túrára. Ha a sorsolásnál Fortuna tenne egy gáláns gesztust bunyósunk felé - s nem rögtön valamelyik szovjet utódállambeli versenyzõt terelné az útjába - akkor akár egy éremre is esélyes lehet.
Sok sikert Norbi!
Tovább...
 
Siker, pénz, csillogás Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Magyarországon a rendszerváltás után néhány fanatikus úgy gondolta, meghonosítja, illetve újjáéleszti a professzionális ökölvívást. Azóta eltelt tizenöt év, a sportág átesett a kezdeti gyermekbetegségeken, és valóságos iparággá nõtte ki magát, szervesen kapcsolódva a showbusiness-hez.
Tovább...
 
Gratulálunk a diplomásoknak! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
No igen, valahogy így kell ezt csinálni! Nem csak beszélni kell a tanulás fontosságáról - s arról, hogy szét kell törni az ökölvívókra ráhúzott „buta bunyós” képet -, hanem jó példával kell elöljárni. Így tette ezt klubelnökünk, Szabó Sándor is, aki felnõtt fejjel kezdte el a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi karának sportmenedzser szakát, majd négyévnyi tanulás után az idén diplomázott. A fõnök mellett gratuláció jár Kosznovszki Katinak is, a csinos, szõke ökölvívó Szabó Sándorral együtt vehette át diplomáját.
 
 
Továbbá...
  • Látványos csaták
  • Pénteken újra Pofonparti
  • Zöld Tamás a hónap legjobbja
  • Kalucza Norbert megsérült!
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3777 - 3784 / 3809
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites